Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu durumda artık seriye son vermeliyiz. Kadıköy'de kazanmalıyız.
Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.
fenerbahçe bu moral bozukluğuyla maça asılacak bence fener handikap yapar 3 veya 4 tane gol atar gibi geliyor
Her şeyin bir sonu vardır,bakalım bu son ne zaman olacak.
Başarılar Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Her ne kadar lig bitmiş,önemsiz bir hafta olsada derbi derbidir,umarım güzel futbol oynar,kazanırız ve olaylar çıkmaz
Galatasaray'ın başarılı geçen sezonuna iyi bir nokta koymak isteyeceği, Fenerbahçe'nin ise kazanarak taraftarlarına hediye vermek isteyeceği bir derbi izleyeceğiz. Ayrıca derbi havasındaki yoksunluğuyla dikkat çekiyor bu maç. Basın tarafından sıradan gösteriliyor nedense. Şampiyonlar Ligi şansımız olduğu için maçın berabere bitmesini veya Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum şahsen. 2 takıma da başarılar dilerim.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıllarını etkileyecek bu maç. Ya yenileceğiz köklü değişiklikler olacak ya kazanacağız herşey aynı tas aynı hamam devam edecek.
Yenilirsek zaten hem teknik heyet hem yönetim hemde bir çok oyuncu toplasın bavulunu defolsun. Galibiyet tek yoldur. Ama nedense oylamada beraberlik seçeneğine verdim. Sanki maç berabere bitecek havasında. Ancak taraftarı memnun edecek tek sonuç: GA-Lİ-Bİ-YET tir.... Ötesi yok.
Galatasaray'ın yıllar sonra seriyi bitereceğini düşündüğüm için GS galibiyeti dedim. Takımda çok formsuz oyuncu var ve GS çok rahat çıkacak maça. Belki de bizim için en hayırlısı bu olur, kulüpte köklü değişikliklere gebe olur. Yine de bir derbi ne olacağı belli olmaz. Umarım olaysız bir maç izleriz, yine seneye 5 maç cezayla başlamayız.
Galatasaray 2-1 kazanacak.Bir gol de Drogba'dan yazın bunları![]()
Eveeet geldi benim maçım
Reto ve Hasan'dan sonra maç yaklaştıkça bakalım kimi bileceğiz. Tahmini şimdi yapmayacağım çünkü henüz içime doğan birşey olmadı biraz yaklaşsın hele
Zevkli bir maç olacaktır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük sıkıntılar çıkacak sanki içimde öyle bir his var..
Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmemiz açısından Galatasaray'ın kazanmasını umuyorum.
Kafalar rahat, ligi bitirmişler ancak bu derbilerin atmosferi farklıdır. Fenerbahçe hırslı olacağı için 15-20 dakika içinde oyunu rölantide oynarsak gerisini getireceğimizi düşünüyorum. İnşallah kazanırız, ligi Fener galibiyetiyle kapatırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.
Canım, o street fighter maçından sonra iki taraftaki maçlarda centilmenlik adına gelişme var.
Bizim Kadıköydeki son iki maçımız da eskisi gibi değildi. Küfür olur sertlik olur ama en azından yumurta telefon çakmak gibi maddeler atılıp da temsilcilerimizin kafası gözü yarılmadı pek. O soyunma odalarında dönen basına yansımayan bazı sürtüşmeler de artık pek yok. Soyunma odasına eskisine göre daha rahat girip-cıkıyoruz. Protokoller birbirlerini centilmence agırladı bu zaten en önemlisi.
Futbolcular da ellerinden geldiğince ortamı germemeye çalışıyorlar.
Benim centilmenlikten kastım bu, yeterki kafayı gözü yarmasınlar başka bir şey istemiyorum. Son Bjk deplasmanı ile karşılaştırıldıgında Kadıköy deplasmanları cok daha iyi durumda şu an bence.
Galatasaray ligde son maçlarda olduğu gibi baskılı başlayıp erken gol bulursa tarihi fark olabilir. Fenerbahçe'nin moral motivasyonu camdan bardak gibi. Eğer Fenerbahçe öne geçer ya da gol yemeden ilk devreyi bitirirse belki puan çıkarabilir. Aksi halde ben Galatasaray galibiyetinden başka bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Drogba-Burak-Hamit-Selçuk-Melo 5'lisi günlerinde olursa gerisi gelir
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rahatlamış çıkarsak,oyuncular kasmadan oynarsa Fenerbahçe'nin puana ve morale ihtiyacı olduğu düşünülürse kendi evlerinde galibiyet alabilirler.
Ama bir derbi olması nedeniyle inşallah şampiyonluğumuzu yıllardan beri yenemediğimiz rakibimizi yenerek taçlandırırız.Yenelim,önümüze bakalım.
Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
12 Mayıs günü Kadıköy'de şampiyon olmuştuk, yine 12 mayıs bu sefer şampiyon dönüyoruz. Drogba gol atar ve yenilmeyiz diyorum.
Maçı kaybetsek bile uzun vadede kazanan biz olacağız çünkü Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım için sezonun telafisi niteliğinde olan bir maç. Çalışıyor olacağım için uzun yıllar sonra ilk defa derbiyi izleyemeyeceğim bu nedenle kesin güzel bir maç olur diye düşünüyorum.
Bazen otla samanı karıştırmamak lazım.
2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.
Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.
...
Bahsettiğin takımların 3'ünün birden tökezlemesinin tek sebebi şike süreci değildir. Bunu da ot saman vb. şeylerle karıştırmamak lazım. FB'li arkadaşlarımız da bazen ot ve samanı öyle bir karıştırıyor ki onlara göre GS sahilde kum oynuyor. İçeride şike sürecinde mağdur olduk diye düzelemiyoruz diyenleri bu sene dışarıda gördük.
Milliyet'in haberine göre Aykut Kocaman, ezeli rakipleri Galatasaray'ın şampiyonluğunu neden alkışlamayacaklarını şu sözlerle ifade etti:
"GEÇEN SENEYE RAĞMEN TERİM'İ TEBRİK ETTİM"
Geçen sene Kadıköy'de Galatasaray şampiyon oldu. Statta bir sürü olay çıktı. Polis biber gazı kullandı ve o hengamede eşim ve kızım da bulunuyordu. Bunlara rağmen Fatih Terim'i tebrik ettim.
"ÜZÜNTÜMÜZ HİÇE SAYILDI"
Galatasaray kupayı kaldırmak için çok ısrarcı davrandı. Yöneticiler, aramadık kimse bırakmadı. Bir taraftan taraftar biber gazının etkisiyle yerlerde, bir tarafta stadın dışı karışmış, polis-panzer derken bu duruma üzüntüye saygı duyulması gerekiyordu. Terim, kupa merasiminin öncesinde koridorda "Buradan kupa almadan gitmem", aldıktan sonra da "Demek ki neymiş, Kadıköy'de de kupa alınırmış" diye bağırdı. Şimdi bizim acımıza saygı duymayanın biz niye sevincine saygı duyalım. Çok net bir şekilde içimden alkışlamak gelmiyor.
"BENİ SORUMLU İLAN ETTİLER"
Terim ve yardımcıları ceza aldı, Galatasaray yönetimi bu durumdan bile beni sorumlu tutacak. Yöneticiler ve hatta başkanları, 'Aykut Kocaman da neler yaptı' diyor. Ben Caner'in gördüğü kırmızıdan sonra hakeme 'Lan'dan adam atılır mı?' dedim cezamı yedim. Kaldı ki, tepki olarak itiraz hakkımı bile kullanmadım. Bunlar benim yakın zamanda yaşadıklarım.
"OYUNCULARIM ARKADAŞLARINI TEBRİK EDEBİLİR"
Ya 2007'deki derbiyi yaşayan futbolcularım? O günü yaşayan futbolcular bir konuşsun. Hâlâ aynı tazelikte o maçı anlatırlar. Şimdi gündeme geliyor, zamanında çabuk unutulmuştu. Bırakın alkışı biz saygıyı atılan sularla gördük. Her oyuncum Galatasaray'daki arkadaşını aramakta tebrik etmekte özgürdür. Zaten bu tebriği yaptılar da. Bu konuda kimseyi yönlendirmem, ama bu alkışın üzerine çok fazla gidildi."
"YAŞADIKLARIMIZA SAYGI DUYULMADI"
"24 Ağustos günü Futbol Federasyon bize yolladığı yazıda "Şampiyonlar Ligi'ne gidemiyorsunuz" demişti. Takım olarak toplantı yaptık ve içimizden bazı arkadaşlar fedakarlık yaparak gidecek dedim. Çünkü diğer arkadaşların sezonu maddi anlamda rahat geçirmesi için buna mecburduk. Benim, mesai arkadaşlarımın ve futbolcularımın yaşadıklarına saygı duyuldu mu? Duygularımızı hep içimize attık. "2. Lig'e düşürün" bile dedik."
"ARIBOĞAN'IN UEFA KULİSİNİ UNUTMADIK"
"Galatasaray camiası sürekli Galatasaray üzerinden açıklama yapıyor. 3 Temmuz süreci yaşayan enerbahçe Kulübü, Galatasaray'dan manevi anlamda hiçbir destek görmedi. Ve o dönemde Lütfi Arıboğan'ın UEFA Müfettişi Pierre Cornu ile yediği yemekte yaptığı kulis unutulmadı. Fenerbahçe'yi kötüleyen aynı kişi şu an Galatasaray'da CEO. Bu durumu kabullenmek kolay mı? Benim o dönem yaşadıklarımı kim anlayabilir?
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
Dostum senin yorumlarını hep dikkatle okurum ve çoğunlukla katılırım hemde saygı duyarak. Ancak bu yazıda ağır yargılarda bulunmussun. Bu kulüplere hoş Galatasaray demedi ''Gidin şikeye adınız karışsın da 2 sene üst üste ligi domine edelim.'' diye, bu takımların böyle bir yerde adı karışmıssa suçlamanız gereken hiçbirşekilde hiçbir yerde adı geçmeyen Galatasaray değil, sizi bu ''şike'' ile anılmanızı sağlayan adamları suçlayacaksınız. İki sene üst üste her türlü ufak ufak engellemelere rağmen Galatasaray Spor Kulübü her sezon olduğu gibi tertemiz şampiyon olmustur.
Şampiyonu tebrik etmeniz gerekirken, kendinizi kandırarak ve size göre ! bahanelerin arkasına sığınarak. İki senedir , en az gol yiyen, en çok gol atan, en fazla galibiyet alan, en az mağlubiyet alan, en çok kırmızı kart ! gören, teknik direktörü alakasızca 9 maç alan, takımın şampiyonlugunu rakiplerini yarısta olmamasına bağlamak, acizliktir kusura bakma.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
Fatih Terim: Real Madrid maçında savunmaya fazla önem verebilirdik. Ama yürekli kayıplar, korkak zaferlerden daha önemlidir.