Arkadaşlar korsan film alıp DVD de izlermisiniz?
Arkadaşlar korsan film alıp DVD de izlermisiniz?
Netten indirip, bilgisayarda izlerim..
Bazı durumlarda mecbur kalıyorum.Türkiye'de yayınlanmamış bir sürü güzel film var.Denizli'de de orijinal cd bulmak zor.El mahkum indiriyor insan
Forumlarımızda küfür etmek yasaktır. Küfürlü mesaj yazdığı için hesabı kapatılmıştır.
Valla bende karışık bazen hiç almıyorum Tv'de yayınlanmasını bekliyorumBazen sinemada seyrediyorum bazen korsan olayına giriyorum...
So what?
Saike
genelde korsanı tercih ederim![]()
Bende korsan alıp PC de izleRim... Netten indiremiyom malüm kotalıyım...
Malasef evet.
Evet![]()
Evet itiraf ediyorum....
Fİlm DVD de izleniiiiirrrrr.......
Hayır almam. Korsan'a para vermem. Orjinal DVD veya VCD. Eğer istediğim film yok ise internetten orjinal çekim ise indiririm.
Mecbur kalmassam almamaya çalışırım![]()
alıyorum çünkü orjinal cd ler pahalı
Almıyorum.Almayı da düşünmüyorum.Özellikle dağıtıcı şirketlerin yaptıkları kampanyalar ile artık orjinal cd'nin ucuzladığı görüşündeyim.
Korsan CD almak asla bir marifet gibi gösterilmemelidir ve gösterilemez.Sürekli eleştirdiğimiz Türk Sinemasında kaliteli yapımlar görmeyişimizin sebebi bu korsan ürünlerdir.Korsan ürün başarılı olabilecek potansiyeller için bir tehlikedir.Türkiye'nin uluslararası alanda sağlam bir başarısının olmayışının sebeplerinden de biridir.
Lütfen daha duyarlı olalım.
Korsan ürün almak bir suçtur.Siz de bu suça ortak olmayın!
A Little Bit Longer
Orjinale verecek kadar param yok :s
orjinal film alırmısınız diye değiştiriyorum ve cevap veriyorum hayır.türkiyedeki malum maddi durum sebebiyle korsan daha makbul
orjinal filmler ile korsanlar arasında 5-6 ytl fark var orjinal filmlerin fiyetını indirseler herkers orjinal alır.
Bende korsan aliyorum ve almaya devam edecegim malum hayat şartları...
korsan almıyorum orjinal kiralıyorum...aynı gibi ama fiyatı fazla olmasa orjinal alırım
Ben film almıyorum. Alırsam orjinal almam ama. Digiturkten izliyorum.
En iyisi o filmin Tv'de yayınlanmasını beklemek![]()
So what?
Saike
orijinal alıyormusunuz diye sorsaydın keşke
Korsan film almıyorum..Korsan film satan kişileri göremiyorum diyormuşum heheYok ya film kiralamak bütçeme en uygunu..
Herşeye sahip olmak isteyen elindekini de kaybediyor..
ben cd ciye filmin orjinalini kopyalattırıyorum.2-3 ytl tutuyo.en güzeli bence bu
Ben Türk Filmleri Orjinal ve Yabancılarda Başyapıt olan Filmleri Orjinal Alırım ...
Gerisi Boş , x film orjinal fiyatı 10 YTL ama o 10 ytl verdiğine pişman oluyorsun keşke almasaydım nerden aldım diyorsun ama Ben The Godfather serisine toplam 72 YTL Verdim Hiçde Pişman Değilim ve iyiki almısım diyebiliyorum ben şimdi 7 tane dediğim x gibi filmden alsam benim basyapıta verdiğim parayla aynı ama filmlerde bişey yok boşa zaman kaybı oluyor... örnegin 7 tane inomoto alıyorsun ama 7sinin toplamı bir aurelio ya da appiah gibi oynayamıyor...
ee o ne oluyor korsan olmuyor mu ??? bana korsanın ne oldunu anlatsana ...
Eğer CD'sini alacaksam orjinal alırım,cd'ye gerek duymazsam Divx'ini indiriyorum
benim izlemeye calıstıgım filmler genelde korsan tezgahlarında bulunmuyor onun icinidrki gidip her zaman alısveris yaptıgım mekanımdan orjinali kiralarım, daha sonrada bilgisayarıma kaydederim pasa pasa eski hollywood filmlerini ve gunumuzun bagımsız sinema orneklerini izlerim tabii arasıra yerli yapımlarıda alıyoruz mesela en son Zeki Demirkubuz'un "Kader"adlı filmine bastım parayı aldım
![]()
Yalana gerek yok.Arasıra alırım..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.