1 ile 30 arası toplam 34 sonuç

Konu: Bursa'dan gol haberi mi var Koray ?

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Manetheren

Benim de en çok güldüğüm olay, sanki aynı durumda galatasaray veya beşiktaş olsaydı sevinmeyip sadece kendi takımlarına üzülecekmiş gibi davranan fenerliler.

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmamasında bir sorun yok.
    Last edited by Aydin : 20.Mayıs.2010 at 23:54 Reason: kaldırılmamasında yazacaktım.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Quote Originally Posted by Aydın View Post
    Benim de en çok güldüğüm olay, sanki aynı durumda galatasaray veya beşiktaş olsaydı sevinmeyip sadece kendi takımlarına üzülecekmiş gibi davranan fenerliler.

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmasında bir sorun yok.
    Aynen abi..GS-FB maçında spiker iki oyuncuyu sayıp ardından sahada iki top var dedi diye Facebook'ta bu videoyu eklemeyen Fenerli kalmadı.Bunun çok daha komiği bir olayda nedense canları acıyor.Aynı şey bizim başımıza gelse neler derlerdi acaba demedikleri kalır mıydı

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Quote Originally Posted by Aydın View Post

o yüzden bu konunun onlara komik gelmemesini anlayabiliyorum. gerçi bence de fazla komik değil. aşırı tahrik olmadığı için de konunun kaldırılmamasında bir sorun yok.

Güzel tespit...

Videoda oldukça eğlenceli.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Mesaj Yetkileri