İlk maç: Gaziantepspor 3 - 2 Galatasaray
İlk maç: Gaziantepspor 3 - 2 Galatasaray
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Gaziantepspor'un turu geçeceğini düşünüyorum fakat umarım Galatasaray geçer. Çünkü yarı finalde Gaziantepspor'la eşleşmektense Galatasaray'la eşleşmeyi tercih ederim...
Berabere kalırız ve kupadan eleniriz gibi. Tabi futbol belli olmaz ama takıma hiç güvenim yok.
1-0 öne geçsek bile 2-1 geriye düşeriz...Skoru koruyamaz bu takım...
Şu Gaziantep Avrupaya gitsin gerçekten hak ediyorlar..
Buradan gidemezlerse bile ligde ilk 4'e girerek gitsinler..
Maça gelecek olursakda Antep turu geçecekdir bana göre.
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Galatasaray (yanlış hatırlamıyorsam) yeni stadında hiç maç kaybetmedi. Umarım yine kaybetmez. Ben bizim maça gelene kadar orada kaybetmemelerini istiyorum.
Haklı olarak diyeceksiniz ki, size kaybedeceklerinin garantisi mi var? Kesinlikle yok. Ve orada bizi net bir skorla yenebilirler de... Ama olsun; ben onlara orada ilk mağlubiyeti tattırma ümidiyle maçı izlemek istiyorum. Olmazsa "sağlık olsun" der ve geçeriz. Ama lütfen bizim maça kadar arenalarında kimseye kaybetmesinler.
Berabere bitsin veya kazansınlar. Çok ciddiyim, gerçekten kaybetmelerini istemiyorum. Onların karşımıza namağlup çıkmaları ligin 9.haftası geldiğinde bizi sanılandan çok daha fazla motive edecek ve maça ayrı bir hava katacaktır. Tabii böyle motivasyonlar ters teper bazen. Ama olsun varsın. Bu heyecanı ve kazanırsak o keyfi yaşamaya değer.
Sizde umarım bizim maça kadar hiç yenilmezsiniz.Hem zevkli maç olur hem de serinizi bitirmek çok iyi olur.Hiç belli olmaz gerçi öyle maçlar Saraçoğlundaki üstün oyunumuz ortadaydı bu maç hem tribünün yakınlığı hem de stadın dolu olacağını düşünürsek çok rahat bir maç yaşarız mekan oynatır kısacası.
Kasımpaşa'ya yenilmektense Galatasaray'a yenilmeyi tercih ederim. Kısa vadede daha üzücü oluyor ama sezon bittiği zaman en azından "tüh, Galatasaray'a kaybettiğimiz o puanlar olmasa şampiyonduk" diye hayıflanılmıyor. Oysa Hacettepe gibi takımlara kaybedilen puanlarla giden şampiyonluklar uzun vadede çok daha fazla koyuyor.
Yenilirsem de "Galatasaray'a yenildim" derim. Ne var bunda?
Turu Antep'in geçmesini bekliyorum. Gs bu kafayla giderse ligi 10. sıranın altında bir yerde bitirir. Maça gelirsekte zevkli bir maç bizleri bekliyor. Gs son şansı treni kaçırmak istemez ama Antep'te bu fırsatı tepmez...
Eğer elenirsek iki hafta sonra Fenerbahçe maçı öncesi gelmiş olan Hagi Fenerbahçe maçı öncesi gider.Ama bu yönetim kovmaz.Bekler derbiyi de kaybetsin öyle kovar.Ama turu atlarsak derbi vs. Hagi'yi göndermeye yetmez.
Galatasaray açısından bakınca maça umutsuz bakıyorum. Antep çok iyi top oynuyor. Yabancıları oturdu takıma. Etkili kanat adamları ve Cenk gibi parlayan bir forvetleri var. Ön Liberoları sağlam. Defanstaki zenci (adı aklıma gelmedi şuan ) çok iyi kademe yapan bir oyuncu... Kısacası Antep kolay kolay turu bırakmaz ama G.Saray'da büyük takım ne yapacağıda belli olmaz...
Gaziantep izlemekten zevk aldığım takımlardan biri kaliteli oyuncuları var wagner,popov,cenk tosun,murat ceylan vb hangi birine gs de ilk 11 çıkamaz diyebilirizki? Bence turu gs nin geçmesi süpriz olacaktır umarım turu geçeriz ve elimizde kalan tek şeyide kaybetmeyiz..
Galatasaray için belki de sezonun en önem kazanmış maçı.Türkiye Kupası elde kalan son umut.Futbolcular bunun bilincinde Gaziantepspor'a karşı mücadele edecekler.Ben Galatasaray'ın 1-0 kazanacağını ve yarı finale çıkacağını düşünüyorum.
Adnan Polat dün maçın önemini anlatmış..Alınacak sonuçta neler olacağınıda söylemiş..Baya uyarmış oyuncuları..Hagi içinde son sans,Yönetim içinde son şans..Sanki bir patlama gelecek gibime geliyor..
Ne kadar kötü sonuç o kadar baskı ve eleştiri.Antep şöyle 3-4 tane atsada maç sonu taraftar ayaklansa.Zaten Antep'i elersek bir şey farketmiyecek.Sadece Hagi'nin kredisi 2-3 maç daha artıcak.Köklü değişim şart.
Katılıyorum, bu yüzden taraftar ayaklanmadan Hagi'yi yollasınlar.
2-1 Gaziantep kazanır ve yönetim sonunda pes eder.
gs 2-1 kazanır bu maç cenk tosunu sakatlarız![]()
Haşhaş yaptıgı açıklamada sonuç ne olursa olsun büyük degişiklik beklemesin taraftarlarmız demiş![]()
eğer siz biz olayı geçen sene olsaydı bursa şampiyon olamazdı
bırakın topu iyi oynayan kazansın![]()
Gaziantepspor açık ara maçın favorisidir.
Bize de kupalardaki beyliğimiz ve final işlerindeki becerimiz fakirin umudu olarak kalıyor.
Umarım kazanamayız.Antep gitsin Uefa'ya,3 büyüklerden daha iyi temsil eder ülkemizi.1-1 biteceğini düşünüyorum maçın.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?