bende her akşam istek oluyor. ama her akşam. düşünüyorum feneri alıp şunu şunu yapsam, taktiği şöyle yapsam diye. ama iş taktik kısmına gelince bir türlü oturtamıyorum. bu da oyundan soğumama sebep oluyor. bence 10.3 yaması çok zor![]()
bende her akşam istek oluyor. ama her akşam. düşünüyorum feneri alıp şunu şunu yapsam, taktiği şöyle yapsam diye. ama iş taktik kısmına gelince bir türlü oturtamıyorum. bu da oyundan soğumama sebep oluyor. bence 10.3 yaması çok zor![]()
(/s)
Böyle demek çok isterdim.. Ama açtığım her oyunda aynı şeyi yaşıyorum. 2 tane farklı dizilişli 1 tane aynı diziliş farklı komutlu taktik yaptım. Yaklaşık 10-15 oyun açtım 10.3 yamasından sonra, ama bir türlü zorlamıyo oyun beni. İtalya'da bile +10 puan farkla şampiyon oldum Udinese'yle. Tek katkım Cardozo - Mantorras -Kezman gibi adamları alıp Pepe - Di Natale'yi yollamak oldu. Ve Gago'yu aldım takıma. Geri kalan herşey aynı. Oyuncu satşlarında bazen sorun yaşıyorum 10.2'deki kadar talip olmuyo kimse. Ama 10.2'den çok daha kolay oyun olmuş..
10.3 yamasından taktiksel olarak şu sonuçları çıkardım:
1- Defans hattını geride kurarsan illa ki gol yiyorsun. İlerde kuracaksın.
2- Çift ön liberolu bir sistem daha etkili oluyor. 4dc 2dmc amr aml 2fc (Real Madrid) yada 4-2-3-1 deep (Liverpool) dizilimlerine yoğunlaşıp kadroyuda bu sistemlere uygun oyunculardan kurdunmu olay bitiyor. Bu konuda Real Madrid'in oyun sistemini incelemeni öneririm (10.3.0'da). Sevilla'da çift ön liberolu sistem uygulayan takımlardan ancak onların sistemi daha defansif...
3- Coachların maç öncesi raporlarını mutlaka dikkate almak gerekiyor. dizilim, defans hattı, sahaya yayılım ve tempo ile ilgili söylediklerini uyguladığım maçların çok büyük çoğunluğundan iyi sonuçlarla ayrılıyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
1 için:maçta öne geçip defans yapmam sinirlenip oyundan çıkmama neden oluyor dediğin dogru.
2 ben 4-4-2 den şaşma fm 2006 beni buna alıştırdı.ama maça göre de taktiği değiştiririm.hangi taktikle yenersem
3 ona da son zamanlarda bakmaya başladım bazen uymadığı da oluyor bende 2.şıkkın sonunu yapıyorum![]()