En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
ilk 11'i çok merak ediyorum. Olcan - Hakan - Denayer - Sabri savunmasını izlememiz olası.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sinan Gümüş Yasin ile beraber ilk 11 başlamalı,bunu hak ediyor.Podolski ise oldukça formsuz,maça sonradan girip diri haliyle etkili olması çok daha olası.
Umut Bulut oynamasın,amin.
Cumartesi günü böyle bir ilk 11 olursa kimse şaşırmasın,ben alıştım Hamza Hamzaoğlu'nun birbirindan saçma sapan oyuncu tercihlerine.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Gercekten Sinan Gümüs artik ilk 11 de baslatsa hoca fena olmaz!
Rodriguez kesin oynayacaktır. Ben beğendim o çocuğu iş var onda, ayrıca sakat yada satılmadıysa 11'de Chedjou kesin olur.
Hadi bu haftaki 11'inizi yazıyorumRahatlayın biraz
---------------------Muslera --------------------
Sabri-----Chedjou----Denayer--------Hakan Balta
---------------Rodriguez---Selçuk-------------------
Yasin--------------Sneijder--------------Podolski
-----------------------Burak--------------------------
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
[MENTION=297426]Barak[/MENTION] Benim Bildiğim Hamza Hoca Böyle Bir Kadroyla Çıkmaz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
[MENTION=1532]BaGa TaRKaN[/MENTION] Bu maçta taraftar yönetime fena yüklenecek. Hamza hoca'nın risk alacağını düşünmüyorum. Bir tek Yasin'den şüpheliyim. Geçen sezon takımı şampiyon yapan adamların başında Yasin geliyordu daha doğrusu Yasin'in ekstra performansı. Bu yıl oynatmaması mantıksız.
Gerçi Yasin'in o performans'tan sonra ayakları biraz yere basmıyor izlenimi verdi bana belki Hamza hoca ona ayar veriyor olabilir. Ronaldo mu ben mi öyle garip bir açıklaması vardı.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Chedjou sakat diye biliyorum.
Böyle çıkarız maça. Denayer'in yerine Semih oynamaz umarım. Atletico maçında Semih'tense Denayer'e ihtiyacımız var.
http://galatasaray11.com/i/8803.jpg![]()
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Burak bugün 4 tane net gol pozisyonunu harcadı, dördünde de kale dibindeydi. Bu takım Mersin'e karşı bu kadar gol atmak için zorlanıyorsa ŞL'de ne yapacak çok merak ediyorum. Ne olursa olsun bir forvet alınmalıydı.
Kırmızı kartlık pozisyon içinse karar doğru ama Tita'nın yapmış olduğu harekette alakasızdı, onunda atılması lazımdı.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
Galatasarayı kesinlikle burak tıkıyor. Sağlam bir forvetle gs çok daha farklı yerlerde olabilirdi.
Katılmıyorum. Galatasaray'ın en büyük eksiği mücadele eksikliği, doğru dürüst hiçbir hava topuna çıkmıyor, paslarda topu bekliyor, hiç kendilerini kasmıyorlar. Öyle ki normalde bu özelliklerden yoksun Sneijder 60 metre depar atarak golü önledi. Mücadele eden belki de Chedjeu ile birlikte iki oyuncumuzdan biri olan Melo'yu satarak tuz-biber ektik. Bundan sonra işimiz gerçekten zor. Keşke Hamit olsaydı, takımı biraz toparlayabilirdi. Başkan ve Hamzaoğlu taraftara yalan söyleyerek büyük itibar kaybettiler, moraller de bozuk. İşimiz gerçekten çok zor. Bu yıl ilk 5 başarıdır.
steam : aytekin79
Galatasaray'ın pozisyonlarını Burak mı tıkıyor?Umut'tan bahsetmiyorum ben, Burak'tan bahsediyorum. Çok iyi bir forvet olmayabilir ama Türkiye Ligi'nin üzerinde bir oyuncu. Burak'tan daha iyi bir forveti 20 milyona zor alırız. Tabi takımlar bize satarken çok istiyorlar o yüzden 20 milyon. Kim istemez yıldız forvetlerle oynamayı. ŞL için demiyorum ama Türkiye Ligi için Burak'a yaptığın yorum yanlış. Burak'a gelene kadar,
Sabri ileri çıkınca gelemiyor, kademe hatası yapıyor, rakibi boşluyor.
Sol bek şu anda yok gibi bir şey, bu mevkiden artık hücuma fayda beklemiyorum.
Orta sahanın ortasında Selçuk bence hiç iyi oynamıyor, Burak ile iyi anlaştığı için bazen ara pasları yapıyor o kadar.
Selçuk'un yanındaki oyuncu Melo gittikten sonra yetersiz kalıyor, kim oynarsa oynasın. Sadece Hamit o mevkiyi yapabiliyor.
Yasin bir var bir yok.
Podolski iyi oynuyor ama forveti pek besleyemiyor.
Sneijder iyi oynuyor ama takım ona eşlik edemeyince o da Burak'ı fazla besleyemiyor.
Burak'a gelince yakaladığı fırsatları değerlendiremiyor ama Galatasaray'a geldiği günden beri paslarında ciddi gelişme var, boş alan hariç top süremezdi şimdi sürebiliyor, artık topu iyi saklıyor ve atağın yönünü değiştirebiliyor. Kendisine destek gelememesine rağmen iyi işler yapıyor. Fakat golcünün gol atması gerek.
Her şeyden önemlisi yukarıda dediğim gibi Galatasaray mücadeleci bir takım değil, biraz gazla biraz da erken gelen golle iyi oynayabiliyor o kadar.
İlk olarak şunu söylemek gerek bu Mersin'e puan vermek üstüne üstlük ligde evinde oynadığı maçlardan henüz galip gelemeyen Galatasaray iki ekipte oldukça vasat ekipler ligden düşebilecek takımlar. Ve en zor puanın deplasmanda kazanıldığı Türkiye Liginde daha evinde maç kazanamadan nasıl şampiyon olmayı hedefliyorlar bilemiyorum.
Bu sene ligi çok bariz ilk 2 içerisinde bitiremeyecekleri kesin eğer ki futbollarına daha akıcı oyun ve gol yollarında gelişme göstermezlerse.
Öte yandan Burak nedir böyle ? Görüyorsun ne kadar bencil olduğunu beceriksiz olduğunu ama hala ısrar ediyorsun gidiyorsun sana o dakikalarda dribbling yapması gereken futbolcu lazımken Yasin'i çıkarıp Umut'u alıyorsun. Çıkar Burak'ı çek Podolski'yi forvete al illa oynatacaksan o Umut'u ayağına top değmeden trilyonlar alacaksa.
İçler hiç iyi gitmiyor Hamza hocayı çok severım ve beğenirim onu şuan basın ve diğer unsurlar oyuna getiriyor ve oda bu oyunun içerisine girdi ve bu onu yıpratıyor sonucu hüsran olacakmış gibi duruyor. Eğer durup ben ne yapıyorum demezse kendine ..
Sinan Gümüş 5 dakika oynadığı futbolla Umut Bulut'un bu sezon oynadığı her dakikadan,Burak'ın bu maç oynadığı her dakikadan daha yararlı oynadı.Gelecek maç Sinan oynamayınca ''niye oynamıyor ? '' diye sorunca tecrübesiz diyecekler,bu şimdi tecrübesiz ise bizim tecrübeli adamlarımız niye bu kadar futbol fukarası olmak zorundalar ?
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yasin bu takimin vazgecilmezidir oynadigi futbolla gosterdi... takim cok agir as 950 kamyon gibi oynuyor ne zaman SIKISSAK hemen hizlica oynuyoruz ve daha cok pozisyona giriyoruz 2. yaridaki gibi oynuyalim bol pozisyona girelim yenilsekte sesimi cikartmam ama boyle oynadikca kahroluyorum... umarim atletico maci farkli olur.
Görünen köy kılavuz istemiyor. Geçen sene de böyleydik, kalemizde bol bol pozisyon veriyorduk. Rus ruleti gibi maçlarımız vardı. Nasıl 3 kupa aldık bilmiyorum, üzerine tez çalışması yapılsa yeridir. Bir de hala Hamzaoğlu çıkıp '3 kupa sevincini yaşatmadılar' diyebiliyor. Sanki biz keyfimizden transfer şart diye bağırıp durduk.
Herkes nefret okuyor 4-3-1-2 tarzı kanatsız sistemlere ama şu durumda bizi 3'lü orta sahadan başka bir durumun kurtarabileceğini sanmıyorum. Geçen sene de diyordum bunu gerçi. 2'li orta alan Melo varken bile yetmiyordu şimdi hiç yetmiyor. 3-5-2 olur 4-3-1-2 olur bilemem ama üçlü orta saha şart. Çok yumuşak kalıyor orta alan. Avrupa'da yine delik deşik oluruz bu gidişle. 1 puana dua edeceğimiz gün bile gelebilir diye korkuyorum.
Yeni transferlerden Jose'ye gelirsek; zaten çok bir beklentim yoktu ve şaşırtmıyor da sağ olsun. Ancak iyi yedek olur tabi. İnşallah üzerine koyar, koyması da şart. Podolski ise fiziksel olarak kendini toparlamalı ilk önce.
Transfer dönemi başında ne hayallerim vardı. Bir de şimdiki duruma bak. İş bilmez başkan bugün yine çıkıp ekranlarda saçma sapan şeyler söylemiş. Bu adamlar gitmeden bu takım düzelmez. Avrupa'da fıstık gibi kura çektik ama bu grupta bile sonuncu olabiliriz, psikolojik olarak kendinizi hazırlayın bence.
En büyük sorun şu an Galatasaray'ın omurgasının tam ortasının sökülmüş olması.
Muslera
Chedjou
Melo
Sneijder
Burak
Omurgasında en hassas bölgeyi kopardık,maçları izlediğiniz zaman o boşluğu zaten görüyorsunuz.Her şey için teşekkürler Hamza Hamzaoğlu ve vasıfsız yönetim.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp