Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Atletico Madrid kazanır

12 60.00%
  • Berabere biter

3 15.00%
  • Beşiktaş kazanır

5 25.00%
Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 101 sonuç

Konu: Atletico Madrid - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Default Atletico Madrid - Beşiktaş | UEFA Avrupa Ligi 3. Tur İlk Maçı

Yayın: Star
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Beşiktaş için deplasmanda gol atmak ve fark yememek önemli. At.Madrid Diego Simone geldikten son baya bildiğin kabuk değişti.Falcao çok tehlikeli işler yapıyor.Beşiktaş adına tek farklı gollü yenilgi bile bence avantaj sayılır. Atl. Madrid'in kazanacağını düşünüyorum
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Trabzon maçını da düşününce, hiç umudum yok. Çok gol yemesek bari. Almeida yokmuş galiba bu arada. Gerçi yokluğu iyi mi kötü mü bilemedim?

Berabere kalabilirsek ne mutlu.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Almeida'nın yoklugu ilerde top tutmada sıkıntı yaratacak gibi görünse de eğer Pektemek oynarsa hızlı hücumlarda Beşiktaş'ın gol şansı artar.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Lig maçlarında bu sene döküldük ama UEFA'da da bir o kadar tersi bir oyun oynadık. Demek ki bizim sistemimiz lige sökmüyor. Bu maç bir sürpriz olabilir.

Edit : Arda bu maç forma giyemeyecekmiş.
    FM Gazetesi

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Atletico evinde gol yememek için çok çaba sarf eden bir takım...Gol atmamız zor olacak ancak Beşiktaş,Avrupa'da daha iyi oynuyor umarım bir sürpriz yapıp sahamıza avantajlı bir skorla döneriz...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Herşeyden önce şunu söylemek lazım ki takım tamamen Avrupa'ya konsantre olmuş , belli. Trabzon maçı bunu fazlasıyla gösterdi. Bu maçta Egemen'in takıma dönmesini umut ediyorum. Defansımızdaki önemini gözler önüne serdi Trabzon'un atakları.

Görkem'in parmak bastığı önemli bir nokta var. Ligde bir türlü tutturamadığımız dikişi Avrupa'da rahat rahat tutturabildik. Grubu lider tamamladık , geçen senenin finalistini saf dışı bıraktık. Şimdi sırada Atletico var.

Ben şahsen Atletico'nun fazla büyütülmemesi gerektiğini düşünüyorum. Evet Simeone geldikten sonra bir ivme yakaladılar ancak son 5 maçlarında 4 beraberlik ve 1 yenilgi alıp galip gelemediklerini de hatırlatmak lazım. Ve bu periyotta Diego yoktu. Bizim maçlarda da oynayamayacak . Bu bizim için avantaj. Arda'nın oynamaması da cabası.

Bir de söylemem gereken şu var. Carva yine Quaresma hilesini denemeye çalışırsa büyük hüsran olur. Quaresma asıl yerinde Pektemek de ileride olmalı. Top tutabilmeliyiz. Eğer oynayan onlar olursa tek pasta kaleciyle burun buruna kalabilen bir Falcao tehdidi var. Falcao'yu durdurduğumuz takdirde Atletico'nun fazla etkili olabileceğini düşünmüyorum.

Tek farklı yenilgi kötünün iyisi , beraberlik hoş olur galibiyet tadından yenmez, nasılsa onlar da İnönü'yü tadacak.

Allah utandırmasın..

Nesil
    2003
    Yer
    Antalya

Egemen ile İsmail kadroya dahil edilmiş diye bir haber okumuştum.
    daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Bugün İspanya'ya hareket edecek Beşiktaş'ın Atletico Madrid maçı kafilesinde şu futbolcular bulunuyor:

Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Umut Kaya, İsmail Köybaşı, Manuel Fernandes, İbrahim Toraman, Tomas Sivok, Quaresma, Veli Kavlak, Mustafa Pektemek, Ekrem Dağ, Necip Uysal, Simao Sabrosa, Holosko, Alves, Sidnei, Fabian Ernst, Edu, Egemen Korkmaz, Muhammed Demirci, Atınç Nukan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dahil edilmeleri ayrı mesele. Oynayacak durumdalarsa eğer ne ala. İnşallah bir sıkıntı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu sezon başı bizim kaderimiz değişti. Bebe'nin sakatlanmasıyla başlayan şanssızlıklar, Ersan ile devam etti. Sadece sırf bu yüzden Edu gibi bir adam bile alındı. Çok şeyler yapacaktık bu sene çok... Sakatlıklar bırakmadı bir türlü peşimizi. Buna rağmen UEFA'da çok iyi işler yapıyoruz. Ligden koptuk belki evet ama UEFA bizim için büyük önem taşıyor. Yalnız bizim için değil, tüm Türkiye için. Madrid'i elemek demek ülke puanı demek. O yüzden rica ediyorum, renkler ne olursa olsun herkes kalpten Beşiktaş'ı desteklesin. Bu puanlara ihtiyacımız var ülke olarak. Artık saçman sapan liglerin, bizim ligin kalitesinin üstüne çıkmalarına son verilmesi lazım. Bu kadar çok futbolu seven bir ülkeyken ne durumlardayız. Haydi Beşiktaşım utandırma bizi. Yolun açık olsun. Ne yenilgi, ne beraberlik, galibiyetle gel İstanbul'a. Braga'ya yaptığın gibi bunlara da acıma. Ligde perişan ettin bizi ekranlarda, bari Avrupa'da güldür yüzümüzü.
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

2-0 Yener, evimize avantajLı bir skorLa döneriz.

SaLdır KarakartaLım.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Atletico Manzano'ya devam etseydi, Beşiktaş elini kolunu sallayarak turu geçerdi.Ama T.D değişikliğe gittiler ve yeniden doğdular.Beşiktaş inşAllah turu geçer ama gerçekten çok zor.

Nesil
    2008
    Yer
    İSTANBUL

A.Madrid'i gözde çok fazla büyütmeye gerek yok.Diego'nun oynamaması büyük bi şans.Şu anda bir tek Falcao var çekinilecek.Ama BJK'nın oynadığı futbol pek ümit vermiyor.Eğer Carvalhal bu maçta Q7'yi forvette kullanırsa Braga maçı gibi bu sefer sonuç pek iyi olmaz gibi geliyor bana.Pektemek veya Holosko ile başlamak daha mantıklı.Simao'yu da oynatacak büyük olasılıkla ama adam bu sene yokları oynuyor.Egemen ve İsmail inşallah iyileşirler.Özellikle Egemen mutlaka oynaması lazım.Eğer Q7 forvette oynar ve Simao'da 11 başlarsa BJK sıkıntı çeker.Carvalhal Simao'da neden bu kadar ısrar ediyor anlamıyorum.İnşallah BJK istediği skoru alır

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Ben ilk maçta işi bitirecegini düsünüyorum A. Madrid'in.2-3 fark sürpriz olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Rahat bir skorla döneriz.

1-1 biter.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Diego,arda,tiago ve lopez hafta ici antremanlarda yoktular hafif sakatliklarindan dolayi , falcao daha kesin degil oynayip oynamicagi , bugun bilet gisesine gittim baktim biletler daha cikmamis yarin cikacakmis besiktas tribunlerine gitmeyi cok isterdim ama maalsef burdan vermiyorlar deplasman tribunlerine bilet nese atletico tribunlerine gitcez artik basarilar temscilmize falcao oynarsa besiktasa sans vermiyorum sahsen , umarim yinede guzel bir sonuc alir temsilcimiz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

Ben Beşiktaş'ın duran toplarla gol bulabileceğini düşünüyorum. Almeida'nın olmamasına sevindim. Mustafa yedek kaldıkça ben üzülüyorum. 1-1 , 2-2 ya da 2-1 Atletico'nun üstünlüğü ile sona eren bir maç olacağını düşünüyorum. Başarılar Beşiktaş.
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tek farklı Atletico galibiyeti ve ya beraberlik diyorum..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.
    Unuttuğun bir şey var; biz ligde ne kadar kötüysek Avrupa'da o kadar başka oynuyoruz bu sezon. Anıl ve Görkem de söyledi zaten üstte buna benzer şeyleri. O kulvarda oynayan takımlarla, Türkiye Ligi'ndeki takımların oyun anlayışları çok farklı olduğu için biz de istediklerimizi Avrupa maçlarında daha iyi yapabiliyoruz. Benim de bu maçtan umudum var yani.

Arda, Assunçao ve Diego'nun yokluğunda orta alanın üstünlüğü elimize geçerse istediğimiz skoru yakalayacağımızı düşünüyorum. Gollü beraberlik çok iyi bir skor olacaktır. Yeter ki; Silvio-Adrian-Falcao 3'lüsüne dikkat edelim. Özellikle Falcao'ya. Egemen oynarsa çok iş düşecek ona. Sivok'a da güveniyorum. Bir de Carlos'a bağlı tabii her şey. Gidip Cenk, Toraman, Sivok, Sidnei, Egemen, Ekrem, Necip, Ernst, Fernandes, İsmail, Q7 11'i ile değil de; Cenk, Toraman, Sivok, Egemen, İsmail, Necip Ernst, Fernandes, Veli, Q7, Pektemek şablonu ile çıkarırsa sahaya takımı, kaybetmememiz için hiçbir neden kalmaz. Korkak bir 11 çıkmaz inşallah.

SALDIR BEŞİKTAŞ'IM!
    Last edited by footballer33 : 08.Mart.2012 at 00:40

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Yeter ki; Silvio-Adrian-Falcao 3'lüsüne dikkat edelim.
    Atletico Madrid'te 5 önemli oyuncu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.

Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Beşiktaş ile oynanacak olan Avrupa Ligi son 16 ilk maçında ter dökemeyecek.

Sevilla ile deplasmanda oynanan La Liga mücadelesine de götürülmeyen Arda Turan'ın henüz iyileşmediği ve Beşiktaş ile Vicente Calderon'da oynanacak olan maçta da formasından uzak kalacağı belirtildi.

Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan
    Arda Turan'ın yanı sıra orta alanın beyni Diego da forma giyemeyecek.

Diego ve Arda'nın yanı sıra
    Tiago, Silvio ve Adrian Lopez de 18 kişilik kadroda olmayacak isimler.

A.MADRİD'İN MUHTEMEL 11'İ İSE ŞÖYLE:

Thibaut Courtois, Filipe Luis, Alvaro Dominguez, Joao Miranda, Mario Suarez, Luis Perea, Gabi Arenas, Koke Merodio, Juanfran Juan, Eduardo S., Pizzi...

MADRİD - DHA

Derken böyle bir haber gördüm. 18 kişilik kadroda korktuğum 5 ismin hiçbiri yok. Falcao da ilk 11'de görünmüyor, tam kesin bir kadro olmamakla birlikte. Yarın bu turu geçecek skoru yakalamak için bulunmaz bir fırsat. İnönü'de böyle bir şans olmayabilir yanımızda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by RaSenGan View Post
    Atletico da ahım şahım bir futbol oynamıyor Aygün. Üstüne üstlük takımın beyni Diego ve kanatlarımızda ciddi tehdit oluşturabilecek Arda yok. Tiago eşinin doğum yapması üzerine Portekiz'e gitti maça dönecek mi bilmiyorum. Assunçao zaten yok. Yani Atletico'yu böylesine ön plana çıkaracak koşullar yok bence ortada. İddaa da 1.15 vermiş şaka gibi.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Beşiktaş ligdeki performansının üstüne çıkar.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

ispanya futbolu ile turk futbolunu bir tutmayin ahim sahim futbol diyorsunuzda , nese umarim temsilcimiz tur atlar dunde dedim falcao varsa besiktasin tur sansi cok zor , falcao bu macda olmazsa eger besiktasa sans veriyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Falcao oynayacak sakalığı falan yok cezalıydı Sevilla maçında öyle biliyorum ben...

Veli'yi Solbek Görmek İstiyorum

Böyle Bir Kadroyla Galibiyet Bile Gelebilir

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2007

Umarım iyi bir skorla döneriz

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Falcao 18"de var biliyorum..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Falcao 18"de var biliyorum..
    Maç öncesi ısınırken bir şeyler olsun, onu da çıkarsınlar kadrodan. Bir de Salvio ve Courtois kalıyor geriye. Ona da artık maç sırasında bir ayar çekilir. Zaten, Salvio da 11'de görünmüyor.

Sayfa 1 / 4 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri