Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Gençlerbirliği'nde 2. Yanal dönemi

Hybrid View

Default Gençlerbirliği'nde 2. Yanal dönemi

Gençlerbirliği'nde 2. Yanal dönemi
    Gençlerbirliği, daha önce de teknik direktörlüğünü yapan Ersun Yanal ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki fabrikasında teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi.

Cavcav, görüşme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın tekrar aralarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''2 sene evvel de Ersun hocayla çalışmıştık. Tekrar aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Ersun hocanın Gençlerbirliği'yle anlaşmasından sadece biz değil Türk futbolu kazançlı çıkacak. Ben inanıyorum ki Ersun hoca, Gençlerbirliği ile daha büyük başarılara imza atacak'' dedi.

Cavcav, 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını, ancak 2 yıl sonunda opsiyonun Ersun Yanal'da olduğunu söyledi. İlhan Cavcav, bir soru üzerine, Ersun Yanal'ın uzaktan da olsa OFTAŞ Spor'a katkı ve desteğinin olacağını bildirdi.

Ersun Yanal ise Gençlerbirliği'ni evi gibi gördüğünü ifade ederek, ''Burası bizim evimiz, burada her şey bizimle başladı. Buranın başarılı bir tarihi var, o tarih de bizimle başladı. Gençlerbirliği'nin başarıları için en iyi kadroyu kurarak geleceği için çalışacağız'' şeklinde konuştu.

İKİNCİ DÖNEMİ
    Gençlerbiriliği'nde 2002-2003 döneminde teknik direktörlük yapan Ersun Yanal, kırmızı-siyahlı ekibi UEFA Kupası'nda 5. tura kadar çıkarma başarısı göstermiş, Gençlerbirliği takımı 5. turda o dönem UEFA Kupası'nı kazanan İspanyol Valencia'ya tek yenilgiyi tattırmasına rağmen elenmişti.

Kırmızı-siyahlı ekipte 2. dönemine başlayan Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Kemal Özdeş, Volkan Kazak, kaleci antrenörlüğünü ise milli takımda da antrenörlük yapan Murat Aydın yapacak.

NTVSpor

Bence başarılı olucaktır... İyi bir seçim yapmış Gençlerbirliği...

İyi bir tercih, önümüzdeki sene lig zevkli geçecek, Gençlerbirliği düşmemeye değil, üst sıralara oynayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Doğru tercih bencede gelecek sezon daha zevkli bir lig seyredeceğiz
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Island

Bence de doğru bir seçim.Eskiden Gençlerbirliği'ni yönettiğinde çoğu takıma sorun yaratmıştı.Herkes için hayırlısı olsun.

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Ben başarıLı oLacağını düşünmüyorum açıkcası yanaLın.YanaL artık büyük takımLardan birinde görev aLmaLı.BöyLe takımLarı bir yere kadar getirebiLiyor.Sonu geLmiyor sonra.BakaLım neLer yapabiLecek göreLim.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006

Bakalım Football Manager'e göre mi takımını yönetecek? Oralardan bulduğu genç yıldzıları ülkemize getirdi. Ben başarılı olabileceğini sanmıyorum.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul

Genlerbirliğine hücum futbolu oynatarak lige renk getireceğini umuyorum.

Güzel transferler yaparak takımı en üst seviyeye çıkarabileceğine inanıyorum. Ama transfer yapması şart.

Nesil
    2006
    Yer
    Pizzacı

Ben başarılı olacağına inanıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Seneye ilk 7-8 hafta ligin lideri belli
    alemde tekiz, hepinize yeteriz..

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Gençlerbirliği için iyi bir karar.Yanal çok iyi bir hoca.G.Birliği'ni üst sıralara taşıyacaktır.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Kayseri,Bursaspor,Gençlerbirliği sanırım bu 3 takım seneye UEFA için oynayacaklar çünkü hepside gerek transfer gerekse hedef bakımından hep yüksekten uçuyor.

Kayserispor önümüzdeki sene başarılı olamayacak bence. Ligin önümüzdeki sene flaş ekipleri Bursaspor ve Gençlerbirliği olacak, bir de belki Ankaraspor.

Vestel Manisaspor´u aldigi futbolcularla batiriyordu.Kalabane,Reinaldo gibi isimleri aldi ama bunlar elinde patladi Manisaspor´un.10 milyon € verdi bunlara ve batiriyordu kulübü.

Genclerbirliginde basarili olabilecegini sanmiyorum.

Genclerbirligi her zaman ligin flas takimidir.Bu sene ligi 6.bitirmistir.
    3.Galatasaray ile arasinda 8 puan fark vardi.Yani düsmeye oynamiyordu.Nereden cikardiniz düsmeye oynadigini?Sacmalamayin lütfen!

Quote Originally Posted by EmperoR View Post
    Vestel Manisaspor´u aldigi futbolcularla batiriyordu.Kalabane,Reinaldo gibi isimleri aldi ama bunlar elinde patladi Manisaspor´un.10 milyon € verdi bunlara ve batiriyordu kulübü.

Genclerbirliginde basarili olabilecegini sanmiyorum.

Genclerbirligi her zaman ligin flas takimidir.Bu sene ligi 6.bitirmistir.
    3.Galatasaray ile arasinda 8 puan fark vardi.Yani düsmeye oynamiyordu.Nereden cikardiniz düsmeye oynadigini?Sacmalamayin lütfen!
    Gençlerbirliği bu sene düşmemeye oynadı, ligi pek takip etmiyorsun sanırım. Ç.Rizespor maçını kazanamasa tehlikeye girecekti SüperLig'te kalması.

Reinaldo çok iyi futbolcu fakat onu Giray Bulak harcadı. Ersun Yanal kulüpleri batırmıyor, aksine iyi hale getiriyor, iyi yıldızlar getiriyor. Reinaldo Botafogo'nun yıldızıydı fakat ne hallere geldi adam, oynatılmıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Umarım başarısız olur..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
    Umarım başarısız olur..

Bu ne fanatikliktir!
    Ersun Yanal Tr'deki en iyi 2-3 hocadan bir tanesi..
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by ABOOO View Post
    Bu ne fanatikliktir!
    Ersun Yanal Tr'deki en iyi 2-3 hocadan bir tanesi..
    İyi hoca olması onu sevmemi ve başarılı olmasını istememi gerektirmez..

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Umarım ve öyle çok istiyorum başarılı olmasını öyle ki şampiyon olmasını bile isterim biraz fazla oldu ama

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

bilmiyorum dünyada genelde 2.kez basa gelen hocalar o takımlarda basarılı olamıyo ama inş basarılı olur

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

2. kez aynı takıma geliyor ve ilk gidişini kimse unutmadı sanırım Cavcav'ın nasıl itham ettiğini Yanal'ı yada 5-0'lık Manisa-Gençler maçından sonra birbirleri hakkında neler söylediklerini.Ama tabii balık hafızalı olduğumuz için biraz unutmuşuzdur.Ancak bu insanlar birbirlerinin yüzlerine nasıl bakacaklar anlamıyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    Giresun

Quote Originally Posted by 1502005 View Post
    2. kez aynı takıma geliyor ve ilk gidişini kimse unutmadı sanırım Cavcav'ın nasıl itham ettiğini Yanal'ı yada 5-0'lık Manisa-Gençler maçından sonra birbirleri hakkında neler söylediklerini.Ama tabii balık hafızalı olduğumuz için biraz unutmuşuzdur.Ancak bu insanlar birbirlerinin yüzlerine nasıl bakacaklar anlamıyorum.
    haklısın ama burası türkiye

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Quote Originally Posted by Ertuin View Post
    haklısın ama burası türkiye
    Sorunda orada zaten çok balık hafızalı olduk çoook.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

inş. eski günlerine döner türk futbol için hem avrupada başarı sağlar hemde bir çok oyuncu yetiştirir

Nesil
    2006
    Yer
    Başkent

Gençlerbirliği'nin tekrar eski korkulan günlerine dönmesi gerekiyor.
    Fenerbahçe Cumhuriyeti

Nesil
    2007
    Yer
    Izmir

bence basarili olur cunku ersun hocayi ersun hoca yapan klup genclerbirligidir gene orda basarili olur... bu arada fm den yildiz getiriyr diyen kisiye sunu diyorum fm deki yilzdizlari hic izlemeden mi getirdigini dusunuyorsun... hem fm cogu zaman yildizlari onceden haber vermese bu kadar sevilen bi oyun olamazdi...

eğer manisadaki gibi oynarsa ilk baştan kaybederler.çünkü artık ersun yanalı çözmeyen teknik direktör kalmadı.

Ersun Yanal´in Türkiye´deki en iyi 2 hocadan biri sözüne katilmiyorum.Ondan önce Abdullah Avci,Ertugrul Saglam,Rasit Cetiner,Bülent Korkmaz vardir!

Ersun Yanal defansif futbol oynatamiyor.Ofans ofans nereye kadar?Vestel´i küme düserecekti az kalsin.Son anda attilarda onu kümede kaldilar.Ayrica sezon basinin ilk 10 haftasinda inanilmaz yükleniyor takima,bu da basariyi getiriyor.Ama sonradan futbolcularda kosacak hal kalmiyor ve inanilmaz bir düsüs basliyor.Ersun Yanal bana göre basarisiz biridir.

Sheriff Misafir

Ersun Yanal sevdiğim bir hoca değildir. Başarılı olup olmaması beni ilgilendirmez ancak ben başarılı olacağına inanmıyorum.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri