Fenerbahçe Cumhuriyeti
Zor maç olacak ancak şu an itibari ile Buca ile Kupa maçı yapan Gençler yorulmakla meşgul. Bu fırsattan da yararlanıp yeneriz![]()
Bir Dost
Hellbells
Biletleri ne zaman çıkacak acaba bilen var mı?
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Zor bir maç olacak.Ankara'da geçen yıl şampiyonluk yolunda çok kritik bir 2 puan bırakmıştık.Oldukça kritik bir dönemeçteyiz.Selçuk'un yokluğunda Aykut Hoca M.Topuz'u ortaya çekecektir.Zorlanırız fakat kazanırız diye düşünüyorum.
Biletler çıkmış. Gençlerbirliği'nin şimdiye kadarki maçlarda bilet fiyatları 8-34 TL arasında değişmiş. Her zamanki gibi yine Fenerbahçe taraftarı olarak resmen yolunacağız ama yapacak birşey yok takım topu topu senede 2 kez geliyor.
http://web03.biletix.com/etkinlik/MFG06/TURKIYE/tr
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bugün çıkmış sanırım. Dün baktım Biletix'e, yoktu. Ankaragücü maçlarına gidememiştim hem ligde hem kupada. Buna gitmek lazım.
Önümüzdeki dört maç içinde en korktuğum, beni en fazla tedirgin eden maç. Geçen zaman diliminde bir Manisa deplasmanında bu kadar tedirgin olmuştum, birde bu Ankara deplasmanı... Manisa maçını kazasız atlatmıştık, bunu da geçersek o hızla biraz daha gideriz.
Bana göre kalan maçlarımız içerisinde en zor iki maçtan ilki bu Gençlerbirliği deplasmanı, diğeri ise Galatasaray deplasmanı. Ankara'da son dönemlerde baya zorlanıyoruz. Bundan dolayı oyunun hiç önemi yok 1-0 olsun bizim olsun.
Özgür Yankaya ligimizin en kötü hakemlerinden biri. Umarım bu maçta skora etki edecek ciddi bir hata yapmaz.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray maçları beni hiç ama hiç tedirgin etmiyor. Tabii futbol her ihtimale açık ama psikolojikman asla bir çekincem, huzursuzluğum olmuyor. Bunu "kesin yeneriz" diye söylemiyorum, hatta fark dahi yiyebiliriz. Ama beni Gençlerbirliği kadar tedirgin eden bir deplasman değil. Onlar Fenerbahçe ile oynayacakları için tedirgin olsun.
En sevmediğim deplasmandır Gençler birliği deplasmanı. Umarım 3 puanla döneriz. Ayrıca önümüzdeki 5 maçtan 12 puan çıkarırsak şampiyonluğu büyük anlamda alırız diye düşünüyorum.
Aldım biletimi, gideceğim maça bir aksilik olmazsa.
Gençlerbirliği'nin geçmişte bize fazlaca sorun yaşatması nedeniyle bu çekinceler diye düşünüyorum. Gerçi genel olarak Ankara deplasmanları hep sıkıntı oldu bize. @TR.CaPTaiN'in de dediği gibi futboldan ziyade sonuç önemli. Özellikle de geride kalan deplasmanlarda.
Manisa maçında da soğuk bir hava olursa uyuşuk bir maç olabilir o nedenle zorlanırız muhabbeti yapmıştık... İşte aynı o maça benzer bir maç... Ankaranın ayazı olursa akşam (zaten Ankara deplasmanları hep tatsız zevksiz geçer) maçta zorlanabiliriz... Ama takım kazanmayı biliyor... Ben puan kaybı yaşayacağımızı zannetmiyorum...
Güzel deplasman.Zor maç umarım 3 puan bizim olur.
Bu arada Alex'in en çok gol attığı takım'ın Gençlerbirliği olması beni daha bir rahatlatıyor bu maç öncesi =)
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır bence. Fakat ankette Gençlerbirliğine oy verdim bian içimden öyle geçti
inşallah rahatlıkla bu maçı da geçeriz...
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Gençlerbirliğinin son haftalarda kazandığı puanlar bir nebze olsun tehlike hattından uzaklaştırdı onları onun için biraz rahat çıkacaklar eğer erken golü bulursak maç kopar aksi halde... yazık olur
...
Ermin Zec oynarsa Fenerbahçe defansının başını ağrıtabilir. Umarım oynar. Gençlerbirliği'nin puan ya da puanlar alabileceğini düşünüyorum ama ibre Fener'den yana..
Lider olarak çıkacağımız ilk maç kazanıp güvenimizi tazelemeliyiz. Deplasman fobisini tamamen yeneceğimiz maç.![]()
Biletler Çok Pahalı Yahu En Son 2 Sene Öncesinde Gittim Büyüklerin Maçına.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hem ligde hem kupada arka arkaya Ankaragücü ile oynadık. Hem bilet fiyatları hem de kişisel nedenler biraraya gelince ikisine de gidemedim. Bu sezon Ankara'ya da son gelişi Fenerbahçe'nin. Gerçi sadece Ankara'ya gelince izleme gibi bir zorunluluğum yok. İstanbul'a da gidiyorum. Ama ayağımıza kadar gelince de kaçırmamak gerek.
Bu bilet fiyatlarına da bir çözüm getirilsin artık. Kulüp yönetimlerine de kızamıyorum fiyat politikasında. Daha fazla kazanmayı herkes ister. Federasyon ya da Kulüpler Birliği'nin el atması gerek.
Kalan maçlarmız arasında zorlu 1-2 deplasmandan biri'de bu Ankara deplasmanı.Gerçekten zor bir maç olucak ama şampiyonluk inancıyla oynarsak zorlanmayız.
Fenerbahce'nin zorlanmadan erken bir golle bu maci rahat gecicegini dusunuyorum , yine bir Alex resitali izleyebiliriz
Sol kasığında yırtık tespit edilen Gökhan bu maçta oynayamayacakmış.
Edit: Yırtık 2. derecedenmiş. Yani derbiye yetişmesi bile meçhul durumdaymış.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
gökhan ne kadar çok sakatlanıyor yahu. sakatlığı tam olarak iyileşmeden oynatıldığından sanırım.
Umarım Aykut Kocaman oraya Bekiri koymaz Okan'ı oynatır böyle maçlarda ekstra adamların atağa katılması önemli çünkü defans yapıcaklar belli bir şey Bekir'i GS maçında kullanabiliriz Ali Turan Kadar kötü oynamıyor sağ bekte.
Kasımpaşa maçında kadroda görünce düşünmüştüm zaten Gökhan'ın daha ciddi sakatlık yaşayabileceğini. Bekir'e güveniyorum ben. Asıl bölgesi olmamasına rağmen çok da kötü oynamıyor. Pozisyon hatası falan yapması da normal. Küstürmemek adına oynatılabilir sanırım kalan maçlarda sanırım. Ama keşke Okan oynasa.
Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.
Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler.![]()