Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
29. You may not vote on this poll
  • Trabzonspor kazanır

8 27.59%
  • Galatasaray kazanır

10 34.48%
  • Berabere biter

11 37.93%
1 ile 30 arası toplam 87 sonuç

Konu: Trabzonspor - Galatasaray [11. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Trabzonspor View Post
    Sen yanlış anladın galiba tabiki de benim iddaam yok kesin yenecez di,ye bu sonuçta büyük maç ve 3 ihtimalli.Benim sorduğum soru neye dayanarak gs önde diyorsun?

Geçen sezon 1-9 kazandık içerdeki maçı bu yıl daha iyi durumdayız bence Gs'nin kadrosu geçen yıla göre daha kötü durumda şimdi neden olmasın
    1 Trabzon bence hala istikrarsiz, her ne kadar Senol hoca doneminde bu ciddi bicimde azalmis olsa da. Ki agir favori oldugu maclarda hep sikinti yasamistir bugune kadar.
    2 GS Hagi ile ciddi bir ivme yakaladi, bunun devam edecegini dusunuyorum.
    3 GS'nin kadrosu cok daha tecrubeli, Trabzon'da Burak, Umut gibi oyuncular buyuk maclarda genelde daha silik oluyor.
    4 Orta sahayi iyi tutan takimlara karsi Trabzon zorlaniyor, ki bunun yani sira GS'de oldukca teknik oyuncular da mevcut.

Umut'lu Burak'li hatta Engin'li kadro ile sikinti yasar Trabzon bence, hele ki orta alan yine Selcuk-Colman olursa. Orta sahaya Ceyhun'u ekleyip saglam tutarsa ve ileride Yattara ve Jaja oynarsa ve bu oyuncular biraz iyi bir gununde olursa bence ibre yine Trabzon'a doner. Kadrolari beklemek lazim yine de, ama ilk dusuncem bu yonde.

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    1 Trabzon bence hala istikrarsiz, her ne kadar Senol hoca doneminde bu ciddi bicimde azalmis olsa da. Ki agir favori oldugu maclarda hep sikinti yasamistir bugune kadar.
    2 GS Hagi ile ciddi bir ivme yakaladi, bunun devam edecegini dusunuyorum.
    3 GS'nin kadrosu cok daha tecrubeli, Trabzon'da Burak, Umut gibi oyuncular buyuk maclarda genelde daha silik oluyor.
    4 Orta sahayi iyi tutan takimlara karsi Trabzon zorlaniyor, ki bunun yani sira GS'de oldukca teknik oyuncular da mevcut.

Umut'lu Burak'li hatta Engin'li kadro ile sikinti yasar Trabzon bence, hele ki orta alan yine Selcuk-Colman olursa. Orta sahaya Ceyhun'u ekleyip saglam tutarsa ve ileride Yattara ve Jaja oynarsa ve bu oyuncular biraz iyi bir gununde olursa bence ibre yine Trabzon'a doner. Kadrolari beklemek lazim yine de, ama ilk dusuncem bu yonde.
    Gs daha 2 maç yaptı Hagi ile nasıl ivme yakaladı ben onu anlamadım ne kadar iyimsersiniz.Moral olarak düzelmiş olabilir bu takıma iyi etki eder ama abartmayalım bence.

TS istikrarsız diyorsun ama bizim takımşuan ligde en çok gol pozisyonuna giren ve en çok gol atan 2 takımdan birisi.Tek yenilgimiz olan Manisa maçında bile oyunumuz kötü değildi ama şansızlık oldu ve maçıda bence Makakulaya kaybettik.

Umut mu tecrübesiz ?adam yıllardır bizde her maç 11 oynar onun tek eksiği soğukaknlı olması kendini geliştirip son vuruşlarda bocalamasa en kral forvet:Burak fizik olarak çok iyi durumda kendini bir hayki geliştirdi.Vuruşları vs .Jaja veya Alan ise sol kanatta iyi işller yapar ki geçmiş gs maçlarında Alanzinhoyu tutamadılar.

Kolay olmayacak bir maç ve bence ibre gayet bizden yana ama sonuçta rakip gs her zaman galibiyeti ister.

Mesaj Yetkileri