-
02.Haziran.2007, 02:28
#1
Gençlerbirliği'nde 2. Yanal dönemi
Gençlerbirliği'nde 2. Yanal dönemi
Gençlerbirliği, daha önce de teknik direktörlüğünü yapan Ersun Yanal ile 2 yıllığına anlaşmaya vardı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Ankara'daki fabrikasında teknik direktör Ersun Yanal ile bir araya geldi.
Cavcav, görüşme sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Ersun Yanal'ın tekrar aralarına katılmasından dolayı mutlu olduklarını belirterek, ''2 sene evvel de Ersun hocayla çalışmıştık. Tekrar aramıza katıldığı için teşekkür ediyorum. Ersun hocanın Gençlerbirliği'yle anlaşmasından sadece biz değil Türk futbolu kazançlı çıkacak. Ben inanıyorum ki Ersun hoca, Gençlerbirliği ile daha büyük başarılara imza atacak'' dedi.
Cavcav, 2 yıllık bir sözleşme imzaladıklarını, ancak 2 yıl sonunda opsiyonun Ersun Yanal'da olduğunu söyledi. İlhan Cavcav, bir soru üzerine, Ersun Yanal'ın uzaktan da olsa OFTAŞ Spor'a katkı ve desteğinin olacağını bildirdi.
Ersun Yanal ise Gençlerbirliği'ni evi gibi gördüğünü ifade ederek, ''Burası bizim evimiz, burada her şey bizimle başladı. Buranın başarılı bir tarihi var, o tarih de bizimle başladı. Gençlerbirliği'nin başarıları için en iyi kadroyu kurarak geleceği için çalışacağız'' şeklinde konuştu.
İKİNCİ DÖNEMİ
Gençlerbiriliği'nde 2002-2003 döneminde teknik direktörlük yapan Ersun Yanal, kırmızı-siyahlı ekibi UEFA Kupası'nda 5. tura kadar çıkarma başarısı göstermiş, Gençlerbirliği takımı 5. turda o dönem UEFA Kupası'nı kazanan İspanyol Valencia'ya tek yenilgiyi tattırmasına rağmen elenmişti.
Kırmızı-siyahlı ekipte 2. dönemine başlayan Ersun Yanal'ın yardımcılıklarını Kemal Özdeş, Volkan Kazak, kaleci antrenörlüğünü ise milli takımda da antrenörlük yapan Murat Aydın yapacak.
NTVSpor
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules