Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: La Vittoria Sara Nostra - Beşiktaş[I.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Smile La Vittoria Sara Nostra - Beşiktaş[I.Sezon]

LA VİTTORİA SARA NOSTRA [ BİR AŞK HİKAYESİ BİZİMKİ ]

94 doğumlu bir gençtim daha.Fakat çok hızlı parlamıştı yıldızım.Üsküdar Belediye Spor'dan Beşiktaş'a transfer olmuş milli takıma kadar yükselmiştim ta ki o amansız sakatlık gelene kadar.Övünmek gibi olmasın ama futbol zekam mourinho gibi bir teknik adam Pirlo gibi klas bir ayakla kıyaslanıyordu.Sakatlıktan sonra 6 ay yürüyemedim bile neredeyse,bileğim kırılmış dizim dönmüş hayat amacım elimden gitmişti.Ta ki teknik hocam Bilic'in ailevi sebeplerden dolayı Hırvatistan'a gidip işi bırakacağını yalnız yönetimden tek bir isteği olduğunu belirtmesiydi. La Vittoria Sara Nostra [Zafer Bizim Olacak] parolası ile oyuncu olarak başladığım bu yola Teknik Adam olarak devam edebilmem için refarans olmuştu bana.Hiç bir tecrübem yoktu ama yüreğim vardı ve Fikret başkanda biliyordu bunu.Çok iyi anlaşırdık ben oyuncuyken az ipten almadım aşık olduğum takımı sonuçta.Her şey bir anda olmuş kendimi basın toplasında bulmuştum ve açıklıyordu Fikret Başkan :

"Eski genç yıldız oyuncumuz Kaan ÖNEMLİ kulubümüzün uzun vadeli planlamasında takımımızın başında Teknik Direktör olarak bulunacaktır."

Beşiktaş'ımızın kendisinin 5 katı büyüklüğünde bir borç batağı içinde olduğunu biliyoruz.Ne bir Barcelona ne de bir Chelsea olmak istiyoruz b u yüzden altyapıya ağırlık verip yeni bir Porto yaratma amacımız var.Kendimiz yetiştirip dünya genelinden keşfedip dünya futboluna kazandırmak.

Kısaca Hedeflerimiz
    ------ Ligi domine edip tek Büyük kalmak
    ------ Her sene Avrupa'da kayda değer başarı yakalamak
    ------ Mali yapılanmayı rayına oturtmak
    ------ Gençlerimizi hayata hazırlamak

Takip edip yorumları tavsiyeleri ve destekleriyle uzun soluklu bu AŞK kariyerimize ortak olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.
    Last edited by kilham96 : 08.Kasım.2014 at 18:28

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2012
    Yer
    ADANA

Başarılar Hocam
    ADANA DEMİRSPOR

Başarılar dilerim hocam

Başarılar

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Ali Hikmet View Post
    Başarılar Hocam
    Quote Originally Posted by Urias View Post
    Başarılar dilerim hocam
    Quote Originally Posted by NermBst View Post
    Başarılar
    Teşekkürler Arkadaşlar.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beşiktaş Teknik Heyeti Şokta

Her ne kadar takımdaki antrenör ve hocalarla arkadaşlığım çok iyi de olsa futboldan pek anlamıyorlardı.Bunun için aldım telefon defteri başladım numaraları çevirmeye.Büyük revizyona gitmek lazımdı teknik heyette.Hala takıma getirmek istediğim 3 gözlemci var onun dışında teknik heyetimde az çok şekillendi.

Dün gece 02.30 saatlerinde takımın uçağıyla Orta Doğu'da bir ülkeye uçan Menajer Kaan ağzını bıçak açmıyor.Fakat Tesislerden sızan bir bilgi var.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

TRANSFER HABERLERİ

Beşiktaş 2 genç Iraklı oyuncuyu renklerine bağladı.Capa bildirilen yazılı açıklamada bonservisleri için toplam 4.62 Milyon Euro harcandığı ifade edildi.

Humam Tarıq

475 Bin Euro bonservis bedeli ile renklerimize bağladığımız bu oyuncuyu önümüzdeki 10 yıl boyunca takımda tutmayı ve ilk 11 de sahaya sürmeyi düşünüyorum.

Ali Adnan

4 milyon euro bonservis bedeli ile Rizespor'dan renklerimize bağladığımız bu oyuncuyu almamdaki en büyük etken gerçek hayatta kendi şahsına karşı duyduğum ilgidir.Umarım aldığı paranın hakkını verir.

İskandinavyalı Genç Çocuk Kristoffer Ajaer

Kendisi Takımımıza 2016 yılının sonunda bağlanacak.Bu yaşta bu özellikte bonservis bedeli vermeden aldığımızı düşünürsek büyük katkı sağlayacaktır.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Beşiktaş 4-2 Haskovo

Beşiktaş 16-0 Albayrakspor

Şampiyonlar Ligi 3.Eleme Turu Rakibimiz Belli Oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

hocam iyi hosda beşiktaşla yeni sezonda bu paraları nerden buldun sorabilir miyim??

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    hocam iyi hosda beşiktaşla yeni sezonda bu paraları nerden buldun sorabilir miyim??
    Hocam Veli Kavlak'ı 1.7 milyon euro'ya Celtic'e sattım.Beklenti olarak Şampiyonlar ligi elemesini seçtim ve bütçede oluşan 5 milyon euroluk maaş bütçesinin 2.5 milyonunu transfer yapıp Ali Adnan'a 600 Bin euro nakit gerisi 48 ay taksitle aldım.Humam Tarıq'a gelince 250 bin nakit 24 ay 225 Bin euro taksitlendirmeye gittim.

12. Default

Albayrak'a ayıp olmuş.
    BEŞİKTAŞ'ın taraftarıyız. Futbolcuların değil !

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by grjonny View Post
    Albayrak'a ayıp olmuş.
    Adamları durduramadım ki hocam lafımı dinlemediler.İnşallah mazlumum ahını almamışızdır.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Başarılar hocam.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by ibo1919 View Post
    Başarılar hocam.
    Teşekkürler.

Taktik anlayış olarak takım istediğim gibi oynuyor fakat üst düzey rakipler olduğundan biraz zorlandık.Bir diğer dikkat çeken nokta ise galibiyet alamadan aynı zamanda yenilmeden Şampiyon Ligi'nde gruplara kalmak.

Dnipro 2-2 Beşiktaş

Beşiktaş 1-1 Dnipro

Şampiyonlar Ligi Playyoff Rakibimiz ZENİT

Beşiktaş 0-0 Zenit

Zenit 1-1 Beşiktaş

Sizlerin huzurunda en azından şimdiki maçlar için savunma oyuncularıma teşekkür ediyorum.Ömrümde böyle performanslar görmedim.Umarım takım ofansif anlamda oturana kadar bu performansı koruruz.

Maalesef bütçe yetersizliğinden Sağ bek alamadım.(Doğru adamı bulamadım ).Yediğimiz atakların %40'ı bu bölgeden geliyor.Nasıl bi önlem alabilirim acaba ?.Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Savunma taktiği+ Daha sıkı markaj artık bununla da adam geçiyorsa zaten futbolu bıraksın.

Başarılar renktaşım, takipteyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Balıkesir

atiba sagbekte iyi oynuyor serdar ile beraber ligi götürebilirsin.
    jose(golleri atan) dedigi sosa mı?

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by soules34 View Post
    Başarılar renktaşım, takipteyim.
    Teşekkürler.

Quote Originally Posted by Bulstrap87 View Post
    atiba sagbekte iyi oynuyor serdar ile beraber ligi götürebilirsin.
    jose(golleri atan) dedigi sosa mı?
    Aynen hocam Jose Sosa.

Savunma taktiği+ Daha sıkı markaj artık bununla da adam geçiyorsa zaten futbolu bıraksın.
    Teşekkürler. Deneyecem.

Nesil
    2010
    Yer
    Eskişehir

Başarılar.Transferlerini beğendim,bu politika ile devam edersek Avrupa'nın korkulan ekiplerinden biri haline geliriz uzun vadede

Nesil
    2012
    Yer
    Kastamonu

Başarılar transferler ilgi çekici.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by wladcas View Post
    Başarılar.Transferlerini beğendim,bu politika ile devam edersek Avrupa'nın korkulan ekiplerinden biri haline geliriz uzun vadede
    Teşekkürker.Tam olarak vizyonumu belirtmişsin.Umarım oralara ulaşırız.

Quote Originally Posted by Burak Akmanoğlu View Post
    Başarılar transferler ilgi çekici.
    Teşekkürler.Ah birazcıkda para olsaydı

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Süper Lig'e hızlı bir giriş yapmayı beklerken ilk 2 maç beklentilerin çok altında kaldık.Önce evimizde Konya'ya tökezledik.Sonrada derbide Fenerbahçe haddimizi bildirdi.Soyunma odasında çok gergin anlar yaşıyorum

Beşiktaş 0-0 Konyaspor

Fenerbahçe 2-1 Beşiktaş

Baktım ki bu iş böyle olmuyor taktik üzerinde bir kaç değişiklik yaptım.Bu arada Şampiyonlar Ligi grubumuzda belli oldu.Şahsen ben %60 çıkma ihtimalimiz var diye düşünüyorum.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Yaptığımız Taktik Değişiklikleri yüksek oranda fayda sağladı.Deplasmanda Anderlecht'e karşı aldığımız bu efsane galibiyet takımda yüzleri güldürdü.

Anderlecht 1-8 Beşiktaş

Böyle maç yok,yaşanmadı,hiç var olmadı.Jose sosa'nın 3 gol 2 asist Demba Ba'nın 2 gol 2 asist ile yıldızlaştığı maçta skor bağırıyordu. 1- 8

Kasımpaşa
    1 -2 Beşiktaş

Beşiktaş 2-1Galatasaray

Gerçekten Güzel Bir derbiydi çok sayıda pozisyana girdik.Galatasaray ise sürekli uzaktan şutlar çıkardı.Takımda keyifler yerinde

Gaziantepspor 1-2 Beşiktaş

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Maşallah hocam belçikalılara gol olup yağmışsın devamınıda bekleriz.

Necip aynı dakika içinde kırmızı yemiş Anderlecht efsane olmuş. Taktik nasıl birşey hocam merak ettim

Öncelikle kariyerin için başarılar dilerim. Transferler nokta atışı ileri geleceğe yönelik olması güzel.. tabi parasal kaynaklarla ilgili sıkıntı olduğu için sağ bek ile ilgili sıkıntın var. Onu da ara transfer de muhakkak bu yüksek performans gösteren oyunculara çok iyi teklif gelecektir. İyi teklif gelirse stratejik olarak düşünerek öncelik olarak sonra satıyorsan sat yani.. Atibaya teklif gelse 3milyon hem yeni atiba + sağ bek gibi düşünebilirsin ne demek istediğimi.. Lig de iyisin ve daha iyi gidebilirsin. Yaptığın taktik değişiklik takıma yeni hava getirmiş devam et.. Avrupa'da dikkat etmekte fayda var. Takipteyim..

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Taktik değişiklikleri işe yaramış Anderlecht maçı da efsane olmuş tebrik ederim.

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Maşallah hocam belçikalılara gol olup yağmışsın devamınıda bekleriz.
    Teşekkür ederim.
    Quote Originally Posted by Bafici View Post
    Necip aynı dakika içinde kırmızı yemiş Anderlecht efsane olmuş. Taktik nasıl birşey hocam merak ettim
    Necip'e karşı iyice garezim oluştu.Göndercem zaten sinir oldum her maç aynı şey.Taktiği ilerleyen güncellemelerde istek olursa paylaşabilirim.

Quote Originally Posted by karakartalbjkk View Post
    Öncelikle kariyerin için başarılar dilerim. Transferler nokta atışı ileri geleceğe yönelik olması güzel.. tabi parasal kaynaklarla ilgili sıkıntı olduğu için sağ bek ile ilgili sıkıntın var. Onu da ara transfer de muhakkak bu yüksek performans gösteren oyunculara çok iyi teklif gelecektir. İyi teklif gelirse stratejik olarak düşünerek öncelik olarak sonra satıyorsan sat yani.. Atibaya teklif gelse 3milyon hem yeni atiba + sağ bek gibi düşünebilirsin ne demek istediğimi.. Lig de iyisin ve daha iyi gidebilirsin. Yaptığın taktik değişiklik takıma yeni hava getirmiş devam et.. Avrupa'da dikkat etmekte fayda var. Takipteyim..
    Tavsiyelerini göz önünde bulundurucam.Teşekkürler.

Taktik değişiklikleri işe yaramış Anderlecht maçı da efsane olmuş tebrik ederim.
    Teşekkürler.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri