Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?
- Voters
- 11. You may not vote on this poll
-
Beşiktaş kazanır
-
Berabere biter
-
Braga kazanır
-
Beşiktaşlıysan rahat maç izlemek haram felsefesiyle bakacağım bu maça. 
Büyük bir mucize olmazsa, kontraatak futbolu oynayan Braga'yı kendi oyunumuzu oynadığımız sürece, abuk subuk, basit hatalar yapmadığımız sürece eler A.Madrid planlarını yapmaya koyuluruz.
3 korkum var maçla ilgili:
1- G.Saray derbisi öncesi oynanacağı için kafalar orada olabilir.
2- Tanju ve İsmailsiz bir sol bekte Ekrem'e kalacağız sanırım, sağda da Toraman olacak büyük ihtimalle. (Veli bu maçta sol bek başlamamalı)
3- Turu geçmemiz halinde 7 futbolcumuz kart sınırında. Bu beni oldukça düşündürüyor.
-

Originally Posted by
footballer33
Beşiktaşlıysan rahat maç izlemek haram felsefesiyle bakacağım bu maça. 
Büyük bir mucize olmazsa, kontraatak futbolu oynayan Braga'yı kendi oyunumuzu oynadığımız sürece, abuk subuk, basit hatalar yapmadığımız sürece eler A.Madrid planlarını yapmaya koyuluruz.
3 korkum var maçla ilgili:
1- G.Saray derbisi öncesi oynanacağı için kafalar orada olabilir.
2- Tanju ve İsmailsiz bir sol bekte Ekrem'e kalacağız sanırım, sağda da Toraman olacak büyük ihtimalle. (Veli bu maçta sol bek başlamamalı)
3- Turu geçmemiz halinde 7 futbolcumuz kart sınırında. Bu beni oldukça düşündürüyor.
Yazdıklarımın çoğunda yanılmadım.
Tek fark, Braga bu maçta kontra oynamadı, bildiğin bastırdı gol için. Korktuğum üzere, golü de saçmasapan bir hatadan yedik. 
Braga'nın maça bu şekilde çıkacağını bekliyordum, ama Carvalhal'in bu 11'i süreceğini beklemiyordum. Allahtan hatasından erken döndü ve Almeida oyuna girdi de biz de pozisyonlar bulmaya başladık. Girdiklerimizden birini bile atsaydık, skor ve oyunun gidişatı çok değişecekti de, olmadı. Neyse ki 2. golü yemedik ve turu geçmeyi başardık.
Maçla ilgili en büyük sevincim, sınırda olan futbolcuların hiçbirinin kart görmemesi oldu. 
Tur için teşekkürler Beşiktaş.
Mesaj Yetkileri