Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 135 sonuç

Konu: FM 2007 Oyuncu Tartışma, Soru-Cevap ve Sohbet

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default FM 2007 Oyuncu Tartışma, Soru-Cevap ve Sohbet

Football Manager'a yeni başlamış arkadaşlar, oyuncular hakkında bazı kritik sorular sorabiliyorlar, işte bu sorular, cevaplar, bir oyuncuyu denemişsek onun hakkında düşünceler buraya yazılacaktır.

NOT: Konu kapsamında olan fakat ayrı konu açarak sorulan sorular Gereksiz Mesaj Alanı'na yollanacaktır.

Gereksiz geyikler yapmak, sadece teşekkür etmek yasaktır.
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Post Nasıl favori oyuncumuz olabilir?

Evet arkadaşlar ben bir türlü beceremedim, yapmadım övgü kalmadı adamlara ama bir türlü benim favori oyuncum olmuyor... Acaba oyunda böyle bişeymi yok yoksa benmi yapamıyom bunla ilgili bilgisi olan arakadaşlar varmı...

Nesil
    2005

bildiğim kadarıyla olmuyor ama olsa iyi olurdu

Default yabancı pasaportlu turkler

arkadaslar yabancı pasaportlu turk futfolcuların ısımlerını bılen yazssın lutfen sımdıden tesekkur ederım ve konuyu yalnıs yere actıysam ozur dılerım ıyı paylasımlar

Del Piero_10 Misafir

Tüm oyuncu paylaşımları bu başlıkta toplanıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by prodigysalih View Post
    arkadaslar yabancı pasaportlu turk futfolcuların ısımlerını bılen yazssın lutfen sımdıden tesekkur ederım ve konuyu yalnıs yere actıysam ozur dılerım ıyı paylasımlar
    Önder Turacı, Muslu, Hamit ve Halil Altıntop...
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,oyuna yeni başladım,yoğun istek üzerine Millanı transfer ettim fakat resmi maçlarda oynatamıyorum,genç kontratına sahip gibisinden bişiler yazıyor nasıl hallederim bunu,bide Millan aldığıma değecek kadar iyi birisi midir bunu merak ediyorum
    Bide kiraya verdiim yabancılar hala yabancı hakkımı dolduruyor buda garip..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mayazb View Post
    Arkadaşlar benimde bir sorum olacak,oyuna yeni başladım,yoğun istek üzerine Millanı transfer ettim fakat resmi maçlarda oynatamıyorum,genç kontratına sahip gibisinden bişiler yazıyor nasıl hallederim bunu,bide Millan aldığıma değecek kadar iyi birisi midir bunu merak ediyorum
    Bide kiraya verdiim yabancılar hala yabancı hakkımı dolduruyor buda garip..
    Oyuncu ile Tam Zamanlı kontrat imzalayın. İyi oyuncudur kendisi.

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Oyuncu ile Tam Zamanlı kontrat imzalayın. İyi oyuncudur kendisi.
    Zaten tam zamanli imzaladim..
    Maclardan once sol tarafinde secilemez diye birsey cikiyor uzerine fareyi getirdiimde oyuncu genc kontrata sahip diyor ama sozlesmemi tam zamanli yapmistim ben..

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by mayazb View Post
    Zaten tam zamanli imzaladim..
    Maclardan once sol tarafinde secilemez diye birsey cikiyor uzerine fareyi getirdiimde oyuncu genc kontrata sahip diyor ama sozlesmemi tam zamanli yapmistim ben..
    Belki de İtalya liginde 17 yaş altı futbolcuların as takım maçlarına çıkması yasaktır, ancak tam bilemiyorum yine de...

Quote Originally Posted by peluk View Post
    Belki de İtalya liginde 17 yaş altı futbolcuların as takım maçlarına çıkması yasaktır, ancak tam bilemiyorum yine de...
    Italya ligi mi

Cevap icin tesekkurler ama acikcasi italya nerden cikti anlayamadim

Question Pİlot Takimmm

PILOT TAKIM NASIL OLMALI BEN ONU EDİTORDE AYAR YAPABİLİYORMUYMMM

13. Default

Sen yönetime istekte bulunuyorsun. Sana adaylar geliyor oradan istediğini seçiyorsun.

İstedİgİmİ Kabul Etmedİ
    Klubum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu olması gereken konu ile birleştiriryorum.

ispanya ligiyse registered olmuo galiba submit numbers tan sonra aldığın adamları oynatamıosun(yanlışsam düzeltin)

colin kazım-richards muhtesem topcu

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Default oyuncuyu vermiyorlar

arkadaslar milan sergio ramosa 60m verdi ben ise 70m verdim sonuc . bu ya arkadaslar neden boyle oluyor ya paramla rezil oluyorum

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by yunusgs View Post
    arkadaslar milan sergio ramosa 60m verdi ben ise 70m verdim sonuc . bu ya arkadaslar neden boyle oluyor ya paramla rezil oluyorum
    Onlar daha önce davranmış ve FM bu şekilde yönlendirirp önceliği ilk teklif edene vermiş.

20. Default

arkadaşlar atletico madrid in alt yapısında batres die bi oyuncu var almanızı tavsiye ederim soğuk kanlılığı var bu sayede çok gol atabiliyo.Bide roberto soldado bunu biliyosunuzdur heralde

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara&İstanbul

Default karşı takımların kalecisi hep coşuyo!

arkadaşlar yaa beşiktaşla bir çok maçta bi dolu pozisyon buluyorum kaleciyle karşı karşıya ancak karşı takım kalecileri bana patlıyo resmen şu son vuruşlar için özel bişi yapmak gereklimidir bojan bobo yada gökhan ünal oynuyo arkalarındada vela var. ve forvetlerim ortalama ratingi 7 bile zor oluyo özellikle bobo çok etkisiz kaç sezon oynadım 15 gole zor geliyo bi sezonda..

Aynısı bende de oluyor.Çok sinirleniyorum.Rakip kaleci panter kesiliyor bana karşı.Ama bu herkeste böyle oluyor sanırım.

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Evet hemen hemen herkeste boyle oluyor..
    Shooting antremani veriyorum , moralleri yuksek tutuyorum, form iyi durumda , ozellikleri yuksek ama yine de kaleciye nisanliyorlar..Kaleciler eger moralli ise ustunluk kesin onlara geciyor

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Konuyu olması gereken yere taşıyorum, ordan yapın sohbet.

Nesil
    2006
    Yer
    -

evt bendede oluyor sergi ramos konusu gibi anlamadım gitti

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default FC mi, ST mi?

FC ile ST arasında ne gibi farklar var.
    bilen arkadaşlar cevap verebilir mi?

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Abi FC kafacı bir forvetin özelliklerine sahip ST ise bitiriciliği iyi olan bi forvet özelliklerine sahip.Bende bunu bir yerden öğrenmiştim.Araştırdım baktım FC lerin kafa vuruşları genellikle 16 üzerinde ST de de aynen bitiricilik 16 üzerinde..
    (/s)

teşekkür ederim bnde bnu arıodum

Nesil
    2006
    Yer
    Okul

tam emin değilim ancak st ler biraz daha gol atmasını yakın oyuncular fc ler sanki birazdaha fırsatçı gibime geliyor(cesar delgado hariç)

arkadaslar fc ler teknigiyle
    st ler ise bitiriciligiyle on plandadirlar
    ornek raul fc
    morientes st dir

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri