Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
Farklı bir skor beklemiyorum mücadele edersek kazanırız aksi takdirde puan kaybetmek muhtemel.
...
Maç öncesi söylemiştim mücadele edersen kazanırsın, Sivasspor daha fazla mücadele etti istedi ve aldı tebrik ediyorum.
Dünkü mağlubiyete iki açıdan bakmak gerekir 1-saha içi 2-saha dışı
Saha içine bakarsak sorumlu olarak %51 Aykut Kocaman'ı %49 Oyuncuları görüyorum. Aykut Kocaman'ın en büyük hatası hatasını görememesi oldu. Şimdi kamuoyunda şöyle bir algı var. Fenerbahçe Alex'siz oynayamaz Oynar merak etmeyin bal gibi de oynar ama bu şekil değil. Alex bir forvet oyuncusu Santrafor değil ! onun için Alex oynadığı zaman kesin 2 hücumcu ile oyunda oluyorsunuz ama o olmadığı zaman aynı taktik varyasyonuyla oynaycaksanız aynı tarzda bir forvet ile oynamak gerekir. Aykut Kocaman'ın Sezer ile başlayıp Semih'i kullanmaması hataydı. 1-0 geriye düşmesine ve atak yapamamasına rağmen Sezer'in yerine oyuna Selçuk'u alması ise felaketti. 2-0'dan sonra Semih'i oyuna alması ise hem komik hem Daumvari'ydi. Oyunculara gelecek olursak sadece 3 dakika üstün mücadele ettiler 90+3 itibariyle. Sormak lazım 90 dk aklınız neredeydi diye.
Saha dışına bakarsak yazıyı yazmadan önce hem burada hemde bir kaç yerde bazı yorumlar gözüme çarptı Fenerbahçe'yi zaten Federasyon koruyormuş yoksa Lider bile olamazmış vs Hem komik hem trajik. 3 Temmuzdan beri bu olayları yaşayan başka bir Fenerbahçe var da biz mi bilmiyoruz ? Sezon başından beri komik uygulamaları Fenerbahçe maçlarında yapan bu takımı kobay gibi deneyen bu federasyon değil midir ? Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ? Haksız yere başkanını içeriye kaptanını dışarıya takımı sürgüne yollayan BU FEDERASYON DEĞİL MİDİR ?
Last edited by DisCo : 05.Kasım.2011 at 13:28 Reason: Kural 6- Argo, Küfür ve Hakaret
...
Fenerbahçe'nin %100 suçsuz olduğunu bir yerden mi duydun. 3 Temmuz'dan beri bu olayları boşuna, haksız yere yaşadığını nereden biliyorsun. İlerleyen süreçte aklanırsa o zaman bunlar konuşulabilir. Suçu var mı? yok mu? sorusu sonuçlanmamışken federasyon bizi bu hale getirmedi mi şimdi nasıl kollasın anlatımı doğru teşhis olmuyor. Zaten dedim ya soruşturmayı başlatan federasyon değildir.
Tüm bunların yanında birşey söylemiştim. Bu takım kötü gitmeye başlarsa taraftarı federasyonun yakasını bırakmaz diye. Daha kötü gitmeden ne kadar dolmuş bir psikoloji içinde olduğunu aşağıdaki cümlede görebiliyoruz.
Fenerbahçe'yi Avrupa'dan men edip üstüne zorlansın diye arka arkaya maç koymuşlar gibi anlam çıkıyor. Samsunspor, Mersin İdman Yurdu vs. vs. vs. vs. Avrupa'da yok ama onlarda aynı sıkışık fikstürle oynuyor. Gerçekten bu federasyon Fenerbahçe'ye ne etmiş öyle.Avrupa kupasında mücadele etmemesine rağmen LİGDE SIKIŞIK FİKSTÜRLE OYNAYAN TEK TAKIM Fenerbahçe değil midir ?
Fenerbahçenin daha kaybettiği ilk maçta "Federasyon ve Hakemler Fenerbahçe'yi kolluyor yoksa daha kötü olurlardı" diye başlayıp yorum yazıyorsan psikolojik olarak bizi bırak aynaya bak !
Fenerbahçe'de zaten herşey güllük gülistanlık değil, bugün her koldan masa oyunlarıyla sırtından sırat köprüsüne itilen bir takım için hala KOLLANIYOR diyebiliyorsanız pes!
Önce saygılı olun ve emeğe saygı gösterin diyecem ama çok şey istiyoruz çok !
...