Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Fener idmanında kavga

Hybrid View

Default Fener idmanında kavga

Fenerbahçe'nin Kayserispor maçı öncesi yaptığı antrenmanda kavga çıktı

Halep'te El İttihad takımı ile dün akşam dostluk maçı yapan Fenerbahçe, izin yapmadan Kayserispor maçı hazırlıklarına bu akşam başladı. Antrenmanda Deivid ile Uğur kavga etti.

Samandıra Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenmanda sarı-lacivertli futbolcular, pas çalışmasının ardından yarım alanda çift kale maç yaptı. Sakatlığı geçen Appiah da bugün takımla birlikte antrenmana çıkıp, çift kale maçta oynadı.

Dünkü maçta sağ ayak üst baldırından sakatlanan Kezman, antrenmanda takımdan ayrı koşu yaparken, hasta olan Tümer çalışmaya katılmadı. Kezman'ın önemli bir sakatlığının bulunmadığı, önlem amacıyla takımdan ayrı çalıştığı öğrenildi.

ANTRENMANDA KAVGA

Antrenman maçı sırasında Deivid ile Uğur, bir ikili mücadelenin ardından birbirleriyle kavga etti. Takım arkadaşları hemen araya girerek iki futbolcuyu güçlükle birbirinden uzaklaştırdı. Daha sonra iki futbolcu maçta yer almayıp, çalışmayı kenardan izledi. Antrenman bitiminde tesislere girerken, teknik direktör Zico, iki futbolcuyu barıştırmak amacıyla yanına çağırdı.

Bu arada Rasathane İlköğretim Okulu'ndan gelen bir grup öğrenci, antrenman sonrası Tuncay'a çiçek ve baklava verdi. Öğrenciler daha sonra Tuncay'dan imza aldılar.

Sarı-lacivertliler, yarın yapacakları antrenmanla Kayserispor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Deivid'in o takimda yeri yok. Giderayak kalanlara zarar vermesin.

Nesil
    2006
    Yer
    Eski Açık

Hangı nedenden dolayı tartiştıklarını bilmiyoruz belkide deivid haklıdır

Nesil
    2006

Bu habeler bence medya tarafından uydurulan haberler baktılar klup iyi gidiyor bölmek için böyle asılsız haberler uyduruyorlar ama her yalanın %1 doğru payı vardır. O yüzden böyle bir olay varsa güle güle Deivid.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

ikisinede ihtiyacimiz yok takimdaki huzuru bozmasinlar..

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Deivid Gider Ayak Ortalığı Geriyor Ugur boral Uzun Seneler Oynar Bu Takımda Ama Deivid'in Artık yeri yok..

Nesil
    2006

deivid çıkarmıştır kavgayı

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Ugur Fenerbahce'de en cok sevdiğim futbolculardan biridir. Deivid defol.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Deivid sadece kafa topların da iyi bence o kalsın KEZMAN gitsin..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Quote Originally Posted by taytopcuoglu View Post
    Kafa Toplarında İyi olmak yetmiyor..

Kezman Gitsin diyorsun Neye Dayanarak Dedin onuda bilmiyorum ama Kezman'a Bir Bak Deivid'e Bir Bak geldiğinden beri neler yapmış.

Deivid'in 1 tane iyi maç oynadığını Hatırlıyorum oda Bir maçta 3 tane Gol Attığı maç Geri kalan Maçlarda hiç bir varlık gösteremedi Onun için deivid'in gitmesi lazım Yerine Türk Bir Forvet (Santrafor) Sol Tarafa ise Bir yabancı Transfer Şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Deivid'in nasıl oynadığını görmüyormusun arkadaşım ne demek kalsın ya...

Nesil
    2006

Kezman mı gitsin? Türkiye'de ki en forvete ahibiz acaba şuan ülkemizde bulunan hangi futbolcunun böyle bir kariyeri vardır. Kezman'ı asıl seneye görün.

Nesil
    2007
    Yer
    Amsterdam

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Kezman mı gitsin? Türkiye'de ki en forvete ahibiz acaba şuan ülkemizde bulunan hangi futbolcunun böyle bir kariyeri vardır. Kezman'ı asıl seneye görün.
    Nasil bir kariyeri varmis Kezman'in? Hollanda ligi gibi vasat bir ligde 2x gol krali oldu, onun disinda Avrupa'da ne yapti? Basarili oldu mu?
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Neye gore en iyi forvet? Sahada son derece silik, adam gecemiyor, fazla pres yapmiyor, ondan daha fazla gol atmis bir suru forvet var, neye gore en iyi forvet? Bu sene Turkiye liginde herseyiyle en iyi forvet Umit Karan'dir, en cok gelisim gosteren ise Bobo ve Umut'tur...

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Kezman 3.sınıf futbolcuymus komedi Cekememezlik olur da bu kadar olmaz.
    .
    .
    .

Quote Originally Posted by bjk4ever View Post
    Nasil bir kariyeri varmis Kezman'in? Hollanda ligi gibi vasat bir ligde 2x gol krali oldu, onun disinda Avrupa'da ne yapti? Basarili oldu mu?

Neye gore en iyi forvet? Sahada son derece silik, adam gecemiyor, fazla pres yapmiyor, ondan daha fazla gol atmis bir suru forvet var, neye gore en iyi forvet? Bu sene Turkiye liginde herseyiyle en iyi forvet Umit Karan'dir, en cok gelisim gosteren ise Bobo ve Umut'tur...
    Vasat dediğin Hollanda Ligi takımlarından PSV her sene Sampiyonlar Ligi'nde ceyrek final oynuyor. AZ ve Ajax'ta UEFA'da yoluna devam ediyor. Kezman'a adam gecemiyor diyorsan bu ligde calım atmayı bilen oyuncu yok.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul/Antalya

Hemen suçlu bulundu cezası kesildi yargısız infaz bu olsa gerek...

Kezman böyle devam ederse en gec seneye ara transferde satilir!

Türkiyedeki en iyi kariyere sahip futbolcu Hakan Sükür´dür!

Bos keseden sallamayin!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Onun böle devam etmiyeceğini herkes biliyo.. Bu yüzden Uyuyan devi uyandırmayın derim ben.. Siz zararlı çıkarsınız..

Quote Originally Posted by FenerBahceLi View Post
    Onun böle devam etmiyeceğini herkes biliyo.. Bu yüzden Uyuyan devi uyandırmayın derim ben.. Siz zararlı çıkarsınız..

Bence seneye kezman gene aynen böyle devam edecek.Hatta belki dahada kötü olacak.Buna adim gibi eminim.Kezman avrupanin 3.sinif futbolcusu,ne uyuyan devi

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Bence seneye kezman gene aynen böyle devam edecek.Hatta belki dahada kötü olacak.Buna adim gibi eminim.Kezman avrupanin 3.sinif futbolcusu,ne uyuyan devi
    Kac sinif üzerinden 3. sinif ?

Quote Originally Posted by Toze View Post
    Kac sinif üzerinden 3. sinif ?

Sen benim ne demek istedigimi cok iyi anladinda lafi ceviriyon

Sen benim ne demek istedigimi cok iyi anladinda lafi ceviriyon
    Anlasam cevap verirdim yahu. Niye laf cevireyim.

Nesil
    2006
    Yer
    Sükrü Saracoglu Stadı

HAHAHAH bu yoruma bi yerlerimle gülerim iste...

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

kariyere ne bakiyorsunuz oyuncu su anda nasil istikrarli mi ona bakin kariyer sadece oyuncunun kredisini uzatir daha fazla sans verilmesini saglar bi oyuncu efsane bile olsa dususteyken kendini toparlamakta gec kalmamali

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

beyler konunun kezman la ne alakası var deivid uğur la kavga etti kezman golleri sıraladı gibi bi alaka var da ben mi bilmiyorum

Iste biz de senin düsündügün gibi düsündük ve uzatmadik.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.
    Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani
    Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hakan Şükürün Dünya 3.lüğü Var Türkiyede Gol Krallığı Var İnterde Oynamışlığı Parmada Oynamışlığı Var..

Sen Millete Diyosun ama Kendin Kıyaslama Yapmışsın..
    Kezman'ın 2 farklı ligte 5-6 gol krallığı,UEFA kupası,Chelsea PSV Atletico Madrid'te oynamışlığı var.Ayrıca kıyaslama yapmayın demedim.Kıyaslama yapmaya gerek bile yok demeye çalıştım

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun .

Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.
    Kezmanı Hakan la ilk sen kıyasladın. Neyse uzatmayalım.Tartışma büyüyecek yoksa

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri