Anket Sonuçlarını Görüntüle: Kim Kazanır?

Voters
2. You may not vote on this poll
  • Galatasaray Kazanır

0 0%
  • Berabere Biter

1 50.00%
  • Mersin İdmanyurdu Kazanır

1 50.00%
1 ile 22 arası toplam 22 sonuç

Konu: 4.Hafta | Galatasaray 1 - 1 Mersin İdmanyurdu

Hybrid View

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Galatasarayı kesinlikle burak tıkıyor. Sağlam bir forvetle gs çok daha farklı yerlerde olabilirdi.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Galatasarayı kesinlikle burak tıkıyor. Sağlam bir forvetle gs çok daha farklı yerlerde olabilirdi.
    Katılmıyorum. Galatasaray'ın en büyük eksiği mücadele eksikliği, doğru dürüst hiçbir hava topuna çıkmıyor, paslarda topu bekliyor, hiç kendilerini kasmıyorlar. Öyle ki normalde bu özelliklerden yoksun Sneijder 60 metre depar atarak golü önledi. Mücadele eden belki de Chedjeu ile birlikte iki oyuncumuzdan biri olan Melo'yu satarak tuz-biber ektik. Bundan sonra işimiz gerçekten zor. Keşke Hamit olsaydı, takımı biraz toparlayabilirdi. Başkan ve Hamzaoğlu taraftara yalan söyleyerek büyük itibar kaybettiler, moraller de bozuk. İşimiz gerçekten çok zor. Bu yıl ilk 5 başarıdır.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Flawless Victory View Post
    Katılmıyorum. Galatasaray'ın en büyük eksiği mücadele eksikliği, doğru dürüst hiçbir hava topuna çıkmıyor, paslarda topu bekliyor, hiç kendilerini kasmıyorlar. Öyle ki normalde bu özelliklerden yoksun Sneijder 60 metre depar atarak golü önledi. Mücadele eden belki de Chedjeu ile birlikte iki oyuncumuzdan biri olan Melo'yu satarak tuz-biber ektik. Bundan sonra işimiz gerçekten zor. Keşke Hamit olsaydı, takımı biraz toparlayabilirdi. Başkan ve Hamzaoğlu taraftara yalan söyleyerek büyük itibar kaybettiler, moraller de bozuk. İşimiz gerçekten çok zor. Bu yıl ilk 5 başarıdır.
    Siz daha katılmayın şu burağı savunun galatasaray inanılmaz pozisyonlar buluyor fakat her pozisyonu burak tıkıyor. Orada antalyadaki etoo olsa gs tüm maçlarını almıştı emin olun.

Nesil
    2006
    Yer
    06

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Siz daha katılmayın şu burağı savunun galatasaray inanılmaz pozisyonlar buluyor fakat her pozisyonu burak tıkıyor. Orada antalyadaki etoo olsa gs tüm maçlarını almıştı emin olun.
    Biz yıllardır Burak'ı izlemeye alıştığımız için biraz da Tabi yedeğinin Umut olmasının da etkisi büyük

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Galatasaray'ın pozisyonlarını Burak mı tıkıyor? Umut'tan bahsetmiyorum ben, Burak'tan bahsediyorum. Çok iyi bir forvet olmayabilir ama Türkiye Ligi'nin üzerinde bir oyuncu. Burak'tan daha iyi bir forveti 20 milyona zor alırız. Tabi takımlar bize satarken çok istiyorlar o yüzden 20 milyon. Kim istemez yıldız forvetlerle oynamayı. ŞL için demiyorum ama Türkiye Ligi için Burak'a yaptığın yorum yanlış. Burak'a gelene kadar,

Sabri ileri çıkınca gelemiyor, kademe hatası yapıyor, rakibi boşluyor.
    Sol bek şu anda yok gibi bir şey, bu mevkiden artık hücuma fayda beklemiyorum.
    Orta sahanın ortasında Selçuk bence hiç iyi oynamıyor, Burak ile iyi anlaştığı için bazen ara pasları yapıyor o kadar.
    Selçuk'un yanındaki oyuncu Melo gittikten sonra yetersiz kalıyor, kim oynarsa oynasın. Sadece Hamit o mevkiyi yapabiliyor.
    Yasin bir var bir yok.
    Podolski iyi oynuyor ama forveti pek besleyemiyor.
    Sneijder iyi oynuyor ama takım ona eşlik edemeyince o da Burak'ı fazla besleyemiyor.

Burak'a gelince yakaladığı fırsatları değerlendiremiyor ama Galatasaray'a geldiği günden beri paslarında ciddi gelişme var, boş alan hariç top süremezdi şimdi sürebiliyor, artık topu iyi saklıyor ve atağın yönünü değiştirebiliyor. Kendisine destek gelememesine rağmen iyi işler yapıyor. Fakat golcünün gol atması gerek.

Her şeyden önemlisi yukarıda dediğim gibi Galatasaray mücadeleci bir takım değil, biraz gazla biraz da erken gelen golle iyi oynayabiliyor o kadar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri