Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

6 30.00%
  • Gaziantepspor kazanır

7 35.00%
  • Berabere biter

7 35.00%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 131 sonuç

Konu: Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Galatasaray - Gaziantepspor [ZTK Çeyrek Final 2. Maç]

İlk maç: Gaziantepspor 3 - 2 Galatasaray
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Gaziantepspor'un turu geçeceğini düşünüyorum fakat umarım Galatasaray geçer. Çünkü yarı finalde Gaziantepspor'la eşleşmektense Galatasaray'la eşleşmeyi tercih ederim...

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Berabere kalırız ve kupadan eleniriz gibi. Tabi futbol belli olmaz ama takıma hiç güvenim yok.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

1-0 öne geçsek bile 2-1 geriye düşeriz...Skoru koruyamaz bu takım...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Şu Gaziantep Avrupaya gitsin gerçekten hak ediyorlar..

Buradan gidemezlerse bile ligde ilk 4'e girerek gitsinler..

Maça gelecek olursakda Antep turu geçecekdir bana göre.
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Galatasaray (yanlış hatırlamıyorsam) yeni stadında hiç maç kaybetmedi. Umarım yine kaybetmez. Ben bizim maça gelene kadar orada kaybetmemelerini istiyorum.

Haklı olarak diyeceksiniz ki, size kaybedeceklerinin garantisi mi var? Kesinlikle yok. Ve orada bizi net bir skorla yenebilirler de... Ama olsun; ben onlara orada ilk mağlubiyeti tattırma ümidiyle maçı izlemek istiyorum. Olmazsa "sağlık olsun" der ve geçeriz. Ama lütfen bizim maça kadar arenalarında kimseye kaybetmesinler.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Galatasaray (yanlış hatırlamıyorsam) yeni stadında hiç maç kaybetmedi. Umarım yine kaybetmez. Ben bizim maça gelene kadar orada kaybetmemelerini istiyorum.

Haklı olarak diyeceksiniz ki, size kaybedeceklerinin garantisi mi var? Kesinlikle yok. Ve orada bizi net bir skorla yenebilirler de... Ama olsun; ben onlara orada ilk mağlubiyeti tattırma ümidiyle maçı izlemek istiyorum. Olmazsa "sağlık olsun" der ve geçeriz. Ama lütfen bizim maça kadar arenalarında kimseye kaybetmesinler.
    Hakan abi o zaman maç beraber bitsin

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Berabere bitsin veya kazansınlar. Çok ciddiyim, gerçekten kaybetmelerini istemiyorum. Onların karşımıza namağlup çıkmaları ligin 9.haftası geldiğinde bizi sanılandan çok daha fazla motive edecek ve maça ayrı bir hava katacaktır. Tabii böyle motivasyonlar ters teper bazen. Ama olsun varsın. Bu heyecanı ve kazanırsak o keyfi yaşamaya değer.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Berabere bitsin veya kazansınlar. Çok ciddiyim, gerçekten kaybetmelerini istemiyorum. Onların karşımıza namağlup çıkmaları ligin 9.haftası geldiğinde bizi sanılandan çok daha fazla motive edecek ve maça ayrı bir hava katacaktır. Tabii böyle motivasyonlar ters teper bazen. Ama olsun varsın. Bu heyecanı ve kazanırsak o keyfi yaşamaya değer.
    Siz bizim maça kadar 8'de 8 yapın biz bozalım olmaz mı

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Sizde umarım bizim maça kadar hiç yenilmezsiniz.Hem zevkli maç olur hem de serinizi bitirmek çok iyi olur.Hiç belli olmaz gerçi öyle maçlar Saraçoğlundaki üstün oyunumuz ortadaydı bu maç hem tribünün yakınlığı hem de stadın dolu olacağını düşünürsek çok rahat bir maç yaşarız mekan oynatır kısacası.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Kasımpaşa'ya yenilmektense Galatasaray'a yenilmeyi tercih ederim. Kısa vadede daha üzücü oluyor ama sezon bittiği zaman en azından "tüh, Galatasaray'a kaybettiğimiz o puanlar olmasa şampiyonduk" diye hayıflanılmıyor. Oysa Hacettepe gibi takımlara kaybedilen puanlarla giden şampiyonluklar uzun vadede çok daha fazla koyuyor.

Yenilirsem de "Galatasaray'a yenildim" derim. Ne var bunda?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Turu Antep'in geçmesini bekliyorum. Gs bu kafayla giderse ligi 10. sıranın altında bir yerde bitirir. Maça gelirsekte zevkli bir maç bizleri bekliyor. Gs son şansı treni kaçırmak istemez ama Antep'te bu fırsatı tepmez...

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Kasımpaşa'ya yenilmektense Galatasaray'a yenilmeyi tercih ederim. Kısa vadede daha üzücü oluyor ama sezon bittiği zaman en azından "tüh, Galatasaray'a kaybettiğimiz o puanlar olmasa şampiyonduk" diye hayıflanılmıyor. Oysa Hacettepe gibi takımlara kaybedilen puanlarla giden şampiyonluklar uzun vadede çok daha fazla koyuyor.

Yenilirsem de "Galatasaray'a yenildim" derim. Ne var bunda?
    Bişey yok canım ben o maç hakkında tahmin yaptım o kadar

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Eğer elenirsek iki hafta sonra Fenerbahçe maçı öncesi gelmiş olan Hagi Fenerbahçe maçı öncesi gider.Ama bu yönetim kovmaz.Bekler derbiyi de kaybetsin öyle kovar.Ama turu atlarsak derbi vs. Hagi'yi göndermeye yetmez.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Galatasaray açısından bakınca maça umutsuz bakıyorum. Antep çok iyi top oynuyor. Yabancıları oturdu takıma. Etkili kanat adamları ve Cenk gibi parlayan bir forvetleri var. Ön Liberoları sağlam. Defanstaki zenci (adı aklıma gelmedi şuan ) çok iyi kademe yapan bir oyuncu... Kısacası Antep kolay kolay turu bırakmaz ama G.Saray'da büyük takım ne yapacağıda belli olmaz...

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    1-0 öne geçsek bile 2-1 geriye düşeriz...Skoru koruyamaz bu takım...
    Yok bence 3-0 öne geçse bile 4-3 geriye düşer. Hiç güvenmiyorum artık.

Nesil
    2006
    Yer
    Tekirdağ

Gaziantep izlemekten zevk aldığım takımlardan biri kaliteli oyuncuları var wagner,popov,cenk tosun,murat ceylan vb hangi birine gs de ilk 11 çıkamaz diyebilirizki? Bence turu gs nin geçmesi süpriz olacaktır umarım turu geçeriz ve elimizde kalan tek şeyide kaybetmeyiz..

Galatasaray için belki de sezonun en önem kazanmış maçı.Türkiye Kupası elde kalan son umut.Futbolcular bunun bilincinde Gaziantepspor'a karşı mücadele edecekler.Ben Galatasaray'ın 1-0 kazanacağını ve yarı finale çıkacağını düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Adnan Polat dün maçın önemini anlatmış..Alınacak sonuçta neler olacağınıda söylemiş..Baya uyarmış oyuncuları..Hagi içinde son sans,Yönetim içinde son şans..Sanki bir patlama gelecek gibime geliyor..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ne kadar kötü sonuç o kadar baskı ve eleştiri.Antep şöyle 3-4 tane atsada maç sonu taraftar ayaklansa.Zaten Antep'i elersek bir şey farketmiyecek.Sadece Hagi'nin kredisi 2-3 maç daha artıcak.Köklü değişim şart.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Ne kadar kötü sonuç o kadar baskı ve eleştiri.Antep şöyle 3-4 tane atsada maç sonu taraftar ayaklansa.Zaten Antep'i elersek bir şey farketmiyecek.Sadece Hagi'nin kredisi 2-3 maç daha artıcak.Köklü değişim şart.
    Taraftar ayaklanırsa Efsaneye yazık olur sizler adına.

Nesil
    2009
    Yer
    İzmir

Katılıyorum, bu yüzden taraftar ayaklanmadan Hagi'yi yollasınlar.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by CeNTeR_TR View Post
    Taraftar ayaklanırsa Efsaneye yazık olur sizler adına.
    Efsane hala efsane bizim için.Ve öylede kalacaktır.Hagi gözüktüki teknik adam olarak bize bir şey veremeyecek.Ve inşallah teknik adam olarakda bir daha Galatasaray'ı yönetmez.

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Efsane hala efsane bizim için.Ve öylede kalacaktır.Hagi gözüktüki teknik adam olarak bize bir şey veremeyecek.Ve inşallah teknik adam olarakda bir daha Galatasaray'ı yönetmez.
    Taraftar ayaklanırsa Hagi'ye de sitem edecekler ve illa bir kaç dengesiz çıkacakdır O yüzden Hagi ya adam gibi yollanmalı yada kimse isyan etmemeli.

Nesil
    2007
    Yer
    34

2-1 Gaziantep kazanır ve yönetim sonunda pes eder.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

gs 2-1 kazanır bu maç cenk tosunu sakatlarız

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Haşhaş yaptıgı açıklamada sonuç ne olursa olsun büyük degişiklik beklemesin taraftarlarmız demiş

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

eğer siz biz olayı geçen sene olsaydı bursa şampiyon olamazdı
    bırakın topu iyi oynayan kazansın

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Gaziantepspor açık ara maçın favorisidir.

Bize de kupalardaki beyliğimiz ve final işlerindeki becerimiz fakirin umudu olarak kalıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Umarım kazanamayız.Antep gitsin Uefa'ya,3 büyüklerden daha iyi temsil eder ülkemizi.1-1 biteceğini düşünüyorum maçın.
    Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri