Beşiktaş kazanır
Berabere biter
Stoke kazanır
Beşiktaş hem geçen maçtaki gibi şanssız olmayacaktır hem de taraftar desteğiyle bu maçı kazanacaktır.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Bu maçta Quaresma'da yok oldukça eksik çıkacağız. Umarım iyi savunma yaparız gol yemeyiz. Gol yemezsek maçı kazanacağımızı düşünüyorum.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Öncelikle teşekkürler Murat abi..
Yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik grup aşamasının. Pazar günü yorgunluğun etkisiyle kendi sahamızda bırakılan 2 puanın moral bozukluğu olabilir ancak gerek Kartallarımızın özgür kalışları gerek takımın Avrupa maçlarına ayrı bir konsantre oluşu ve son ama en önemlisi taraftarın coşkusuyla bu maçı alırız.
Maccabi maçının topiğinde yazmıştım yanlış hatırlamıyorsam ; ne Tony Pullis isimli şahsın ne de ingiliz düldüllerinin söylediklerini unutmadık. Yarın hepsinin hesabı kapatılacak ama öyle ama böyle.
Tribünde olacağım için şimdiden içim kıpır kıpır. Kartalım seninle uçmak çok yakın..
Bu maçı kazanmamız için çok sebep var. Tek tek yazarak uzatmak istemiyorum. Kazanacağımıza olan inancım tam zaten.Kazanıp lider çıkacağız gruptan inşallah.
İBB maçındaki kadronun aynısını göreceğimi umuyorum sahada.
Cenk
Hilbert Sivok Egemen İsmail
Fernandes Necip Ernst
Veli
Pektemek Almeida
Belki Holosko değişikliği de olabilir, Pektemek ya da Almeida yerine.
Quaresma'nın sıkıntısı olacağı ortada,ancak bunu en aza indirirsek çok iyi olur.
Beşiktaş ne yapar eder bu karşılaşmadan 1 puan çıkarır.Kazanmak çok iyi olur ama ben sahaya beraberlik için çıkılacağını düşünüyorum.![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Mutlaka kazanacağız. Kazanmalıyız.
Aslında 2. olmak ile çıkamamak arasında hiçbir fark yok. Malum grup ikincisine gelebilecek rakipler çok zorlu. Bence kazanmak için oynamalıyız. Stoke City bizden çekiniyor bunu kullanabiliriz. Berabere kalırsak bir üst turda muhtemelen eleniriz. Yenilirsek Kiev istediğini alır ve çıkamayız. Ah Q7 olacaktı...
![]()
Stoke'un sorunlu yolculuğu
Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'nde kendi evinde karşılaşacağı İngiltere'nin Stoke City takımının futbolcularını ve teknik heyetini taşıyan özel uçağın İstanbul'da hangi havalimanına ineceği krize neden oldu.
Alınan bilgiye göre, Stoke City’li futbolcuları İstanbul'a getirecek olan özel uçak için yetkililer Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yapmak için izin istedi. Bunun üzerine özel uçağın Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmesi için izin alındı. Manchester Havalimanı'ndan kalkış yapan uçağın kaptan pilotu, Sabiha Gökçen Havalimanı yerine Atatürk Havalimanı'na iniş yapmak istediğini belirterek havalandı.
Bu arada İngiliz yetkililerin Devlet Hava Meydanları İşletmesi yetkilileri ile irtibata geçmeyi unuttuğu öğrenildi. Bunun üzerine Türkiye hava sahasına giren uçağın kaptan pilotu iniş için Atatürk Havalimanı Hava Trafik kontrol kulesi ile irtibata geçti. Ancak kule görevlileri uçağın Atatürk Havalimanı'na inişi için 'slot' müsadesi olmadığını, Sabiha Gökçen Havalimanı'na inmeleri gerektiğini pilota bildirdiler.
Stoke City kafilesini taşıyan uçak, 20:20 sıralarında Sabiha Gökçen Havalimanı'na iniş yaptı. Uçağın inişinin ardından yaklaşık bir saat uçağın içinde bekleyen kafile, gerekli izinlerin alınmasının ardından yeniden havalandı. 22:30 sıralarında Atatürk Havalimanı'na inen kafileyi Beşiktaşlı idareciler karşıladı. Stoke City takımını havalimanında birkaç Beşiktaş taraftarı tezahüratlar eşliğinde karşılarken, kafile konaklayacağı otele hareket etti.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Kazanmak lazım. Seri başı takımlar çok fena.
Seri başındaki takımlardan çok,ilk maçtan dolayı kazanmamız gerekiyor.İyi oynadığımız maçı basit bir şekilde kaybetmiştik.Fakat formda Quaresma'nın olmaması beni endişelendiriyor açıkcası.Zor maç olacak.
So what?
Saike
Tam anlamıyla "Quaresma'nın maçıydı". Eğer yenilirsek bir nedeni o olacak. Ama yeneceğiz! Yenmek zorundayız. Harika bir taraftar gösterisi olacak zaten. Bu gazla bence güzel oynarız. Tek dikkat etmemiz gereken hava topları. Başka bir kozları da yok zaten.
FM Gazetesi
Beşiktaş karşılaşmaya şu 11 ile başlayacak;
Rüştü, Hilbert, Sivok, Egemen Korkmaz, İsmail Köybaşı, Necip Uysal, Ernst, Holosko, Fernandes, Veli Kavlak, Almeida.
Bence bu aralar Mustafa daha formda Holosko yerine onunla başlamak gerek.
Gruptan çıkmak bir yana bu maçı yenmemizi çok istiyorum ve Allahın izniyle yeneceğimize inanıyorum.
Ka-Za-Na-Ca-Ğız... Bekle Tony Pulis,bekle.
Beşiktaş çok fena top oynuyor. Hele Veli ...
Yok artık dedim o direk neydi öyle![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Komedi gibi bir gol yedi Beşiktaş.Çabuk toparlanmalılar Stoke geriden geldi Beşiktaş'ta gelebilir derken Beşiktaş ikiyi yiyordu.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Egemen nasıl bir stoper öyle ya. Valla Beşiktaş alt yapıdan sağlam bir stoper çıkarması lazım. Yoksa Avrupa'da bu tip stoperler ile çok zorlanır. Maçtanda umudum yok. Q7 olmayıncada zaten hücum anlamında sıfır bir Beşiktaş var. Adamlarda kapanıyorlar 10 kişi ile. Oylamada ve Maccabi maçındaki yorumumda da İki taraf içinde beraberlik çok iyi sonuç olacak demiştim. Keşke Beşiktaş biraz beraberliğe oynasaydı. İşi zora soktu.
Ersan'ın geçirdiği o şanssız sakatlık olmasaydı Beşiktaş ve Milli takım uzun yıllar stoper sıkıntısı çekmeyecekti. Ayrıca Sivok -Egemen ikilisi gayet iyi götürüyor. Ersan inşallah fit bir şekilde döner sakatlıktan buna inanıyorum. Ama Egemen'i bir hatasında yerden yere vurmaya gerek yok. Egemen'in tek zaafı topu oyuna sokmakta sıkıntı çekiyor. Bunu kendide kabul ediyor. Egemen bu ülkenin en iyi stoper oyuncularından biri. Trabzonspor gönderdiği oyunculardan en çok Egemen'in eksikliğini hissediyor.
Pektemeği oynatmazsan böyle olur Carvalhal...Almeida çok kötü yahu sakatlıktan çıktığından beri...Pektemeğin girmesi lazım acilen yoksa duran top dışında gol atamaz gibi görünüyor Beşiktaş...
Şu oyuna şu skor, şaşırmadım. Beşiktaş'ın hep başına gelen bir şey. Ama acilen Holosko'nun yerine Pektemek'in girmesi lazım. Çok vasat Holosko. İsmail'de de bir haller var. Kendini gösterme sevdasına kapılmış. Onuda alsın Ekrem varsa Ekrem girsin.
FM Gazetesi
Adamlar bir acayip 10 kişi ceza sahası önüne dizilmiş gelin diyorlar. 71-29 topla oynama istatistiği. Attıkları gol komedi. Olurda çıkamazsak çok yazık olacak. Forveti çiftlemek lazım. Adamlar gelmiyorlar bile Veli-Necip-Ernst üçlüsünden biri çıkabilir. Ernst ve Veli'nin yürüyecek hali yok.
Golü yiyene kadar inanılmaz bi oyun oynadı Beşiktaş.Stoke City 2 pas yapamıyorken komik bir gol gördük kalemizde.Sonrası panik , 2. geliyordu direkten döndü.Toparlanmak lazım.Kiev de 2-0 önde , aman diyeyim.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Kiev 4-0 yenerse bu maçta böyle biterse çıkamıyoruz![]()