At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.
At.Madrid'ten farklı bir galibiyet bekliyorum.Bu kadar olumlu yorum yapılması beni şaşırttı açıkçası.Oynanan futbol ortada çünkü.
Unuttuğun bir şey var; biz ligde ne kadar kötüysek Avrupa'da o kadar başka oynuyoruz bu sezon. Anıl ve Görkem de söyledi zaten üstte buna benzer şeyleri. O kulvarda oynayan takımlarla, Türkiye Ligi'ndeki takımların oyun anlayışları çok farklı olduğu için biz de istediklerimizi Avrupa maçlarında daha iyi yapabiliyoruz. Benim de bu maçtan umudum var yani.
Arda, Assunçao ve Diego'nun yokluğunda orta alanın üstünlüğü elimize geçerse istediğimiz skoru yakalayacağımızı düşünüyorum. Gollü beraberlik çok iyi bir skor olacaktır. Yeter ki; Silvio-Adrian-Falcao 3'lüsüne dikkat edelim. Özellikle Falcao'ya. Egemen oynarsa çok iş düşecek ona. Sivok'a da güveniyorum. Bir de Carlos'a bağlı tabii her şey. Gidip Cenk, Toraman, Sivok, Sidnei, Egemen, Ekrem, Necip, Ernst, Fernandes, İsmail, Q7 11'i ile değil de; Cenk, Toraman, Sivok, Egemen, İsmail, Necip Ernst, Fernandes, Veli, Q7, Pektemek şablonu ile çıkarırsa sahaya takımı, kaybetmememiz için hiçbir neden kalmaz. Korkak bir 11 çıkmaz inşallah.
SALDIR BEŞİKTAŞ'IM!
Last edited by footballer33 : 08.Mart.2012 at 00:40
Atletico Madrid'te 5 önemli oyuncu Beşiktaş'a karşı forma giyemeyecek.
Atletico Madrid'in yıldız futbolcusu Arda Turan, Beşiktaş ile oynanacak olan Avrupa Ligi son 16 ilk maçında ter dökemeyecek.
Sevilla ile deplasmanda oynanan La Liga mücadelesine de götürülmeyen Arda Turan'ın henüz iyileşmediği ve Beşiktaş ile Vicente Calderon'da oynanacak olan maçta da formasından uzak kalacağı belirtildi.
Sakatlığı nedeniyle kadroya alınmayan Arda Turan'ın yanı sıra orta alanın beyni Diego da forma giyemeyecek.
Diego ve Arda'nın yanı sıra Tiago, Silvio ve Adrian Lopez de 18 kişilik kadroda olmayacak isimler.
A.MADRİD'İN MUHTEMEL 11'İ İSE ŞÖYLE:
Thibaut Courtois, Filipe Luis, Alvaro Dominguez, Joao Miranda, Mario Suarez, Luis Perea, Gabi Arenas, Koke Merodio, Juanfran Juan, Eduardo S., Pizzi...
MADRİD - DHA
Derken böyle bir haber gördüm.18 kişilik kadroda korktuğum 5 ismin hiçbiri yok. Falcao da ilk 11'de görünmüyor, tam kesin bir kadro olmamakla birlikte. Yarın bu turu geçecek skoru yakalamak için bulunmaz bir fırsat. İnönü'de böyle bir şans olmayabilir yanımızda.
Atletico da ahım şahım bir futbol oynamıyor Aygün. Üstüne üstlük takımın beyni Diego ve kanatlarımızda ciddi tehdit oluşturabilecek Arda yok. Tiago eşinin doğum yapması üzerine Portekiz'e gitti maça dönecek mi bilmiyorum. Assunçao zaten yok. Yani Atletico'yu böylesine ön plana çıkaracak koşullar yok bence ortada. İddaa da 1.15 vermiş şaka gibi.