http://www.youtube.com/watch?v=u9VwV...layer_embedded
Balotelli yine şımarıklık yapıyor
http://www.youtube.com/watch?v=u9VwV...layer_embedded
Balotelli yine şımarıklık yapıyor
adam sonradan görmegerçekten sonradan görme. biraz hoş görüyle karşılıyorum ben.
Ganalı fakir bir ailenin çocuğu bu. evlatlık veriyorlar doğduğunda veya italyaya göç ediyorlar orda doğuyor tam emin değilim.
ama alan ailede çok zengin bir aile değil. çok kısa sürede bu derece parladı. 16 yada 17 yaşında inter forması giyip devasa paralar aldığını biliyorum. daha sonra man city'de dünyanın en çok kazananlarından biri oldu. bana göre sonradan görmedir. o yüzden ciddi anlamda hoş görüyle karşılıyorum. sıradan bir insan 3 - 4 senede bu derece şöhrete erişirse kişilik bozuklukları yaşayabilir. ha bir çoğu yaşamaz ama yaşayanı da --bir yere kadar-- hoş görürüm ben.
Kendi kariyerine zarar veriyor farkında değil.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Bence bu adam deli.
İbo ile kapıştırmak lazım.
İnter Man City'e iyi kapatmış Balotelli'yi. Helal olsun İnter yönetimine.![]()
yok artık diyorum ben bu adama.. harbi deli zır deli![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Son bir ya da iki yılı ondan sonra görürüz Balotelli'yi alt düzeylerde takımda.
Decions 1, Determination 20 , IQ 20
Ya orası beni ilgilendirmez şimdi saha içindeki ciddiyetsizlikle saha dışındaki görmemişlik kendimce farklıdır, ama saha içindi bencillik ve ciddiyetsiz oluşu görmemişlik değildir yani he pozisyon olarak belki öyle bir pozisyon gelmemiştir ömrü boyunca yapmıştır onu kabul ederim .![]()
Zaten artık zor görür formayı Mancini'yi deli etmiş![]()
heh EyvALLAH ciddiyetsiz bencil desen tamam derim![]()
Balotelli benim takımımda olsa döve döve öldürürüm. Mancini iyi dayanmış ben olsam tekme tokat girerdim![]()
Bu kafa ile giderse 30 yaşından sonra kelter kelter üzüm taşır. Başka bir işe de yaramaz.
Bu hareketi ödetmesine oynanan halı saha maçında yapsın bakalım.Sahaya gömerler![]()
bu kadar amaçsız bir oyuncu görmedim
Düdük çaldı, maç durdu zannettim numarası yapıyor ama pek inandırıcı değil.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Batuhan - Balotelli forvet hattini dusunsenize![]()
Bu adam olmuş ama fazla olmuş sanki. Potasyumunu falan fazla koymuş olabilirler.
Buna bir yılmaz vural gerek![]()
Mancini gene oynattı.Golünüde attı İnter'e.