Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bu durumda artık seriye son vermeliyiz. Kadıköy'de kazanmalıyız.
Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.
fenerbahçe bu moral bozukluğuyla maça asılacak bence fener handikap yapar 3 veya 4 tane gol atar gibi geliyor
Her şeyin bir sonu vardır,bakalım bu son ne zaman olacak.
Başarılar Galatasarayım !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Her ne kadar lig bitmiş,önemsiz bir hafta olsada derbi derbidir,umarım güzel futbol oynar,kazanırız ve olaylar çıkmaz
Galatasaray'ın başarılı geçen sezonuna iyi bir nokta koymak isteyeceği, Fenerbahçe'nin ise kazanarak taraftarlarına hediye vermek isteyeceği bir derbi izleyeceğiz. Ayrıca derbi havasındaki yoksunluğuyla dikkat çekiyor bu maç. Basın tarafından sıradan gösteriliyor nedense. Şampiyonlar Ligi şansımız olduğu için maçın berabere bitmesini veya Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum şahsen. 2 takıma da başarılar dilerim.
Canım FEDA olsun sana !
Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıllarını etkileyecek bu maç. Ya yenileceğiz köklü değişiklikler olacak ya kazanacağız herşey aynı tas aynı hamam devam edecek.
Yenilirsek zaten hem teknik heyet hem yönetim hemde bir çok oyuncu toplasın bavulunu defolsun. Galibiyet tek yoldur. Ama nedense oylamada beraberlik seçeneğine verdim. Sanki maç berabere bitecek havasında. Ancak taraftarı memnun edecek tek sonuç: GA-Lİ-Bİ-YET tir.... Ötesi yok.
Galatasaray'ın yıllar sonra seriyi bitereceğini düşündüğüm için GS galibiyeti dedim. Takımda çok formsuz oyuncu var ve GS çok rahat çıkacak maça. Belki de bizim için en hayırlısı bu olur, kulüpte köklü değişikliklere gebe olur. Yine de bir derbi ne olacağı belli olmaz. Umarım olaysız bir maç izleriz, yine seneye 5 maç cezayla başlamayız.
Galatasaray 2-1 kazanacak.Bir gol de Drogba'dan yazın bunları![]()
Eveeet geldi benim maçım
Reto ve Hasan'dan sonra maç yaklaştıkça bakalım kimi bileceğiz. Tahmini şimdi yapmayacağım çünkü henüz içime doğan birşey olmadı biraz yaklaşsın hele
Zevkli bir maç olacaktır.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Büyük sıkıntılar çıkacak sanki içimde öyle bir his var..
Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmemiz açısından Galatasaray'ın kazanmasını umuyorum.
Kafalar rahat, ligi bitirmişler ancak bu derbilerin atmosferi farklıdır. Fenerbahçe hırslı olacağı için 15-20 dakika içinde oyunu rölantide oynarsak gerisini getireceğimizi düşünüyorum. İnşallah kazanırız, ligi Fener galibiyetiyle kapatırız.
Nush İle Uslanmayanı Etmeli TekdirTekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir
her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.
Canım, o street fighter maçından sonra iki taraftaki maçlarda centilmenlik adına gelişme var.
Bizim Kadıköydeki son iki maçımız da eskisi gibi değildi. Küfür olur sertlik olur ama en azından yumurta telefon çakmak gibi maddeler atılıp da temsilcilerimizin kafası gözü yarılmadı pek. O soyunma odalarında dönen basına yansımayan bazı sürtüşmeler de artık pek yok. Soyunma odasına eskisine göre daha rahat girip-cıkıyoruz. Protokoller birbirlerini centilmence agırladı bu zaten en önemlisi.
Futbolcular da ellerinden geldiğince ortamı germemeye çalışıyorlar.
Benim centilmenlikten kastım bu, yeterki kafayı gözü yarmasınlar başka bir şey istemiyorum. Son Bjk deplasmanı ile karşılaştırıldıgında Kadıköy deplasmanları cok daha iyi durumda şu an bence.
Galatasaray ligde son maçlarda olduğu gibi baskılı başlayıp erken gol bulursa tarihi fark olabilir. Fenerbahçe'nin moral motivasyonu camdan bardak gibi. Eğer Fenerbahçe öne geçer ya da gol yemeden ilk devreyi bitirirse belki puan çıkarabilir. Aksi halde ben Galatasaray galibiyetinden başka bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Drogba-Burak-Hamit-Selçuk-Melo 5'lisi günlerinde olursa gerisi gelir
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Rahatlamış çıkarsak,oyuncular kasmadan oynarsa Fenerbahçe'nin puana ve morale ihtiyacı olduğu düşünülürse kendi evlerinde galibiyet alabilirler.
Ama bir derbi olması nedeniyle inşallah şampiyonluğumuzu yıllardan beri yenemediğimiz rakibimizi yenerek taçlandırırız.Yenelim,önümüze bakalım.
Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
12 Mayıs günü Kadıköy'de şampiyon olmuştuk, yine 12 mayıs bu sefer şampiyon dönüyoruz. Drogba gol atar ve yenilmeyiz diyorum.
Maçı kaybetsek bile uzun vadede kazanan biz olacağız çünkü Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım için sezonun telafisi niteliğinde olan bir maç. Çalışıyor olacağım için uzun yıllar sonra ilk defa derbiyi izleyemeyeceğim bu nedenle kesin güzel bir maç olur diye düşünüyorum.
Bazen otla samanı karıştırmamak lazım.
2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.
Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.
...
sahsen benim korktugum bir maç sampiyon olduk diye bence oyuncular rehavette terim her ne kadar motive etsede takimin basinda olmayacak 2. bi 6-0 vakasi olmaz umarim sampiyonlugun verdigi rahatlik ve onemi olmuyan bir maç oldugu icin.
Deplasmanlarda çok iyi oynamadığımızı biliyoruz ama puan kaybedebileceğimiz 2 deplasmandan da 1-0'lık galibiyetlerle ayrıldık.Kalemizi gole kapadık deplasmanlarda.Deplasman maçlarımız pek zevkli geçmiyor bu maçta öyle olacaktır.Bana yine 0-0 bitecek gibi geliyor ama illa bi takım yenecekse o da biz oluruz diye düşünüyorum ama kadroları da görmek lazım.Gerçi Ünal Başgan'ın,Fatih hoca'nın açıklamalarına baktığımızda as 11'le çıkacağız gibi görünüyor.Fenerbahçe'yi Eskişehir maçında beğenmedim ben Eskişehir'in bu tip maçlarda nasıl oynayacağını bilmeyişi Fenerbahçe'yi finale taşıdı.Çok basit hatalar yaptılar rahat 2-3'ü bulabilirlerdi.Biz onlar kadar pozisyona girelim yeter maçı alırız zaten öyle bir şey olursa.
Futbol'da 3 ihtimal vardır,vardır ki bu söz derbileri açıklar,ne olacağını bilmiyorum ama gollü beraberlik olur diye düşünüyorum.
Umarım sneijder oynar.
Melo'da transfer görüşmelerinden etkilenmez.