Ya arkadaşlar ben Arsenal'den nefret ediyorum.Beni sürekli yeniyor.Şampiyonluğa falan oynamıyolar ama beni sürekli yeniyolar.
Sizin de baş belanız bir takım var mı?
Ya arkadaşlar ben Arsenal'den nefret ediyorum.Beni sürekli yeniyor.Şampiyonluğa falan oynamıyolar ama beni sürekli yeniyolar.
Sizin de baş belanız bir takım var mı?
bende manchasterken chealseyi bi türlü yenemezdim
werder bremen..heriflerin ölüsüne yeniliyorum ya![]()
werder bremen.
inter we arsenal
inter ve newcastle
interrrrrrrrrrr
tottenham..
Valencia...
ispanyada Gimnastic tarragona, almanyada HSV, ingiLterede Manc.City , İtaLyada İnter her zaman oynarken zorLandığım ve coğu zaman yenemediğim takımLar
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
renkleri kırmızı yeşil olan herhangi bir takım... diyarbakırspor ksk vs..
özellikle diyarbakırsporda bi olay var çözemedim henüz... 2.lige düştüler yine kurtulamadım :S
BursasporAdamlar 16 sırada bana geliyorlar Aslan kesiliyorlar keratalar
ama 2.dönem Affetmem
benim belalı takımım kayserispor. her maçta bir şeyler oluyor ve beni yeniyorlar
valencia derim ben de....real madriddeyken ne barca ne atletico dinlemiyodum ama valencia maçlarını oynadığımda sinirlerim bozuluyodu....
bnm için belalı tkm yok en belalı tkm bnm
Bu Kullanıcı aşağıdaki forum kuralını ihlal ettiği için süresiz uzaklaştırılmıştır:
"Sitemizde argo kelimeler kullanamaz, kişiyi veya kurumu hedef alan küfür & hakaret edemezsiniz"
ankaraspor
O N U R A L P
2 sezondur milandayim chievodan nefret ediyorum. reali 4ledim, chelseayi 4ledim, interle maytap gectim 2 senedir 10 puan farkla sampiyonum. chievodan 4 yedim![]()
watford beni deli ediyo.bide valencia![]()
real madrid...
bayern munih sinir bozucu tam mac bitti derken 2 gol birden atiyorlar
inter ve kayseri
chelsea deyken blackburn
şimdi leeds united dayım yeovil![]()
ligde A.madrid şampiyonlar liginde porto bunlarda çok zorlanıyorum bazen yeniliyorum işte
3senedir Lyon dayim.. Daha once basima bela olan takim yoktu ama son iki senedir SampiyonlarLigi nde Barcelona'yi gecemiyorum..Once finalde yenildim gecen sene de yari finalde elediler beni...
Biraz once 3.senenin grup maclari bitti Barca gruptan cikamadi.. bu sene alacam sampiyonlugu![]()
valencia ve marsilya bu ikisi uyuz edio beni
I'm back...
ben fransada oynuyorum suan toulouse yle her takimin belalisiyim ozellikle lille
watford kalecilerini geçemiyorum saçma sapan oyuncular her maçta aslan kesiliyolar ve beni yeniyolar ama ahımı aldılar 2 sezonda 3.lige düştüler şimdi 2.ligdeler inşallah çıkamazlar![]()
abi chelsea ye torpil gecilmis sanki..bi keresinde liverpoolla oynarken chelsea yle karsilastim ilk yari o kadar rrahat oynadik ki 3-0 kapattim devreyi ...ikinci devre 4 gol yedim ne yaptiysam durduramadim adamlari..bu sadece birtanesi ben bu adamlari bir turlu yenemiyorum arkadas....