Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Default Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bu durumda artık seriye son vermeliyiz. Kadıköy'de kazanmalıyız.

Nesil
    2007
    Yer
    Hatay

Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.

Nesil
    2011
    Yer
    adana

fenerbahçe bu moral bozukluğuyla maça asılacak bence fener handikap yapar 3 veya 4 tane gol atar gibi geliyor

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Her şeyin bir sonu vardır,bakalım bu son ne zaman olacak.

Başarılar Galatasarayım !
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Her ne kadar lig bitmiş,önemsiz bir hafta olsada derbi derbidir,umarım güzel futbol oynar,kazanırız ve olaylar çıkmaz

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın başarılı geçen sezonuna iyi bir nokta koymak isteyeceği, Fenerbahçe'nin ise kazanarak taraftarlarına hediye vermek isteyeceği bir derbi izleyeceğiz. Ayrıca derbi havasındaki yoksunluğuyla dikkat çekiyor bu maç. Basın tarafından sıradan gösteriliyor nedense. Şampiyonlar Ligi şansımız olduğu için maçın berabere bitmesini veya Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum şahsen. 2 takıma da başarılar dilerim.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Fenerbahçe'nin önümüzdeki yıllarını etkileyecek bu maç. Ya yenileceğiz köklü değişiklikler olacak ya kazanacağız herşey aynı tas aynı hamam devam edecek.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Yenilirsek zaten hem teknik heyet hem yönetim hemde bir çok oyuncu toplasın bavulunu defolsun. Galibiyet tek yoldur. Ama nedense oylamada beraberlik seçeneğine verdim. Sanki maç berabere bitecek havasında. Ancak taraftarı memnun edecek tek sonuç: GA-Lİ-Bİ-YET tir.... Ötesi yok.

Nesil
    2012
    Yer
    İstanbul

Galatasaray'ın yıllar sonra seriyi bitereceğini düşündüğüm için GS galibiyeti dedim. Takımda çok formsuz oyuncu var ve GS çok rahat çıkacak maça. Belki de bizim için en hayırlısı bu olur, kulüpte köklü değişikliklere gebe olur. Yine de bir derbi ne olacağı belli olmaz. Umarım olaysız bir maç izleriz, yine seneye 5 maç cezayla başlamayız.

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Galatasaray 2-1 kazanacak.Bir gol de Drogba'dan yazın bunları

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Eveeet geldi benim maçım

Reto ve Hasan'dan sonra maç yaklaştıkça bakalım kimi bileceğiz. Tahmini şimdi yapmayacağım çünkü henüz içime doğan birşey olmadı biraz yaklaşsın hele

Zevkli bir maç olacaktır.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Büyük sıkıntılar çıkacak sanki içimde öyle bir his var..

Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmemiz açısından Galatasaray'ın kazanmasını umuyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Kafalar rahat, ligi bitirmişler ancak bu derbilerin atmosferi farklıdır. Fenerbahçe hırslı olacağı için 15-20 dakika içinde oyunu rölantide oynarsak gerisini getireceğimizi düşünüyorum. İnşallah kazanırız, ligi Fener galibiyetiyle kapatırız.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
    Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.

Quote Originally Posted by antiochia View Post
    Fenerbahçe bu haliyle Galatasaray'ı değil yenmek berabere kalması dahi zor.
    Benim de korktugum bu ya Böyle durumlarda FB hep bize mutlak üstünlük sağlamıştır.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    her manada sakatlık yaşanmadan 0-0 bitse benim için yeterlidir.
    Umarım son 4 maçtır Arena+Kadıköyde oldugu gibi yine centilmence bir karşılaşma olur.
    Kadıköy'de geçen yıl her 2 maçta da centilmenlik denen bir sıfat hiç yoktu,yine beklemiyorum.

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Kadıköy'de geçen yıl her 2 maçta da centilmenlik denen bir sıfat hiç yoktu,yine beklemiyorum.
    Canım, o street fighter maçından sonra iki taraftaki maçlarda centilmenlik adına gelişme var.
    Bizim Kadıköydeki son iki maçımız da eskisi gibi değildi. Küfür olur sertlik olur ama en azından yumurta telefon çakmak gibi maddeler atılıp da temsilcilerimizin kafası gözü yarılmadı pek. O soyunma odalarında dönen basına yansımayan bazı sürtüşmeler de artık pek yok. Soyunma odasına eskisine göre daha rahat girip-cıkıyoruz. Protokoller birbirlerini centilmence agırladı bu zaten en önemlisi.
    Futbolcular da ellerinden geldiğince ortamı germemeye çalışıyorlar.
    Benim centilmenlikten kastım bu, yeterki kafayı gözü yarmasınlar başka bir şey istemiyorum. Son Bjk deplasmanı ile karşılaştırıldıgında Kadıköy deplasmanları cok daha iyi durumda şu an bence.

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Galatasaray ligde son maçlarda olduğu gibi baskılı başlayıp erken gol bulursa tarihi fark olabilir. Fenerbahçe'nin moral motivasyonu camdan bardak gibi. Eğer Fenerbahçe öne geçer ya da gol yemeden ilk devreyi bitirirse belki puan çıkarabilir. Aksi halde ben Galatasaray galibiyetinden başka bir sonuç çıkacağını zannetmiyorum. Drogba-Burak-Hamit-Selçuk-Melo 5'lisi günlerinde olursa gerisi gelir
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Rahatlamış çıkarsak,oyuncular kasmadan oynarsa Fenerbahçe'nin puana ve morale ihtiyacı olduğu düşünülürse kendi evlerinde galibiyet alabilirler.
    Ama bir derbi olması nedeniyle inşallah şampiyonluğumuzu yıllardan beri yenemediğimiz rakibimizi yenerek taçlandırırız.Yenelim,önümüze bakalım.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Melo cezalı beyler,onun olduğu noktaya Dany'yi koymalı bence Fatih Hoca.Hücuma katkısı pek olamaz ama defansif açıdan Melo'dan aşağı kalır yanı olmaz.
    Umut dışında cezalı yok.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Umut dışında cezalı yok.
    Sarı kart görmedi mi yahu son maç ?

Edit:

Lig TV spikeri demişti diye hatırlıyorum.Yanlış duymuşum demek ki.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sarı kart görmedi mi yahu son maç ?

Edit:

Lig TV spikeri demişti diye hatırlıyorum.Yanlış duymuşum demek ki.
    4.sarı kart cezasını GB maçında çekmişti.Sivas maçındaki ilk sarı kartı daha.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

12 Mayıs günü Kadıköy'de şampiyon olmuştuk, yine 12 mayıs bu sefer şampiyon dönüyoruz. Drogba gol atar ve yenilmeyiz diyorum.

Maçı kaybetsek bile uzun vadede kazanan biz olacağız çünkü Aykut Kocaman ve Aziz Yıldırım için sezonun telafisi niteliğinde olan bir maç. Çalışıyor olacağım için uzun yıllar sonra ilk defa derbiyi izleyemeyeceğim bu nedenle kesin güzel bir maç olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Bazen otla samanı karıştırmamak lazım.
    2 Senedir Galatasaray ligi rahatlıkla domine etmesinin tek sebebi, rahat bir kafayla karşısında mücadele edecek rakibin olmamasından kaynaklanıyor. 3 Temmuz sonrasında Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor büyük yaralar aldı. Beşiktaş ve Trabzonspor tamamen nakavt olurken, Fenerbahçe taraftarının büyük gayreti ve özverisiyle ayakta durmaya, mücadeleye etmeye çalıştı ama Galatasaray ? Kafa rahat sorun yok dışarıda uğraşacağın meseleler yok tek yaptığın sahada mücadele etmek, İşte bazen ayağın tökezleyince de fanteziler kurup -bizi durdurmaya çalışıyolar- dünyasında yaşamak... Galatasaray'ın kişisel takım başarısı kadar, diğer 3 takımın 2 senedir tamamen sıkıntılar içinde olduğunu unutmamak lazım ilk sezon 9 puan -playoff saçmalığını katmıyorum- ikinci sezon 10 puan fark atmasının en büyük sebebidir.

Bu yüzden sadece buna aldanıp uçmamak lazım. Maçın sonucunun neznimde zerre değeri yok tek korktuğum alınacak galibiyetin lig açısından oldukça başarısız geçen bir sezonun üzerine perde çekmesi. Bu bize gelecek seneyi de kaybettirir.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

sahsen benim korktugum bir maç sampiyon olduk diye bence oyuncular rehavette terim her ne kadar motive etsede takimin basinda olmayacak 2. bi 6-0 vakasi olmaz umarim sampiyonlugun verdigi rahatlik ve onemi olmuyan bir maç oldugu icin.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Deplasmanlarda çok iyi oynamadığımızı biliyoruz ama puan kaybedebileceğimiz 2 deplasmandan da 1-0'lık galibiyetlerle ayrıldık.Kalemizi gole kapadık deplasmanlarda.Deplasman maçlarımız pek zevkli geçmiyor bu maçta öyle olacaktır.Bana yine 0-0 bitecek gibi geliyor ama illa bi takım yenecekse o da biz oluruz diye düşünüyorum ama kadroları da görmek lazım.Gerçi Ünal Başgan'ın,Fatih hoca'nın açıklamalarına baktığımızda as 11'le çıkacağız gibi görünüyor.Fenerbahçe'yi Eskişehir maçında beğenmedim ben Eskişehir'in bu tip maçlarda nasıl oynayacağını bilmeyişi Fenerbahçe'yi finale taşıdı.Çok basit hatalar yaptılar rahat 2-3'ü bulabilirlerdi.Biz onlar kadar pozisyona girelim yeter maçı alırız zaten öyle bir şey olursa.

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Futbol'da 3 ihtimal vardır,vardır ki bu söz derbileri açıklar,ne olacağını bilmiyorum ama gollü beraberlik olur diye düşünüyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Marmaris

Umarım sneijder oynar.
    Melo'da transfer görüşmelerinden etkilenmez.

Sayfa 1 / 22 12311 ... SonSon

Mesaj Yetkileri