LA VİTTORİA SARA NOSTRA [ BİR AŞK HİKAYESİ BİZİMKİ ]
94 doğumlu bir gençtim daha.Fakat çok hızlı parlamıştı yıldızım.Üsküdar Belediye Spor'dan Beşiktaş'a transfer olmuş milli takıma kadar yükselmiştim ta ki o amansız sakatlık gelene kadar.Övünmek gibi olmasın ama futbol zekam mourinho gibi bir teknik adam Pirlo gibi klas bir ayakla kıyaslanıyordu.Sakatlıktan sonra 6 ay yürüyemedim bile neredeyse,bileğim kırılmış dizim dönmüş hayat amacım elimden gitmişti.Ta ki teknik hocam Bilic'in ailevi sebeplerden dolayı Hırvatistan'a gidip işi bırakacağını yalnız yönetimden tek bir isteği olduğunu belirtmesiydi. La Vittoria Sara Nostra [Zafer Bizim Olacak] parolası ile oyuncu olarak başladığım bu yola Teknik Adam olarak devam edebilmem için refarans olmuştu bana.Hiç bir tecrübem yoktu ama yüreğim vardı ve Fikret başkanda biliyordu bunu.Çok iyi anlaşırdık ben oyuncuyken az ipten almadım aşık olduğum takımı sonuçta.Her şey bir anda olmuş kendimi basın toplasında bulmuştum ve açıklıyordu Fikret Başkan :
"Eski genç yıldız oyuncumuz Kaan ÖNEMLİ kulubümüzün uzun vadeli planlamasında takımımızın başında Teknik Direktör olarak bulunacaktır."
Beşiktaş'ımızın kendisinin 5 katı büyüklüğünde bir borç batağı içinde olduğunu biliyoruz.Ne bir Barcelona ne de bir Chelsea olmak istiyoruz b u yüzden altyapıya ağırlık verip yeni bir Porto yaratma amacımız var.Kendimiz yetiştirip dünya genelinden keşfedip dünya futboluna kazandırmak.
Kısaca Hedeflerimiz
------ Ligi domine edip tek Büyük kalmak
------ Her sene Avrupa'da kayda değer başarı yakalamak
------ Mali yapılanmayı rayına oturtmak
------ Gençlerimizi hayata hazırlamak
Takip edip yorumları tavsiyeleri ve destekleriyle uzun soluklu bu AŞK kariyerimize ortak olacak tüm arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum.