Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

7 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

19 67.86%
  • Berabere biter

2 7.14%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [24. Hafta]

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Default Gençlerbirliği - Fenerbahçe [24. Hafta]

Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    Çanakkale-17

Zor maç olacak ancak şu an itibari ile Buca ile Kupa maçı yapan Gençler yorulmakla meşgul. Bu fırsattan da yararlanıp yeneriz
    Bir Dost

Hellbells

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Biletleri ne zaman çıkacak acaba bilen var mı?
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Zor bir maç olacak.Ankara'da geçen yıl şampiyonluk yolunda çok kritik bir 2 puan bırakmıştık.Oldukça kritik bir dönemeçteyiz.Selçuk'un yokluğunda Aykut Hoca M.Topuz'u ortaya çekecektir.Zorlanırız fakat kazanırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Biletleri ne zaman çıkacak acaba bilen var mı?
    Biletler çıkmış. Gençlerbirliği'nin şimdiye kadarki maçlarda bilet fiyatları 8-34 TL arasında değişmiş. Her zamanki gibi yine Fenerbahçe taraftarı olarak resmen yolunacağız ama yapacak birşey yok takım topu topu senede 2 kez geliyor.

http://web03.biletix.com/etkinlik/MFG06/TURKIYE/tr
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Bugün çıkmış sanırım. Dün baktım Biletix'e, yoktu. Ankaragücü maçlarına gidememiştim hem ligde hem kupada. Buna gitmek lazım.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Önümüzdeki dört maç içinde en korktuğum, beni en fazla tedirgin eden maç. Geçen zaman diliminde bir Manisa deplasmanında bu kadar tedirgin olmuştum, birde bu Ankara deplasmanı... Manisa maçını kazasız atlatmıştık, bunu da geçersek o hızla biraz daha gideriz.

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Bana göre kalan maçlarımız içerisinde en zor iki maçtan ilki bu Gençlerbirliği deplasmanı, diğeri ise Galatasaray deplasmanı. Ankara'da son dönemlerde baya zorlanıyoruz. Bundan dolayı oyunun hiç önemi yok 1-0 olsun bizim olsun.

Özgür Yankaya ligimizin en kötü hakemlerinden biri. Umarım bu maçta skora etki edecek ciddi bir hata yapmaz.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Bir Fenerbahçe taraftarı olarak Galatasaray maçları beni hiç ama hiç tedirgin etmiyor. Tabii futbol her ihtimale açık ama psikolojikman asla bir çekincem, huzursuzluğum olmuyor. Bunu "kesin yeneriz" diye söylemiyorum, hatta fark dahi yiyebiliriz. Ama beni Gençlerbirliği kadar tedirgin eden bir deplasman değil. Onlar Fenerbahçe ile oynayacakları için tedirgin olsun.

Nesil
    2009
    Yer
    Manisa

En sevmediğim deplasmandır Gençler birliği deplasmanı. Umarım 3 puanla döneriz. Ayrıca önümüzdeki 5 maçtan 12 puan çıkarırsak şampiyonluğu büyük anlamda alırız diye düşünüyorum.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Aldım biletimi, gideceğim maça bir aksilik olmazsa.

Gençlerbirliği'nin geçmişte bize fazlaca sorun yaşatması nedeniyle bu çekinceler diye düşünüyorum. Gerçi genel olarak Ankara deplasmanları hep sıkıntı oldu bize. @TR.CaPTaiN'in de dediği gibi futboldan ziyade sonuç önemli. Özellikle de geride kalan deplasmanlarda.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Manisa maçında da soğuk bir hava olursa uyuşuk bir maç olabilir o nedenle zorlanırız muhabbeti yapmıştık... İşte aynı o maça benzer bir maç... Ankaranın ayazı olursa akşam (zaten Ankara deplasmanları hep tatsız zevksiz geçer) maçta zorlanabiliriz... Ama takım kazanmayı biliyor... Ben puan kaybı yaşayacağımızı zannetmiyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    Samsun

Güzel deplasman.Zor maç umarım 3 puan bizim olur.

Bu arada Alex'in en çok gol attığı takım'ın Gençlerbirliği olması beni daha bir rahatlatıyor bu maç öncesi =)
    20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe zorda olsa kazanacaktır bence. Fakat ankette Gençlerbirliğine oy verdim bian içimden öyle geçti

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

inşallah rahatlıkla bu maçı da geçeriz...
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Gençlerbirliğinin son haftalarda kazandığı puanlar bir nebze olsun tehlike hattından uzaklaştırdı onları onun için biraz rahat çıkacaklar eğer erken golü bulursak maç kopar aksi halde... yazık olur
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ermin Zec oynarsa Fenerbahçe defansının başını ağrıtabilir. Umarım oynar. Gençlerbirliği'nin puan ya da puanlar alabileceğini düşünüyorum ama ibre Fener'den yana..

Nesil
    2006

Lider olarak çıkacağımız ilk maç kazanıp güvenimizi tazelemeliyiz. Deplasman fobisini tamamen yeneceğimiz maç.

Biletler Çok Pahalı Yahu En Son 2 Sene Öncesinde Gittim Büyüklerin Maçına.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Hem ligde hem kupada arka arkaya Ankaragücü ile oynadık. Hem bilet fiyatları hem de kişisel nedenler biraraya gelince ikisine de gidemedim. Bu sezon Ankara'ya da son gelişi Fenerbahçe'nin. Gerçi sadece Ankara'ya gelince izleme gibi bir zorunluluğum yok. İstanbul'a da gidiyorum. Ama ayağımıza kadar gelince de kaçırmamak gerek.

Bu bilet fiyatlarına da bir çözüm getirilsin artık. Kulüp yönetimlerine de kızamıyorum fiyat politikasında. Daha fazla kazanmayı herkes ister. Federasyon ya da Kulüpler Birliği'nin el atması gerek.

Nesil
    2010
    Yer
    Kocaeli/Gebze

Kalan maçlarmız arasında zorlu 1-2 deplasmandan biri'de bu Ankara deplasmanı.Gerçekten zor bir maç olucak ama şampiyonluk inancıyla oynarsak zorlanmayız.

Nesil
    2007
    Yer
    Raccoon City

Fenerbahce'nin zorlanmadan erken bir golle bu maci rahat gecicegini dusunuyorum , yine bir Alex resitali izleyebiliriz

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Sol kasığında yırtık tespit edilen Gökhan bu maçta oynayamayacakmış.

Edit: Yırtık 2. derecedenmiş. Yani derbiye yetişmesi bile meçhul durumdaymış.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by TR.CaPTaiN View Post
    Sol kasığında yırtık tespit edilen Gökhan bu maçta oynayamayacakmış.

Edit: Yırtık 2. derecedenmiş. Yani derbiye yetişmesi bile meçhul durumdaymış.
    iyi olmadı bu umarım iyileşir , formunu korur.Okan Alkan kesinlikle görev yapmalı onun yerine , gençlerimize güvenmeliyiz.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

gökhan ne kadar çok sakatlanıyor yahu. sakatlığı tam olarak iyileşmeden oynatıldığından sanırım.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Quote Originally Posted by BleedingMoon View Post
    gökhan ne kadar çok sakatlanıyor yahu. sakatlığı tam olarak iyileşmeden oynatıldığından sanırım.
    Aynen ondan dolayı oluyor.. Diyorum oynatmayın belirli maçlarda diye..

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Umarım Aykut Kocaman oraya Bekiri koymaz Okan'ı oynatır böyle maçlarda ekstra adamların atağa katılması önemli çünkü defans yapıcaklar belli bir şey Bekir'i GS maçında kullanabiliriz Ali Turan Kadar kötü oynamıyor sağ bekte.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kasımpaşa maçında kadroda görünce düşünmüştüm zaten Gökhan'ın daha ciddi sakatlık yaşayabileceğini. Bekir'e güveniyorum ben. Asıl bölgesi olmamasına rağmen çok da kötü oynamıyor. Pozisyon hatası falan yapması da normal. Küstürmemek adına oynatılabilir sanırım kalan maçlarda sanırım. Ama keşke Okan oynasa.

Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.

Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler.
    Büyük ihtimalle salonda olacağım Hakan Abi. Geçen sezon yaptıklarıyla, branşların içinde en fazla takdiri hakeden takımdı bence Erkek voleybolcularımız. Umarım kötü giden bu sezonu bu maçla toparlayacaklar. Muhakkak tribünde taraftarımız olacaktır. Ben de +1

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri