Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Sivasspor kazanır

3 23.08%
  • Berabere biter

0 0%
  • Fenerbahçe kazanır

10 76.92%
Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 171 sonuç

Konu: [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default [10.Hafta] Sivasspor - Fenerbahçe

So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Yenebileceğimizi sanmıyorum ama hadi hayırlısı bakalım..

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Fark bekliyorum...Alex'in yerine Sezer oynamalı bence...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Fearless Coward View Post
    Fenerbahçe çok çok rahat kazanacaktır...Fark bekliyorum...Alex'in yerine Sezer oynamalı bence...
    Alex kırmızı yemişti zaten

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Anlamadın Alex'in yerine Sezer oynamalı derken Sezer'i oynatmalı diyorum hoca başkasını değil yoksa biliyorum yediğini...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

Fenerbahçe'nin çok zorlanacağını hatta yenilebileceğini dahi düşünüyorum.Formda isim Grosicki gol atacaktır,Eneramo Yobo,Hele ki Bekir'i çok zorlayacaktır.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sivas evinde iyi oynuyor gozlemledigim kadari ile ve fenerbahce galibiyetlerde zorlaniyor birde alex oynamicak iyice zorlancaklar diye dusunuyorum Sivasspor kazanir 1-0 veya 2-1 Grosicki bu macda en az 1 tane gol atar.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

kesinlikle yeneriz. hatta skor tahminim 2-0 ya da 3-0 ... 27 maçlık serimizi gelip de sivas ta bozmayız.. buna eminim..
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Aslında Sezer ile başlamak da iyi bir tercih olabilir sistemi hiç değiştirmeden.Sezer yapacağı topla birlikte yapacağı koşularla Bienvenu'ye iyi pozisyonlar servis edebilir.

Sivasspor'un 3 Temmuz sonrası yaşananlardan dolayı bu maça ayrı bir motivasyon ile hazırlanacağını düşünüyorum.Zor bir maç olacak.1-0,2-1 gibi bir skorla kazanıp serimizi sürdüreceğimizi düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
    Maç öncesi söylemiştim mücadele edersen kazanırsın, Sivasspor daha fazla mücadele etti istedi ve aldı tebrik ediyorum.

Dünkü mağlubiyete iki açıdan bakmak gerekir 1-saha içi 2-saha dışı

Saha içine bakarsak sorumlu olarak %51 Aykut Kocaman'ı %49 Oyuncuları görüyorum. Aykut Kocaman'ın en büyük hatası hatasını görememesi oldu. Şimdi kamuoyunda şöyle bir algı var. Fenerbahçe Alex'siz oynayamaz Oynar merak etmeyin bal gibi de oynar ama bu şekil değil. Alex bir forvet oyuncusu Santrafor değil ! onun için Alex oynadığı zaman kesin 2 hücumcu ile oyunda oluyorsunuz ama o olmadığı zaman aynı taktik varyasyonuyla oynaycaksanız aynı tarzda bir forvet ile oynamak gerekir. Aykut Kocaman'ın Sezer ile başlayıp Semih'i kullanmaması hataydı. 1-0 geriye düşmesine ve atak yapamamasına rağmen Sezer'in yerine oyuna Selçuk'u alması ise felaketti. 2-0'dan sonra Semih'i oyuna alması ise hem komik hem Daumvari'ydi. Oyunculara gelecek olursak sadece 3 dakika üstün mücadele ettiler 90+3 itibariyle. Sormak lazım 90 dk aklınız neredeydi diye.

Saha dışına bakarsak yazıyı yazmadan önce hem burada hemde bir kaç yerde bazı yorumlar gözüme çarptı Fenerbahçe'yi zaten Federasyon koruyormuş yoksa Lider bile olamazmış vs Hem komik hem trajik. 3 Temmuzdan beri bu olayları yaşayan başka bir Fenerbahçe var da biz mi bilmiyoruz ? Sezon başından beri komik uygulamaları Fenerbahçe maçlarında yapan bu takımı kobay gibi deneyen bu federasyon değil midir ? Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ? Haksız yere başkanını içeriye kaptanını dışarıya takımı sürgüne yollayan BU FEDERASYON DEĞİL MİDİR ?
    Last edited by DisCo : 05.Kasım.2011 at 13:28 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
    ...

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Fenerbahçe'nin %100 suçsuz olduğunu bir yerden mi duydun. 3 Temmuz'dan beri bu olayları boşuna, haksız yere yaşadığını nereden biliyorsun. İlerleyen süreçte aklanırsa o zaman bunlar konuşulabilir. Suçu var mı? yok mu? sorusu sonuçlanmamışken federasyon bizi bu hale getirmedi mi şimdi nasıl kollasın anlatımı doğru teşhis olmuyor. Zaten dedim ya soruşturmayı başlatan federasyon değildir.

Tüm bunların yanında birşey söylemiştim. Bu takım kötü gitmeye başlarsa taraftarı federasyonun yakasını bırakmaz diye. Daha kötü gitmeden ne kadar dolmuş bir psikoloji içinde olduğunu aşağıdaki cümlede görebiliyoruz.

Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ?
    Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edip üstüne zorlansın diye arka arkaya maç koymuşlar gibi anlam çıkıyor. Samsunspor, Mersin İdman Yurdu vs. vs. vs. vs. Avrupa'da yok ama onlarda aynı sıkışık fikstürle oynuyor. Gerçekten bu federasyon Fenerbahçe'ye ne etmiş öyle.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by DisCo View Post
    Tüm bunların yanında birşey söylemiştim. Bu takım kötü gitmeye başlarsa taraftarı federasyonun yakasını bırakmaz diye. Daha kötü gitmeden ne kadar dolmuş bir psikoloji içinde olduğunu aşağıdaki cümlede görebiliyoruz.
    Fenerbahçenin daha kaybettiği ilk maçta "Federasyon ve Hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor yoksa daha kötü olurlardı" diye başlayıp yorum yazıyorsan psikolojik olarak bizi bırak aynaya bak !
    Fenerbahçe'de zaten herşey güllük gülistanlık değil, bugün her koldan masa oyunlarıyla sırtından sırat köprüsüne itilen bir takım için hala KOLLANIYOR diyebiliyorsanız pes!
    Önce saygılı olun ve emeğe saygı gösterin diyecem ama çok şey istiyoruz çok !
    ...

Mesele Karabükspor maçında 10 kişi kaldıktan sonraki mücadeleyi,hırsı sahaya yansıtmak.Öyle mücadele etmeye devam edelim kazansak da kaybetsek de çok bir önemi yok benim için.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Sistem de değişikliğe gidip Semih - Bienvenu ikilisiyle sahaya çıkmalıyız bence eğer skoru yakalarsak 2.yarı o anda ki duruma göre Bienvenu - Semih ikilisinden biri çıkar Sezer, Stoch veya başkası girer.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

özer sakat mı neden kadroda yok ?

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

SİVASSPOR

Milan Borjan
    Uğur
    Murat Akça
    Navratil
    Ziya
    Pedriel
    Kadir
    Kıvanç
    Erman
    Grosicki
    Eneramo

FENERBAHÇE

Volkan
    Gökhan
    Bekir
    Yobo
    Ziegler
    M.Topuz
    Cristian
    Emre
    Caner
    Sezer
    Bienvenu
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Sezerin oyunu herşeyi belirler diye düşünüyorum.

Kaptanımız olmasada yeneceğiz

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Fenerbahce rahat alir maci, Alexin eksikligi birsey degistirmez.

Haydi Sezer sahne senin,maç kendini ispatlama ve gösterme maçın.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

abi bu adamın yüzünü görünce ne biliyim kötü oluyorum

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Belki oyun olarak Sezer Alex'ten daha iyi yönetebilir takımı fakat Alex'in verdiği istatistik değerleri veremez fakat verirse bu maç fark olur.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

çok rahat alırız

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Grosicki insanmisin sen ya gercekten cok guzel tasidi 45-50 metre 2 oyuncuya gecti gokhan olmasa cok net bir pozisyondu gol olma sansi yuksekti

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

gezme şansımız oldu nası söylediler aynı anda

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Pedriel"in kafa vurusunda topu cizgiden cikartti fenerbahceli bekir

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Eneramooo 1-0 sivas yeniyor

Nesil
    2007
    Yer
    Hollanda Rotterdam

Ofside var sanirim

Edit: evet ofsayt

You can call me a hero.
    I'm no hero. I'm a legend.
    Heroes last a lifetime. Legends last forever.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Ne olursa olsun kazanacağız

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Ofsayt var ama itiraz etmiyor FB'li oyuncular...Saçma olmuş o bu arada ilginç bi ayrıntı seri Sivas maçıyla başlamış Sivas maçıyla mı bitecek görücez...

Sayfa 1 / 6 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri