1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Telefonum Kayboldu(Çalındı?)

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Artık daha teknoLojik özeLLikLi cihazLara yöneLmekte fayda var. MeseLa ben BLackberry kuLLanıyorum ve BLackberry de oLan bir özeLLik var tam bu durumLara göre. Eğer teLefonunu kaybettin, ya da çaLındı, BLackberry nin sitesine girerek sana özeL şifreni kuLLanarak Uydu üzerinden TeLefonun yerini tespit ediyorsun. Sokak numarasına kadar nerede oLduğunu gösteriyor. Bu tarz teLefonLar dışında çaLınan veya kayboLan teLefonLarı buLman çok zor.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Artık daha teknoLojik özeLLikLi cihazLara yöneLmekte fayda var. MeseLa ben BLackberry kuLLanıyorum ve BLackberry de oLan bir özeLLik var tam bu durumLara göre. Eğer teLefonunu kaybettin, ya da çaLındı, BLackberry nin sitesine girerek sana özeL şifreni kuLLanarak Uydu üzerinden TeLefonun yerini tespit ediyorsun. Sokak numarasına kadar nerede oLduğunu gösteriyor. Bu tarz teLefonLar dışında çaLınan veya kayboLan teLefonLarı buLman çok zor.
    Hocam o şifreyi nerden öğreniyoruz ? Bendede var Blackberry.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Hocam o şifreyi nerden öğreniyoruz ? Bendede var Blackberry.
    BLackberry Protect uyguLamasını önce teLefonuna indirmen gerekiyor. Ondan sonra kuruLum sırasında seni yönLendiriyor zaten.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Mesaj Yetkileri