Barcelona B liga adelente'de ve açıkcası insanın oynayası geliyor bu takımla ama bir üst lige çıkabiliyor muyuz?Sonuçta 1.ligde Barcelona'da var çıkamıyorsak bunu editorle duzeltme sansımız var mı?
Barcelona B liga adelente'de ve açıkcası insanın oynayası geliyor bu takımla ama bir üst lige çıkabiliyor muyuz?Sonuçta 1.ligde Barcelona'da var çıkamıyorsak bunu editorle duzeltme sansımız var mı?
barcelona b La ligaya cikamiyor oyle bir kural var
Çıksa güzel olur aslında ama bende olmuyor diye biliyorum. Editör'den ayarlanır ama oyuna girdiğinde oyun hata verir ve kapanır.![]()
Olsa bile yetiştirdiğin yetenekli oyuncular bedelsiz barcelonaya gidecek bir türlü istediğin kadroyu kuramassın
Bu adamlar çıkamıyorsa ligden ihraç etsinler ya da 3. ligten başka bi yerde oynamazlar diye bir kural getirsinler. Böyle çok saçma değilmi? Sonuçta İspanya 2. ligi bile izlenilebilir kaliteli ligler arasında. Villarreal ve Barcelona yı düş kaç takım kaldı geriye?
aynen dedikleri gibi oluyor.. tam ben adamı ünlü edip coşturuyorum aa bi bakıyorum pep adamı benden habersiz almış.. çekmiş a takımda oynatıyor..