1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Engin Atsür Fenerbahçe Ülker ile Anlaştı

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Geçen gün sanırım Universal ile sohbet ederken konuşmuştuk. Galatasaray'ın bir transfer listesi vardı: Ermal Kurtoğlu, Furkan, Sinan, Engin ve Cevher... (Bu arada, Galatasaray Ermal'i aldı.)

Universal arkadaşımıza (kusura bakmasın, ismini henüz bilmiyorum) "Ermal ve Cevher'i bedavaya verseler almam; bizim takımın ihtiyacı yok. Furkan bize gelirse yazık olur. Onun oynaması lazım; bol süre almalı... Sinan Güler ise Ömer Onan'ın olduğu yerde lüx kaçar. İkisi birden fazla... Ama Engin Atsür'ü biz alırsak çok sevinirim" demiştim. Keşke daha iyi birşey isteseymişim. (Kobe Byrant'ı filan...)

Nesil
    2006

Engin transferi güzel oldu, bizim okula söyleşiye gelmişti; ama o gün dersim olmadığı için okula gitmedim, doğal olarak da dinleyemedim.

Oynamadığı zaman takımının yaşadığı sorunlar ortada idi. Önemli bir ismi kadromuza kattık.

Bir küçük bilgi Kuzey Karolina Eyalet Üniversitesi'ne İşletme okumuştur.

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Geçen gün sanırım Universal ile sohbet ederken konuşmuştuk. Galatasaray'ın bir transfer listesi vardı: Ermal Kurtoğlu, Furkan, Sinan, Engin ve Cevher... (Bu arada, Galatasaray Ermal'i aldı.)

Universal arkadaşımıza (kusura bakmasın, ismini henüz bilmiyorum) "Ermal ve Cevher'i bedavaya verseler almam; bizim takımın ihtiyacı yok. Furkan bize gelirse yazık olur. Onun oynaması lazım; bol süre almalı... Sinan Güler ise Ömer Onan'ın olduğu yerde lüx kaçar. İkisi birden fazla... Ama Engin Atsür'ü biz alırsak çok sevinirim" demiştim. Keşke daha iyi birşey isteseymişim. (Kobe Byrant'ı filan...)
    İsmim Batuhan.

Evet bu yorumlarını hatırlıyorum, Kobe bir maçlığına gelsin razıyım ben. Bu kutsal forma altında onuda görmüş oluruz.

Mesaj Yetkileri