Fenerbahçe Cumhuriyeti
Çok zor bir maç.Her nekadar Hagi yle birlikte çıkış yakalayıp morallansekte karşımızda lig başından beri iyi oynayan bir trabzon var. Antalya maçının 2. yarısı gibi oynarsak rezil olabiliriz dikkat etmek lazım.Hagi nin yine fener maçındaki gibi bir kadroyla çıkmasını bekliyorum.3 ihtimalli bir maç beraberliğe üzülmem ama umarım kazanırız..
Çok zor bir karşılaşma olacak, Rijkaard gitmemiş olsa yenileceğimizi söyleyecektim ama Hagi'nin gelişi umut yarattı.. 3 ihtimalli bir maç.
Gönlüm tabi ki Galatasaray'ı istiyor ancak berabere biteceği yönünde görüşüm..
kazanırız inşallah umuyorumki bu maçı alcaz bu arada dün aldığım habere göre trabzonsporda glowacki konya maçında sakatlandi ve sakatlığı ciddi olduğu için galatasaray maçında oynamayacak
Baros bu macta da yok.
hade yaaaaa yokmu geneeee :S
Baros 2 hafta var 4 hafta yok zaten![]()
ve 2 haftada attığı gollerle krallığa oynuyor, ilginç adam vesselam.
Beraberlik yeter diyorum ben.
Zor bir maç olacak her iki takım için de.Trabzonspor iç sahada galip geldiği Fenerbahçe ve Beşiktaş maçlarının ardından bu maçı da mutlaka kazanmak isteyecektir.
Galatasaray'ın eksik futbolcuları bu maçta oynayabilecek duruma gelirse,bu durum Galatasaray'da fark yaratabilir.
İki takımın da mevcut durumlarını göze aldığımızda,Galatasaray'ın beraberlikle ayrılsa bile kötü bir skor olmayacağını söyleyebiliriz.
Pino kendisini gösterdikten sonra,Baros'un yokluğunu bir nebze olsun az hisseder olduk.Tabii ki o olsa,maçlar çok daha farklı olacak.En zor deplasmanlardan biri şu anki lig şartlarında TS deplasmanı.
Beraberlik dahi bizim için bu maçtan bir kazançtır.Fenerbahçe ve Beşiktaş da yenilmişti bu deplasmanda.
Trabzon her ne kadar son 2 haftadır maçları kazansa da,geriden gelip kazanıyor.Onlar da çok formda değiller.
Sonuç olarak maçı,istersek kazanabileceğimizi ama tahminimin beraberlikten yana olduğunu söyleyebilirim.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
Trabzonspor ; Fenerbahçe ve Beşiktaş'tan sonra kendi sahasında Galatasaray'ı da yenecektir bana göre. Şenol Güneş geldiğinden beri derbileri iyi oynuyorlar...
Bende Trabzon'u favori görüyorum.Hagi'den dolayı Galalasaray'ın yakalamış olduğu hava bu maçada yansırsa beraberlikte çıkabilir.
- Rıdvan Dilmen : "Brezilya Milli Takımı'nın sol beki fazla oynayamıyor Fenerbahçe'de, sebep?"
- Aykut Kocaman : "Brezilya Milli Takımı'nın sol bekinin bunu düşünmesi lazım."
trabzonun inişli çıkışlı bi performansı var 2 haftadır kazanıyolar sıra inişte![]()
cok zor mac , hem bir cok as oyuncusu yok Galatasaray'in hemde iyi , oturmus ve bu sezonki tum buyuk maclari kazanmis bir trabzon var , bence bu macin sonucu 1-1 olur ama yinede uc neticeli bir mac
Fizik olarak,form grafiği olarak ve takım oyunu olarak Galatasaraydan üstünüz.
Colman ve Engin baba oldu.Bu onlara daha da motive olma şansı verebilir.
İlk yarı golsüz geçerse 2.yarı mutlaka gol bulacağımızı düşünüyorum çünkü gs fizik olarak geride ve bizde ikinci yarı iyi oynuyoruz.Bu maçı 2-1 alırız diye düşünüyorum.Umut'tan yine gol bekliyorum.
Bu yıl 2 büyük maçı kazandık ve kendi sahamızda oynucağımız bu maçıda kazanmalıyız.
Haftaya Bursa'dan 1 puanla dönersek sezonun ilk yarısını lider kapatırız derim.
Trabzonspor'a özellikle Şenol Güneş döneminden sonra farklı bir saygı duyuyorum.
Şuan şartlara bakıldığında Trabzonspor 10 adım önde görünüyor. Seyirci avantajı, Fenerbahçe ve Beşiktaş'ı yenmenin getirdiği özgüven, takımın Galatasaray'dan daha iyi top oynaması, daha çok gol atması ve organize içerisinde olması en büyük sebeplerin başında geliyor. Ligdeki konumlarınıda hesaba kattığımızda tadından yenmiyor.
Yine de Galatasaray'ın güzel bir oyunla galip geleceğini düşünüyorum. Fenerbahçe maçındaki gibi şaşırtan bir Galatasaray sahada olacaktır.
Trabzon'un Galatasaray'i yenmesi benim icin surpriz olur. Tabii su an erken konusmak icin, kadrolardan sonra fikrim degisebilir.
Trabzonspor şu ana kadar ligde istikrarlı bir şekilde en iyi oyunu oynayan tek takım bence. Bursaspor belki lider ama Trabzon kadar etkili değiller. Galatasaray Hagi ile birlikte ayağa kalktı. Bu kalkış sadece moral olarak takımı etkiledi diyenler var medyada. Bu yorumlara gülüyorum...Zaten Galatasaray gibi kadrosunda yabancılar olarak Baros,Kewel,Elano,Misimoviç,Pino,Cana,İnsua ve türk olarakda Arda gibi isimler olan bir takımın tek eksiği zaten özgüven ve moral idi
![]()
Maça gelince Galatasaray'ın son iki haftada gösterdiği direnci bu maçta da göstermesini bekliyorum. Fakat Fenerbahçe ve Antalya maçlarının aksine Trabzonspor'un orta sahasında Ceyhun,Colman ve Selçuk gibi çok iyi 3 isim var. Eğer bu 3 isim de sahada olursa işimiz çok zor olacak ama bana kalırsa çok keyifli bir doksan dakikanın ardından taraflar 2-2 gibi gollü bir beraberlikle sahadan ayrılabilirler....
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Senol hocanın nasıl bir 11 cıkarcagını kestiremiyorum. Boyle maclarda bizi şaşırtabiliyor.
Mac icinse DERBİ macın favorisi olmaz ama zorda olsa bizim maçtan galip ayrılcagımızı dusunuyorum![]()
Sen yanlış anladın galiba tabiki de benim iddaam yok kesin yenecez di,ye bu sonuçta büyük maç ve 3 ihtimalli.Benim sorduğum soru neye dayanarak gs önde diyorsun?
Geçen sezon 1-9 kazandık içerdeki maçı bu yıl daha iyi durumdayız bence Gs'nin kadrosu geçen yıla göre daha kötü durumda şimdi neden olmasın
1 Trabzon bence hala istikrarsiz, her ne kadar Senol hoca doneminde bu ciddi bicimde azalmis olsa da. Ki agir favori oldugu maclarda hep sikinti yasamistir bugune kadar.
2 GS Hagi ile ciddi bir ivme yakaladi, bunun devam edecegini dusunuyorum.
3 GS'nin kadrosu cok daha tecrubeli, Trabzon'da Burak, Umut gibi oyuncular buyuk maclarda genelde daha silik oluyor.
4 Orta sahayi iyi tutan takimlara karsi Trabzon zorlaniyor, ki bunun yani sira GS'de oldukca teknik oyuncular da mevcut.
Umut'lu Burak'li hatta Engin'li kadro ile sikinti yasar Trabzon bence, hele ki orta alan yine Selcuk-Colman olursa. Orta sahaya Ceyhun'u ekleyip saglam tutarsa ve ileride Yattara ve Jaja oynarsa ve bu oyuncular biraz iyi bir gununde olursa bence ibre yine Trabzon'a doner. Kadrolari beklemek lazim yine de, ama ilk dusuncem bu yonde.
selçuk-colman-ceyhun 3 lüsünün üçü de sahada olursa Trabzon hakimiyeti alır ama aksi durumlarda GS orta alanı bırakmaz![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Gs daha 2 maç yaptı Hagi ile nasıl ivme yakaladı ben onu anlamadım ne kadar iyimsersiniz.Moral olarak düzelmiş olabilir bu takıma iyi etki eder ama abartmayalım bence.
TS istikrarsız diyorsun ama bizim takımşuan ligde en çok gol pozisyonuna giren ve en çok gol atan 2 takımdan birisi.Tek yenilgimiz olan Manisa maçında bile oyunumuz kötü değildi ama şansızlık oldu ve maçıda bence Makakulaya kaybettik.
Umut mu tecrübesiz ?adam yıllardır bizde her maç 11 oynar onun tek eksiği soğukaknlı olması kendini geliştirip son vuruşlarda bocalamasa en kral forvet:Burak fizik olarak çok iyi durumda kendini bir hayki geliştirdi.Vuruşları vs .Jaja veya Alan ise sol kanatta iyi işller yapar ki geçmiş gs maçlarında Alanzinhoyu tutamadılar.
Kolay olmayacak bir maç ve bence ibre gayet bizden yana ama sonuçta rakip gs her zaman galibiyeti ister.
Dikkatli okursan Umut'a tecrubesiz demedigimi, Trabzon'a takim olarak tecrubesiz dedigimi gorebilirsin. Fazla uzatmaya gerek yok, mactan sonra belli olacak. Trabzon kazanirsa da onemli bir galibiyet almis olur, tebrik ederiz.
Galatasaray Trabzon'da
Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, Spor Toto Süper Lig'in 11. haftasında oynayacağı Trabzonspor maçı için bugün Trabzon'a gitti.
1481 Incentive Organisation tarafından düzenlenen tarifeli THY seferiyle Trabzon'a ulaşan Galatasaray Profesyonel Futbol A Takımı, havaalanından kamp yapacağı otele geçti. Kafilede Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Adnan Polat ve Yönetim Kurulu Üyesi Murat Yalçındağ da yer alıyor.
Galatasaray’ın 20 kişilik futbolcu kadrosundaki isimler şu şekilde:
KALECİLER
Ufuk Ceylan
Emirhan Ergün
Eray İşçan
DEFANS
Lucas Neill
Ali Turan
Emiliano Insua
Servet Çetin
Çağlar Birinci
Sabri Sarıoğlu
ORTA SAHA
Lorik Cana
Mustafa Sarp
Barış Özbek
Ayhan Akman
Zvjezdan Misimovic
Emre Çolak
Elano Blumer
Aydın Yılmaz
FORVET
Harry Kewell
Juan Pablo Pino
Mehmet Batdal
Form durumu, moral, iç sahada oynama gibi birçok avantajın bizden yana olmasına rağmen bu maçtan 3 puan alamayacağımızı düşünüyorum. Birçok pozisyona girip değerlendiremeyeceğiz ve Galatasaray bulduğu nadir gol pozisyonlarını değerlendirip maçı alacak gibi bir his var içimde.
Nedendir bilmiyorum ama rahat bir maç ve rahat bir galibiyet bekliyorum.Zorlanmadan 3 puanı alırız gibi geliyor bana.
Galatasaray
Ufuk Ceylan, Sabri Sarıoğlu, Lucas Neill, Servet Çetin, Insua, Mustafa Sarp, Lorik Cana, Ayhan Akman, Elano, Misimovic, Pino
Yedekler
Emirhan Ergün, Ali Turan, Aydın Yılmaz, Barış Özbek, Emre Çolak, Kewell