1 ile 30 arası toplam 36 sonuç

Konu: Fener idmanında kavga

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.

Quote Originally Posted by Andriy View Post
    Konu Deivid ve Uğur hakkında ama konu Kezmana gelmiş..Yani şu yorumlara bi bakın.Yok Hakan Şükür'ün kariyeri Kezman'ınkinden daha iyiymiş,yok Kezman 3.sınıfmış.Olaylara biraz objektif bakın lütfen.Kezman'ın kariyeri başarılarla dolu Hollanda'da gol krallığı,Sırbistanda gol krallığı.Hakan'ın ise Türkiye'den başka başarısı yok.Şimdi diyeceksiniz sende Fb'lisin diye Kezmanı tutuyosun ama Kezman'ı BJK de olsa bile savunurum.Çünkü gerçekler ortada.

Konuya gelecek olursak.Deivid oynatılmadığı için sorunlu günler geçiriyor.Gönderilecekti eğer bu olay gerçekse bavulunu toplamaya başlamıştır umarıım.
    Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Yorum bile yapmayacam senin bu mesajina.Okadar sacmaladin yani
    Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun .
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Quote Originally Posted by MehmeTopcu07 View Post
    Hakan Şükürün Dünya 3.lüğü Var Türkiyede Gol Krallığı Var İnterde Oynamışlığı Parmada Oynamışlığı Var..

Sen Millete Diyosun ama Kendin Kıyaslama Yapmışsın..
    Kezman'ın 2 farklı ligte 5-6 gol krallığı,UEFA kupası,Chelsea PSV Atletico Madrid'te oynamışlığı var.Ayrıca kıyaslama yapmayın demedim.Kıyaslama yapmaya gerek bile yok demeye çalıştım

Zaten FB ile ilgili her mesaja yorum yapman gerekmiyor.Okuman yeterli.Madem yorum yapmayacaksın neden yazıyorsun .

Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by EmperoR View Post

Yorumunun ne kadar sacma oldugunu belirtmek icin senin mesajina yorum yaptim

Anladin mi simdi?

Hakan sükür ile sen kezmani kiyasliyorsan ben senin ne kadar sacmaladigini söylerim.
    Kezmanı Hakan la ilk sen kıyasladın. Neyse uzatmayalım.Tartışma büyüyecek yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kezman'ın 2 farklı ligte 5-6 gol krallığı,UEFA kupası,Chelsea PSV Atletico Madrid'te oynamışlığı var.Ayrıca kıyaslama yapmayın demedim.Kıyaslama yapmaya gerek bile yok demeye çalıştım
    Kezman ve Hakan Şükür Arasında Hiç Kıyaslama Yapmaya Gerek Yok İkiside Bir Birinden Üstün Futbolcular.

Tartışma Uzayacak Kıyaslama Devam Ederse Biri Kezmanın Biri Hakan Şükürün Kariyerini Koyacak Yoksa

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Hakan Şükürün Dünya 3.lüğü Var Türkiyede Gol Krallığı Var İnterde Oynamışlığı Parmada Oynamışlığı Var..

Sen Millete Diyosun ama Kendin Kıyaslama Yapmışsın..

Mesaj Yetkileri