Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 51 sonuç

Konu: Eskisi gibi olmuyor ?

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Default Eskisi gibi olmuyor ?

Arkadaşlar önceden Fm'ye girdiğimde deliler gibi oynardım, çıkmak istemezdin . Çıkacam derken hadi bir maç bir maç daha diye diye sezon bitirdiğimi bilirim. 8-10 sezon devam ettiğim kariyerlerim olurdu.

Ama artık nedense girmek bile istemiyorum. Bazen oynamak istiyorum ama nedense oyuna girmek istemiyorum artık. Acaba beni soğutan , sıkan şey ne olabilir ?

Hep aynı takımlarla aynı ligde oynamak olabilir mi bilmiyorum hep Beşiktaş ile oynarım çünkü.

Fm 2011 çıkmadan biraz daha 2010 oynamak istiyorum ama oyuna karşı bu istemezliğimi nasıl kırabilirim acaba ? Yaptıgınız farklı şeyler var mıdır oyuna bağlanmak için ?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

FM 2005'ten beri oynuyorsan, tek sebep oyunun giderek daha kolay bir hale gelmesidir. Ama son serilerde bu oyunu oynamaya başladıysan birçok sebep olabilir.

1. Özel hayatın.

2. Yapacak daha önemli şeylerin olduğunu düşünmen.

3. Diğer oyunların cazibesine kapılman.

4. Benim gibi PES hastasıysan, master lig bitmeden diğer oyunları oynamam diye enteresan bir düşünceye sahip olman.

5. Bilgisayarın yetersizse oyundaki yavaşlık seni sıkmış olabilir.

6. Galatasaraylı isen benim gibi, Galatasaray'ı Şampiyonlar Ligi'nde görmek seni üzmüş olabilir.

7. Oyundaki sakatlıklar canını sıkmış olabilir.

8. En sevdiğin regen'i ezeli rakibine kaptırmış ve buna çok içerlemiş olabilirsin.

Yapman gereken, kadrosu fena olmayan bir orta düzey takım alıp ve alt ligden başlayıp birçok iyi oyuncu kiralamak, yavaş yavaş zirveye çıkmak, bunu yaparken de sadece maçı hızlı hızlı geçmek değil, her maçı yavaş modda oynayıp gerçek bir futbol müsabakası olarak görmek. Her maçtan ayrı ayrı tat almak. Maç sırasında istatistiklere bakmak, kendince yorumlar yapıp bunları uygulamak. Hr maç sırasında taraftar sayısına bakmak (azalmış mı artmış mı diye), kısacası oyunu olabildiğince detaylı yaşamak. Sanırım sorunun bu. Oyunu hızlı hızlı geçeyim düşüncesindesin. Ezbere oyuncu alma, gözlemcileri gönder. 10 sezon oynayabileceğin sürede 3-4 sezon oyna ama doya doya olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Uzaklar

Aynı Olayı Bende Yaşıyorum...
    Cm 00-01'den Beri Oynuyorum...
    Eskiden Scout Programıydı Falandı Filandı Yoktu.Oyuncu Aramak Emek İstiyordu.Bulduğun Oyuncular Daha da Değerleniyordu.Arkadaşlarınla Uzun Uzun Oyuncu Muhabbeti Yapıyordun...
    Şimdi Bunun Pa'sı Az,Öbürünün Bilmem Nesi Az Diye Diye Oyuncu Beğenmiyoruz...
    Her Aldığımız Oyuncu Dünya Yıldızı Oluyor İleride...
    Ama Geçmiş Serilerde Profili İyi Olup Pa'sı Az Oyuncu Aldığımızdan Bazı Oyuncular Profiline Göre Az Gelişiyor Ve Bu Oyuna Gerçekçilik Katıyordu...
    Sakatlık Ve Transfer Saçmalıkları Bu Kadar Yoktu...
    Birşey Yaptığında Etkisini Hissediyordun.Şimdi Transferleri Yapıp Taktiğin Sadece Formatını(4-3-3,4-5-1,-4-4-2 Vb) Belirleyerek Bile Başarı Kazanabiliyorsun.Farkını Görmen Çok Zor...
    Eskiden Bir Oyuncuna Verdiğin Yanlış Komut Maçın Kaderine Hatta O Senenin Kaderine Etki Ediyordu Ancak Şimdi Komut Bile Vermesen Doğru Transferlerle Şampiyonsun...
    Bide Bu Maç Motoru Olayı Var Ona Hiç Girmiyorum...

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Bnde yaşamıştım yaklaşık 3 ay oynamadım.Sitede paylaştığım kariyerle geri döndüm ilk kez paylaştığım bir kariyerdi onun heyecanıyla tekrar oynamaya başladım.Kariyeri kapattıktan sonra kendim şimdi değişik hedeflere ulaşmak için başladım tekrar Fenerbahçeyi dünyanın en zengin kulübü yapmaya çalışıyorm genç ve az paraya oyuncu alıp yüksek miktara satıyorum falan tabi başarıda geliyor iyi genç oyuncular olunca şuan 3.sezona başlayacağım.

Dmek istediğim sende yapmadığın bir hedef seçerek seni heyecanlandıracak bir hedef peşinde koş ozman tekrar oynayasın geliyor ama elbet bir müddet sonra sıkılıcağız gene

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

bende her akşam istek oluyor. ama her akşam. düşünüyorum feneri alıp şunu şunu yapsam, taktiği şöyle yapsam diye. ama iş taktik kısmına gelince bir türlü oturtamıyorum. bu da oyundan soğumama sebep oluyor. bence 10.3 yaması çok zor
    (/s)

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Ya bende böyle çok iyi oyuncularım olunca, taktiğim zaten iyi, çoğu maı kazanınca falan bıktım..

Sonra 1-2 ay oynamadım bir daha kariyere devam ettim bir iki sezon daha geçirdim.. Gene herkesi yeniyorum.. Bıktım.. Korner taktiğini bile kullanmıyorum yani..

Bursaspor ile 2023-2024 yılına geldim..

Dünyanın en zengin klübü
    Dünyanın en başarılı klübü(Klübün avrupadaki puan sıralaması varya.. 150 puan ile en iyisi)
    TÜrkiyede her sezon birincilik
    Türkiye kupası
    Süper kupa
    Dünya klüpler kupası

192, 195 pa lı, 180 175 ca lı oyuncular dolu..

Her sene avrupa da gol kralı oluyor oyuncularım.. Türkiye de gol kralı asist kralı..

Tüm koçlarım, yönetimdeki herkes Dünya çapı tanınmışlığı oldu..

Ya yani bir amacım kalmadı... En zenin klüp desen Barcelonayı da geçtim. En iyi klüp oldum.. Anlamadım yani. Ne yapıcam ki bundan sonra..

Hani kariyerinin ne durumda diye bir yer var.. Oraya bile yazmak istemiyorum insanlar gücenmesin diye

Save istyeyen özelden mesaj atabilir..

Gossfraba istersen kendi taktiğimi yollayayım sana, almadığın kupa kalmasın
    Sentugo.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

valla çok iyi olur sentugo kardeşim save açmaktan bıktım artık.
    (/s)

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bu oyundan bende soğumaya başlıyorum ama oyundan değıl tamamen yanı FM 2006 arıç tüm serılerden soğuyorum.

FM 2005'ten berı ep oynuoyrum fakat Fm2006'nın ayrı bır yerı var bende sankı.

Bır yaz elsın un bası raat sezon bıtırırım FM 2006'da fakat bu FM 2010'da olmaz.

Bunun bır nedenı bılısayar yavaş 512 Ram sıdık zoruyla oynuyorum.

A bılısayarım bır PES 10'u kaldırsaydı benı burada bulamayabılırdınız fakat şans.

sakary Ali Misafir

Aynen Umut abinin dediği gibi oyunla ilgili hayal kur, gerçekmiş gibi düşün Farklı ligler, takımlar dene.

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

Fm 2007 yi inidricem bende galiba ilk göz ağrım.

sakary Ali Misafir

Quote Originally Posted by Goosfraba View Post
    bende her akşam istek oluyor. ama her akşam. düşünüyorum feneri alıp şunu şunu yapsam, taktiği şöyle yapsam diye. ama iş taktik kısmına gelince bir türlü oturtamıyorum. bu da oyundan soğumama sebep oluyor. bence 10.3 yaması çok zor
    Ayrıca bana da eski oyunlar çok zor geliyordu..Ama 10 biraz daha basit geldi sanki

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by sakary Ali View Post
    Ayrıca bana da eski oyunlar çok zor geliyordu..Ama 10 biraz daha basit geldi sanki
    ben adanademirspor ile istikrar yakalamıştım 2026 yılına kadar ama 10.1 patchında oynuyordum. 10.3 te yine aynı şekilde kariyer açtım ama oyun bana zor geldi 3. yamada.

benim tek sorunum taktik
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

bence 10.3 yaması çok zor

Böyle demek çok isterdim.. Ama açtığım her oyunda aynı şeyi yaşıyorum. 2 tane farklı dizilişli 1 tane aynı diziliş farklı komutlu taktik yaptım. Yaklaşık 10-15 oyun açtım 10.3 yamasından sonra, ama bir türlü zorlamıyo oyun beni. İtalya'da bile +10 puan farkla şampiyon oldum Udinese'yle. Tek katkım Cardozo - Mantorras -Kezman gibi adamları alıp Pepe - Di Natale'yi yollamak oldu. Ve Gago'yu aldım takıma. Geri kalan herşey aynı. Oyuncu satşlarında bazen sorun yaşıyorum 10.2'deki kadar talip olmuyo kimse. Ama 10.2'den çok daha kolay oyun olmuş..

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya-Kanada

Aynen ya Alanyaspor'la oynuyorum şimdi 7 sezon bitirdim Fenerle 2 sezon oynasam daha zevkli geliyor.İnsan fanatik olmasın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Valla bu durumla sanırım herkes karşılaşıyor.Fm herkesi kendisine bağımlı yaparak her an oynama isteği beliriyor.Ancak sıktığı zamanlarda oluyor.Oynamak istiyorsunuz ancak bir türlü adam gibi bir kariyer yapamıyorsunuz.Bazen takım felan seçiyorsunuz ancak 1-2 maç sonra oyunu kapatıyorsunuz.Ben böyle sıkıldığımda bana heyecan verecek takımı arıyorum.Kendime hedefler koyuyorum.Şunu yapcam,bunu yapcam diyorum.Oyunu bana oynatıcak takımı bulduğumda FM tekrar zevk vermeye başlıyor.Bence en büyük sorun zevk alıcağınız takımı bulmakta.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Her oyun aralıksız uzun süre oynandıktan sonra sıkar, bence biraz ara ver bir iki ay başka oyunlar oyna, sonra tekrar FM'ye dön.

Nesil
    2006
    Yer
    11

Yamalardan bu kadar sıkıntılıysanız kurun 10.0'ı devam edin yahu, kimse sizi zorlamıyor ki

- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"

- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."

Nesil
    2009
    Yer
    Tekirdağ-İzmit

a.Villa ile başladım kariyere ,taksitler ile dolu para basıp dehşet oyuncuları topluyorum. 2 sezon kalıp türkiyeye gidicem isterse batsın kulüp hep böle yapıcam bundan sonra zevkli oluyor

Nesil
    2009
    Yer
    Boykot Turksportal

Finance Control = 0

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

10.3'de TSL çok karışık bi lig Anadolu takımları hep ilk 10'da GS,FB'nin adı bile çıkmıyor şampiyonlukta aç bi Anadolu kariyeri oyunun zevkini anlarsın bende FM'de kariyer açmayı düşünmüyordum şu İBB'yi bi alıyım bakam neler yapcam dedim şhow yaptım acayip sardı..

Fm 2010 bende artık sıkıldım fm 2005 2006 2007 bu seriler bana daha cok zevklı gelıyor

Nesil
    2006

Sıkıldınız; ama değişik liglere yönelin. Örnek vermek gerekirse; Singapur, G.Afrika, MLS. Bu liglerde daha farklı zevkler alabilirsiniz. Zaman zaman iyi gelebiliyor.

Benimde sıkıldığım oluyor, o sebepten bir süre ara verin. Her gün oynama zorunluluğumuz yok.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

açıkçası ben kariyerlerimde oynamayı pek sevmiyorum oynamayı derken maçlara girmeyi.(Bilgisayar falan kasıyor)Ondan ilk 10 daki rakiplerle ben 10 un altındakilerle asistanım oynuyor böylece herkesi ben yenmiyorum.Hatta yenilebiliyorumBenim hep sevdiğim birşey var transfer dönemi.O dönem ayrı zevk alıyorum.Şu adamı alamadım tüh bunu aldım oley falan.Ayrıca çok uzun süre bir takımda kalma bence ben bir takımda başarıya ulaşınca ona süper bir takım yapıp bırakıyorum.Böylece ben gittikten sonra yine kupa alıyorlar.Ve ben başka takımla oralara gelince beni zorluyorlar.Ben oyundan böyle zevk alıyorum.Birde bende bıkmıştım ve 2 ay oynamadım sonra tekrar bir ara foruma girince kariyer açma isteği geldi ve açtım 11. sezondayım hala bıkmadım.Biraz araver

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Avrupa maçları hariç hep tatildeyim. Çünkü TFF Süper Kupa, Lig, ve Türkiye Kupasını sürekli kazanıyorum. Artık o maçları oynamak bana işkence oluyor. 2024 yılındayım. Oyuncu kalitemde çok iyi. Avrupa'da bir adet Şampiyonlar Ligi, bir adet Süper kupa ve bir adette uluslararası kupa sahibiyim. Bunları artırma peşindeyim.

Avrupa'da da sürekli kupa alıyorsanız en zengin kulüpte olmuşsunuz demektir. İstifayı basıp aynı ligden başka takım alarak kendi oluşturduğunuz dev ile kapışıp ordan onu indirmeye çalışın.

FM'de bir hedef bırakılmadığı sürece oyun oynamak işkencedir.

Nesil
    2006

Football Manager Live olayı daha da genişleştirilmesi gerekiyor. Warcraft gibi bir ağ sistemi kurup orada kendi takımlarımızı yaratıp oynamalıyız. Böylece gerçek rakiplere karşı oynayarak mücadele etmek daha zevkli olabilir.

ben artık oyunu bıraktım oyunculara işkence yapıyorum 5 sene kontrat imzalatıyorum yada ilk baştan tüm takımlardan iyi yabancıları kiralıyorum onları antrenman programıyla kariyerlerini bitirip takımına geri yolluyorum,kendi oyuncularıma antrenman programını sadece kaleci yapıyorum sürekli yeni pozisyonlar veriyorum sonra altyapıya atıyorum sözleşme yenilemiyo tabi altyapıımda 5 sene kaleci antrenmanı alıyo tüm yıldızlar, tabi sönüp gidiyolar serbest kaldıklarında kimse sözleşme imzalamıyo ve onları o halde görünce çok mutlu oluyorum.

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by dutty View Post
    ben artık oyunu bıraktım oyunculara işkence yapıyorum 5 sene kontrat imzalatıyorum yada ilk baştan tüm takımlardan iyi yabancıları kiralıyorum onları antrenman programıyla kariyerlerini bitirip takımına geri yolluyorum,kendi oyuncularıma antrenman programını sadece kaleci yapıyorum sürekli yeni pozisyonlar veriyorum sonra altyapıya atıyorum sözleşme yenilemiyo tabi altyapıımda 5 sene kaleci antrenmanı alıyo tüm yıldızlar, tabi sönüp gidiyolar serbest kaldıklarında kimse sözleşme imzalamıyo ve onları o halde görünce çok mutlu oluyorum.
    Çok güzelmiş...

FM belirli bir amaç olmadan sıkar(Arkadaşında dediği gibi). Fakat http://forum.turksportal.net/vb/show...t=86675&page=3 bu sayfada benim yazdığım gibi bir kulübü alıp yukarılara taşımak için birşeyler çabalıyorsanız sıkmaz.. Bir Lulinha için kaç oyuncu sattım.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

Bende Fenerbahçe'den kovulana kadar bir oynayayım sonra takımım RB Salzburg.

Para var mı acaba sponsor koskoca dünya devlerinden Red Bull parada vardır en azından.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

10.3 yaması çok zor
    Olmaz olsun böyle yama

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri