Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç Ne Olur ?

Voters
13. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

10 76.92%
  • Berabere biter

2 15.38%
  • Stoke kazanır

1 7.69%
1 ile 30 arası toplam 79 sonuç

Konu: Beşiktaş - Stoke [Uefa Avrupa Ligi 6. Maç]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Egemen nasıl bir stoper öyle ya. Valla Beşiktaş alt yapıdan sağlam bir stoper çıkarması lazım. Yoksa Avrupa'da bu tip stoperler ile çok zorlanır. Maçtanda umudum yok. Q7 olmayıncada zaten hücum anlamında sıfır bir Beşiktaş var. Adamlarda kapanıyorlar 10 kişi ile. Oylamada ve Maccabi maçındaki yorumumda da İki taraf içinde beraberlik çok iyi sonuç olacak demiştim. Keşke Beşiktaş biraz beraberliğe oynasaydı. İşi zora soktu.

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Egemen nasıl bir stoper öyle ya. Valla Beşiktaş alt yapıdan sağlam bir stoper çıkarması lazım. Yoksa Avrupa'da bu tip stoperler ile çok zorlanır. Maçtanda umudum yok. Q7 olmayıncada zaten hücum anlamında sıfır bir Beşiktaş var. Adamlarda kapanıyorlar 10 kişi ile. Oylamada ve Maccabi maçındaki yorumumda da İki taraf içinde beraberlik çok iyi sonuç olacak demiştim. Keşke Beşiktaş biraz beraberliğe oynasaydı. İşi zora soktu.
    Ersan'ın geçirdiği o şanssız sakatlık olmasaydı Beşiktaş ve Milli takım uzun yıllar stoper sıkıntısı çekmeyecekti. Ayrıca Sivok -Egemen ikilisi gayet iyi götürüyor. Ersan inşallah fit bir şekilde döner sakatlıktan buna inanıyorum. Ama Egemen'i bir hatasında yerden yere vurmaya gerek yok. Egemen'in tek zaafı topu oyuna sokmakta sıkıntı çekiyor. Bunu kendide kabul ediyor. Egemen bu ülkenin en iyi stoper oyuncularından biri. Trabzonspor gönderdiği oyunculardan en çok Egemen'in eksikliğini hissediyor.

Mesaj Yetkileri