1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Telefonum Kayboldu(Çalındı?)

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Default Telefonum Kayboldu(Çalındı?)

Beyler bugün daha 3 ay önce aldığım telefonum çalındı veya kayboldu tam bilemiyorum heryere baktım yok.Ne yapacağım konusunda bir fikri olan varmı savcılığa falan başvuruyomuşun başına gelen oldumu hiç savcılık buluyomu kesin

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çalındıysa geçmiş olsun.Bulunmaz daha.Eğer sim kart için söylüyorsan sanırım operatörler iptal ediyor hemen.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

filmlerde olurdu izleniyordu telefon yok mu öyle bir şey
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    Rize #53, Mersin #33

Eğer telefonun çalınmışsa çalanı bulurlar belki ama telefonun üstüne bi soğuk su iç kardeşim bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadasimin calindi gectigimiz sonbahar. Savciliga filan basvurdular 6-7 aya anca cikar dediler adamlar caldiktan sonra bilerek acmiyorlar hemen telefonlari bekletiyorlar. Cocugun hala telefonundan ses seda yok mesela.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

operatörü dondurdum zaten ama savcılığa başvuruda falan bulununca eninde sonunda buluyorlar diye duydum hiç başına gelen olmadı böyle bir olay

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Arkadaşımın 2 yıl sonra telefonunu Van'dan buldular.Ankara'da çaldımıştı
    eto'o bitmiş.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Eninde sonunda buluyorlarmis evet ama dedigim gibi en yakin arkadasimin sonbaharda calindi hala bulunamadi. Pek ilgilendikleri soylenemez acikcasi. Telefon bulunur bulunmasina ama bir kac gun de olabilir bu belki de bir kac yil. Belli olmuyor.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

peki bunun için karakolamı başvuracağım yoksa savcılığamı internette araştırdım karakol diyenlerde var

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Arkadasim once karakola basvurmustu ordan da savciliga yonlendirmislerdi. Ama cok gecmeden basvur bence.

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

kardeşim telefonun çok mu pahalıydı ? boşver sen savcılığa başvur o zamana kadar da idare et telefonunla eski numarana yeni bir hat alabiliyorsun
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Quote Originally Posted by Börk View Post
    kardeşim telefonun çok mu pahalıydı ? boşver sen savcılığa başvur o zamana kadar da idare et telefonunla eski numarana yeni bir hat alabiliyorsun
    telefon 550 lira daha 3 aylık taksiti var en çok zoruma giden o oluyo bakalım yarın başvuracağım savcılığa

Nesil
    2005
    Yer
    Adana

Benim 8 sene önce gitmişti telefon bulamamışlardı.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık daha teknoLojik özeLLikLi cihazLara yöneLmekte fayda var. MeseLa ben BLackberry kuLLanıyorum ve BLackberry de oLan bir özeLLik var tam bu durumLara göre. Eğer teLefonunu kaybettin, ya da çaLındı, BLackberry nin sitesine girerek sana özeL şifreni kuLLanarak Uydu üzerinden TeLefonun yerini tespit ediyorsun. Sokak numarasına kadar nerede oLduğunu gösteriyor. Bu tarz teLefonLar dışında çaLınan veya kayboLan teLefonLarı buLman çok zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Artık daha teknoLojik özeLLikLi cihazLara yöneLmekte fayda var. MeseLa ben BLackberry kuLLanıyorum ve BLackberry de oLan bir özeLLik var tam bu durumLara göre. Eğer teLefonunu kaybettin, ya da çaLındı, BLackberry nin sitesine girerek sana özeL şifreni kuLLanarak Uydu üzerinden TeLefonun yerini tespit ediyorsun. Sokak numarasına kadar nerede oLduğunu gösteriyor. Bu tarz teLefonLar dışında çaLınan veya kayboLan teLefonLarı buLman çok zor.
    Hocam o şifreyi nerden öğreniyoruz ? Bendede var Blackberry.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hocam o şifreyi nerden öğreniyoruz ? Bendede var Blackberry.
    BLackberry Protect uyguLamasını önce teLefonuna indirmen gerekiyor. Ondan sonra kuruLum sırasında seni yönLendiriyor zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bakalım bugün savcılığa başvuracağım tek çare o sanırım

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah hemen bulunur, geçmiş olsun.

Mesaj Yetkileri