İlk maç: Beşiktaş 2 - 0 Braga
İlk maç: Beşiktaş 2 - 0 Braga
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Çıkışa geçtik iyi gidiyoruz, ilk maçı da almanın rahatlığıyla bu maçı da alırız diye düşünüyorum. UEFA'da artık biz de varız diyelim haydi Kara Kartalım!
FM Gazetesi
Star yine bu maçı almış bu arada...2-0'lık avantajlı bir skorumuz var ama yine de ciddi davranmak lazım ilk yarı gol yemezsek güzel olur...Çokta defansif bir kadroya gerek yok kendi oyununu oynarsa Beşiktaş yenebilir bile...Ben maçın 1-1 biteceğini düşünüyorum başarılar temsilcimize inşAllah çıkacağız üst tura...
0-0 biter diye düşünüyorum.
Steam ID: fotosuki
Allah'ım nolur bari bu maçı zora sokmasın bizimkiler,rahat bir maç seyredelim.
So what?
Saike
Rahat maç mı? O da ne?![]()
besiktas gule oynuya ceyrek finalde atletico madrid ile kapiscak rahat olun![]()
Başarılar , temsilcimize...
Ancak bir ilk 15 dakikada yenilebilecek bir kaza golü işi zora sokar , ama Beşiktaş bu maçı alır gibime geliyor yinede.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Arif ikinci kez aynı şeyi yapıyorsun Allah söyletiyor heralde kardeşim devam et ama henüz çeyrek final değilBu turu geçmemiz halinde büyük olasılıkla gecelek olan Atletico ile 2.turda karşılaşacağız. Ondan sonrası çeyrek final inşallah kupaya kadar.
Ben hocanın Gs derbisini düşüneceğini tahmin ediyorum. Takımı fazla sıkmayacaktır. Adamların kendi sahalarında saldırmaları gerektiği yerde bile sıfır pozisyon verdik. Üstümüze gelirlerse Q7 ve oynaması halinde Pektemek'in ekmeğine yağ sürerler.
Tribünde olacağım , inşallah güzel bir galibiyetle geleneğimizi devam ettiririz. Bu sezon İnönü'de oynadığımız bütün maçları kazandık zira.
İlk yarıyı yenik kapamadığı takdirde kaybetmesine , elenmesine imkan vermiyorum Beşiktaş'ın.Aslında bunu düşünmekten çok bir galibiyetle daha çok puan getirerek üst tura çıkmasını istiyorum başarılar Beşiktaş.
Sanmasınlar yıkıldık, sanmasınlar çöktük, bir başka bahar için, sadece yaprak döktük.
Beşiktaşlıysan rahat maç izlemek haram felsefesiyle bakacağım bu maça.
Büyük bir mucize olmazsa, kontraatak futbolu oynayan Braga'yı kendi oyunumuzu oynadığımız sürece, abuk subuk, basit hatalar yapmadığımız sürece eler A.Madrid planlarını yapmaya koyuluruz.
3 korkum var maçla ilgili:
1- G.Saray derbisi öncesi oynanacağı için kafalar orada olabilir.
2- Tanju ve İsmailsiz bir sol bekte Ekrem'e kalacağız sanırım, sağda da Toraman olacak büyük ihtimalle. (Veli bu maçta sol bek başlamamalı)
3- Turu geçmemiz halinde 7 futbolcumuz kart sınırında. Bu beni oldukça düşündürüyor.
Yazdıklarımın çoğunda yanılmadım.Tek fark, Braga bu maçta kontra oynamadı, bildiğin bastırdı gol için. Korktuğum üzere, golü de saçmasapan bir hatadan yedik.
Braga'nın maça bu şekilde çıkacağını bekliyordum, ama Carvalhal'in bu 11'i süreceğini beklemiyordum. Allahtan hatasından erken döndü ve Almeida oyuna girdi de biz de pozisyonlar bulmaya başladık. Girdiklerimizden birini bile atsaydık, skor ve oyunun gidişatı çok değişecekti de, olmadı. Neyse ki 2. golü yemedik ve turu geçmeyi başardık.
Maçla ilgili en büyük sevincim, sınırda olan futbolcuların hiçbirinin kart görmemesi oldu.
Tur için teşekkürler Beşiktaş.
Beşiktaş deplasmanda geçti bu turu, evinde vermez artık
Önemli olan diğer tur, inş. orda da At. Madrid'i veya Lazio'yu eleyeceğiz![]()
Saçma sapan savunma hataları yapmazsak sorun olmaz bu maçta. Asıl zor maçlar Atletico maçları olacak![]()
Kadrolar belli oldu mu bilen var mı?
FM Gazetesi
Cenk
Toraman
Sivok
Egemen
Tanju
Ernst
Necip
Fernandes
Veli
Simao
Quaresma
Last edited by besiktas1903 : 23.Şubat.2012 at 23:29
Haydaa yine mi forvet yok. Tuhaf.
FM Gazetesi
Takım 10 kişi herhalde
Veli de kadroda![]()
Wijnaldum Mertens Matavz Toivonen Labyad. Hadi Labyad orta saha diyelim, herifler tam 4 hucumcu ile saldiriyor. Ve skor avantajini elinde bulundurmasina ragmen saldiriyor. Biz elimizde o kadar kaliteli hucum oyuncusu varken hepsini yedek tutup 2 yarim hucumcu ile cikiyoruz, gol atar atmaz 10 kisi defansa cekiliyoruz. Ustelik bizim hucum gucumuz PSV'den ustun.
Lima ile 1-0 Önde Benfica
Bize Rahat Olmak Haram
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Bu yorumu mac oncesinde yazmistim, mac sirasinda degil. Ondeyiz derken ilk mactaki 2-0'lik skoru kastetmistim. Ilk yaridaki oyun ve skor sasirtmadi, boyle odlek ve sacma bir hoca gormedim. Elinde o kadar kaliteli ofans oyuncusu var hala 9 kisi defansa cekiliyor kendi sahasinda. Bir PSV kadar olamayacaksak kapatalim kulubu zaten.....
Benfica mıMehmet abi sanada uykular haram herhalde
Beşiktaş'ın mutlaka bir gol bulması gerekiyor yoksa maç uzatmaya gidebilir.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Taraftar destek olacağına köstek oluyor. Bütün sinir stresi sahaya aynen veriyorlar.
Geride Fernandes top alıp çıkartıyor ileride Fernandes servis yapıyor. Veli Kavlak sen ne iş yaparsın ? Arada Ernst'de top alıyor ancak o da çok iyi değil.
Bizim takımın orta sahasında 3 tane Fernandes lazım.
Simao'da günden güne eriyip bitiyor. Sağlam bir sol açık almamız gerekiyor.
Grosicki,Hurşut tarzında.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Adamım girdi oyuna
Last edited by Sheriff : 24.Şubat.2012 at 01:52
Burak
Oh be zorda olsa turu geçtik. İşte bu kadar.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Tebrikler Besiktas guzel galibiyet , atletico madrid ile eslestiler tribunde yerimizi alcaz insallah![]()