1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Engin Atsür Fenerbahçe Ülker ile Anlaştı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Default Engin Atsür Fenerbahçe Ülker ile Anlaştı

Futbolda Stoch'u ezeli rakibinin elinden kapan F.Bahçe, bu kez basketbolda Cim Bom'u safdışı bıraktı!

Fenerbahçe Ülker, BEKO Basketbol Liginde Beşiktaş Cola Turka formasıyla başarılı bir sezonu geride bırakan milli guard Engin Atsür'ü renklerine bağladı. Sezon bitimiyle birlikte önce Medical Park Trabzon'un, ardından da Galatasaray Cafe Crown'ın kadrosuna katmak için yoğun çaba harcadığı 1.94 boyundaki ve 26 yaşındaki yıldız guardın, kısa bir süre önce Hırvat coach Neven Spahija ile anlaşan Fenerbahçe Ülker'in teklifine evet dediği öğrenildi.

Engin'in teklifi kabul etmesinde F.Bahçe Ülker'in hem Türkiye'de hem de Euroleague'de büyük hedeflerinin olmasının önemli rol oynadığı vurgulandı. Sarı-Lacivertli kulübün Engin'e yapılan anlaşmayı birkaç gün içinde resmen açıklayacağı ifade edildi. Bilindiği gibi Galatasaray Kulübü önceki gün Engin ile anlaşma sağlayamadıklarını resmi sitesinden duyurmuştu.

Kaynak: haberturk

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Geçen gün sanırım Universal ile sohbet ederken konuşmuştuk. Galatasaray'ın bir transfer listesi vardı: Ermal Kurtoğlu, Furkan, Sinan, Engin ve Cevher... (Bu arada, Galatasaray Ermal'i aldı.)

Universal arkadaşımıza (kusura bakmasın, ismini henüz bilmiyorum) "Ermal ve Cevher'i bedavaya verseler almam; bizim takımın ihtiyacı yok. Furkan bize gelirse yazık olur. Onun oynaması lazım; bol süre almalı... Sinan Güler ise Ömer Onan'ın olduğu yerde lüx kaçar. İkisi birden fazla... Ama Engin Atsür'ü biz alırsak çok sevinirim" demiştim. Keşke daha iyi birşey isteseymişim. (Kobe Byrant'ı filan...)

Nesil
    2006

Engin transferi güzel oldu, bizim okula söyleşiye gelmişti; ama o gün dersim olmadığı için okula gitmedim, doğal olarak da dinleyemedim.

Oynamadığı zaman takımının yaşadığı sorunlar ortada idi. Önemli bir ismi kadromuza kattık.

Bir küçük bilgi Kuzey Karolina Eyalet Üniversitesi'ne İşletme okumuştur.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Geçen gün sanırım Universal ile sohbet ederken konuşmuştuk. Galatasaray'ın bir transfer listesi vardı: Ermal Kurtoğlu, Furkan, Sinan, Engin ve Cevher... (Bu arada, Galatasaray Ermal'i aldı.)

Universal arkadaşımıza (kusura bakmasın, ismini henüz bilmiyorum) "Ermal ve Cevher'i bedavaya verseler almam; bizim takımın ihtiyacı yok. Furkan bize gelirse yazık olur. Onun oynaması lazım; bol süre almalı... Sinan Güler ise Ömer Onan'ın olduğu yerde lüx kaçar. İkisi birden fazla... Ama Engin Atsür'ü biz alırsak çok sevinirim" demiştim. Keşke daha iyi birşey isteseymişim. (Kobe Byrant'ı filan...)
    İsmim Batuhan.

Evet bu yorumlarını hatırlıyorum, Kobe bir maçlığına gelsin razıyım ben. Bu kutsal forma altında onuda görmüş oluruz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Geçenlerde blogları gezerken bende düşündüm Engin'i. Hatta Galatasaray anlaşamayınca ohh dedim alıyoruz bu sefer : ) Ukic'in yerine onu aratmayacak yeri geldiğinde Ukic'i 2 numaraya kaydırabilecek oyuncu Engin. Yararlı olacaktır kesinlikle takıma. Sinan hamlesi bekliyorum ben. Yaptığı presle yıldırıyo savunduğu oyuncuyu.

En son haberleride vereyim. Spahija geldikten sonra İspanyol medyası haberleri yapmaya başladı. Valencia forması giyen Nielsen'i yazmışlar son olarak. 4 numara oynayabiliyomuş kendisi. Ayakları hızlı dış atış gücüde var. 2. Mirsad olur takıma gelirse. Marko Tomas ismide hırvat sitelerinde yazmaya başlamış. Blog yazarı takımda en çok istediği oyuncular listesinde yazmıştı ordan almışta olabilirler. Gelirse çok etkili olur. Ukic'le aynı dönemde çıkmış bir oyuncu. Milli takımdan birbirlerini iyi tanıyolar.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Engin FB Ülker için iyi bir transfer...
    Geçen yıl bizde gerçekten çok iyi bir performans sergilemişti,takımın en önemli 2-3 oyuncusundan biriydi.

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Çok istiyordum bu takımda Engin'İ görmek. Harika bir transfer alınabilecek en iyi türk guardı aldık.

Ukiç'e iyi bir alternatif geldi. Engin en kaliteli oyun kuruculardan birisi, bence çok isabetli bir transfer oldu, rotasyonda çok işimize yarayayacak.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Çok iyi transfer Engin Atsür. dünya şampiyonasında da iyi bir performans ortaya koyacatır umaırım.

Mesaj Yetkileri