Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
28. You may not vote on this poll
  • Gençlerbirliği kazanır

7 25.00%
  • Fenerbahçe kazanır

19 67.86%
  • Berabere biter

2 7.14%
1 ile 30 arası toplam 183 sonuç

Konu: Gençlerbirliği - Fenerbahçe [24. Hafta]

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Kasımpaşa maçında kadroda görünce düşünmüştüm zaten Gökhan'ın daha ciddi sakatlık yaşayabileceğini. Bekir'e güveniyorum ben. Asıl bölgesi olmamasına rağmen çok da kötü oynamıyor. Pozisyon hatası falan yapması da normal. Küstürmemek adına oynatılabilir sanırım kalan maçlarda sanırım. Ama keşke Okan oynasa.

Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2009
    Yer
    ANTALYA

Quote Originally Posted by di canio View Post
    Pazar günü erkek voleybol takımı da Ziraat Bankası ile oynayacakmış Ankara'da. Bir aksilik olmazsa o maça da gitmek istiyorum. Güzel tesadüf oldu iki maçın aynı haftaya denk gelmesi.

Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler.

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by yaman76hakanFB View Post
    Osman, özellikle Ziraat maçı çok mühim. Aman ihmal etme. Geçen yıl hatırlayacaksın, şampiyonluğu Ankara'da Ziraat'ın elinden söke söke alıp gelmiştik. Bu sene malesef takımda işler çok kötü gitti. Ligde şu an 6. sıradayız ama playoff dönemi herşey başka olacak. Ziraat şu an ligin lideri. Mesaj vermek açısından da çok mühim bir maç.İnşAllah Ankara'dan çifte zaferle döneriz. Coşkoviç'te sakatlığının ardından bu maçla sahalara dönecekmiş. Takımı yalnız bırakmayın kardeşim. Korkunç İvan'a hürmetler.
    Büyük ihtimalle salonda olacağım Hakan Abi. Geçen sezon yaptıklarıyla, branşların içinde en fazla takdiri hakeden takımdı bence Erkek voleybolcularımız. Umarım kötü giden bu sezonu bu maçla toparlayacaklar. Muhakkak tribünde taraftarımız olacaktır. Ben de +1
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Mesaj Yetkileri