1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Barcelona B | Barcelona

Hybrid View

Default Barcelona B | Barcelona

Barcelona B liga adelente'de ve açıkcası insanın oynayası geliyor bu takımla ama bir üst lige çıkabiliyor muyuz?Sonuçta 1.ligde Barcelona'da var çıkamıyorsak bunu editorle duzeltme sansımız var mı?

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

barcelona b La ligaya cikamiyor oyle bir kural var

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Quote Originally Posted by batuhany7 View Post
    Barcelona B liga adelente'de ve açıkcası insanın oynayası geliyor bu takımla ama bir üst lige çıkabiliyor muyuz?Sonuçta 1.ligde Barcelona'da var çıkamıyorsak bunu editorle duzeltme sansımız var mı?
    Barca ve Madrid'in yedek takımları İspanya 1. ligine çıkamıyor ayrıca Kral kupasına da katılamıyorlar.Editörden böyle bir değişiklik olacağını da tahmin etmiyorum.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Çıksa güzel olur aslında ama bende olmuyor diye biliyorum. Editör'den ayarlanır ama oyuna girdiğinde oyun hata verir ve kapanır.

Olsa bile yetiştirdiğin yetenekli oyuncular bedelsiz barcelonaya gidecek bir türlü istediğin kadroyu kuramassın

Bu adamlar çıkamıyorsa ligden ihraç etsinler ya da 3. ligten başka bi yerde oynamazlar diye bir kural getirsinler. Böyle çok saçma değilmi? Sonuçta İspanya 2. ligi bile izlenilebilir kaliteli ligler arasında. Villarreal ve Barcelona yı düş kaç takım kaldı geriye?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

aynen dedikleri gibi oluyor.. tam ben adamı ünlü edip coşturuyorum aa bi bakıyorum pep adamı benden habersiz almış.. çekmiş a takımda oynatıyor..

Mesaj Yetkileri