1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Haluk Ulusoy: Fenerbahçe Beni Kıskanıyor

Hybrid View

Default Haluk Ulusoy: Fenerbahçe Beni Kıskanıyor

Fenerbahçe beni kıskanıyor

Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, Estonya'da birbirinden ilginç açıklamalar yaptı. A Milli Takım'ın Norveç maçı hazırlıklarını izleyen Başkan Ulusoy, "Norveç ve Bosna-Hersek maçlarını kazanarak gruptan çıkacağımıza inanıyorum. Bunun dışında hiç aksi bir şey düşünmüyorum. Siz de düşünmeyin ki bu pozitif elektrik olarak milli takıma yansısın. Eğer gidemezsek sadece ben ve milli takım kaybetmez. Bütün Türkiye kaybeder. Zaten Norveç'ten alınacak kötü bir sonuçtan sonra ne gerekiyorsa yaparız. Zaten adam olan faturayı öder." dedi.

Antrenmanın yapıldığı Le Coq Arena Stadı'nda basın mensuplarıyla sohbet eden Başkan Ulusoy, ''Grubumuza çok iyi başlamıştık. Her şey bizim için çok iyiydi. Ancak son maçlarda biraz işimizi zora soktuk. Şimdi hem Norveç'i hem de Bosna-Herkes'i yenip 2008 Avrupa Şampiyonası'na gideceğiz. Bunun ne kadar zor olduğunu biliyorum. Ancak biz zor işleri başarmayı severiz. Teknik heyetimizin ve oyuncu kardeşlerimin gözlerinde başarılı olacağımıza dair ışık görüyorum. Bu da beni daha da ümitlendiriyor." diye konuştu.

BU ÜLKEDE İYİ ANILMAK İÇİN ÖLMEK GEREKİYOR

Futbol Federasyonu başkanı olarak Türkiye'de kimseye nasip olmayanın kendine nasip olduğunu belirten Ulusoy, "Allah bana çok zaferler lütfetti. Bakın Türk futbolunda en önemli zaferler benim dönemimde gerçekleşti. Bunlar diğer başkanların değil benim dönemimde gerçekleşti. Buna rağmen hala inanılmaz eleştiriler alıyorum. Ama kamuoyunun sağduyulu kesimi benim yanımda. Zaten bu ülkede iyi anılmak için ya ölmek ya da koltuğunu erken bırakmak gerekiyor. Ancak ben artık erken seçim de olsa normal seçim de olsa bir daha başkanlığa aday olmayacağımı daha önce söylemiştim, bu sözümün arkasındayım.'' dedi.

Kendisinin yaptıklarını kolay kolay kimsenin yapamayacağını da belirten Ulusoy, bazılarının isim listeleri hazırladığını da iddia ederek, ''Görevi ben bıraktıktan sonra kimin geleceğini bilemem. Ancak Ayhan Bermek'in işi kolay değil. Çünkü şu anda ben tam 5 adayın el altından yoğun bir şekilde çalıştığını biliyorum. Türkiye Futbol Federasyon Başkanlığı makamı çok önemli. Bu makamın hakkını verecek bir ismin koltuğa oturmasını isterim." şeklinde konuştu.

FENERBAHÇE CAMİASI HERHALDE BENİ KISKANIYOR

Başkan Ulusoy, koskoca bir ailenin tek varisi olduğunu, kimseye eyvallahı bulunmadığını ve hatta kendi mal varlığı ile babasına bile ihtiyaç duymadığını belirterek, "Babamı her ziyarete gittiğimde 'Oğlum artık bırak bu görevi' diyor. Üstelik bunu da eskiden beri söylüyor. Ben babamın tek erkek evladıyım. Babam uzun yıllar çok çalışarak bir imparatorluk kurmuş. Onun da başına benim geçmemi istiyor. Ancak ben tam 31 yıldır Türk futbolunun içindeyim. Bu süre içinde hiç futboldan kopmadım. Zaten babamın işlerini bırakın benim mal varlığım bile bana yeter de artar. Ancak futbol sevdası hiçbir şeye benzemiyor." dedi.

Ulusoy, maalesef artık her hakem hatasında 'Haluk Ulusoy istifa' seslerinin yükseldiğini de belirterek, şunları söyledi;

''Ben hiç ister miyim hakemlerin hatasını? Ama futbolun içinde bunlar var. Fenerbahçe Stadı'nda aleyhime yapılan tezahüratlara bir anlam veremiyor. En küçük hatada benim aleyhime bağırıyorlar. Fenerbahçe camiasının beni neden sevmediğine bir anlam veremiyorum. Herhalde beni kıskanıyorlar. Çünkü çok başarılıyım. Türk futbolunun hem milli takımlar hem de kulüp takımları bazında yaşadığı her başarıda ben varım."

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Klüp takımlarının başarılarına ne gibi yardımları olmuş acaba onu çok merak ettim. Herhalde kendisi Federasyon başkanlığını sadece milli takım yönetmek zannediyor bide utanmadan Fenerlilerin milli takımın başarılarını kıskandığını ima ediyor. Vallahi çok kıskanıyoruz başkan nolur bırakma bizi

Nesil
    2003
    Yer
    İstanbul

Aslında baktığınız zaman bütün başarılar Haluk Ulusoy döneminde gedi. Diğer Federasyon Başkanları varken takımlarımızın pek başarı yakaladığını söyleyemeyiz. Galatasaray'ın UEFA ve SUPER KUPA Şampiyonluğu sonra Türk Milli Takımı'nın Dünya 3.lüğü falan.. bunların hepsi kulüp ve milli takım düzeyindeki başarılar. Haluk Ulusoy'u burada haklı buluyorum.

Ama Fenerbahçe'nin kıskanması hele ki bunu hakem hataları yüzünden başarlı olarak görmesi falan... Yapma Haluk Ulusoy... Yani burada ben bile hak veriyorum FB'lilere yani.. Yazık günah!

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Çağrı Zorkol View Post
    Aslında baktığınız zaman bütün başarılar Haluk Ulusoy döneminde gedi. Diğer Federasyon Başkanları varken takımlarımızın pek başarı yakaladığını söyleyemeyiz. Galatasaray'ın UEFA ve SUPER KUPA Şampiyonluğu sonra Türk Milli Takımı'nın Dünya 3.lüğü falan.. bunların hepsi kulüp ve milli takım düzeyindeki başarılar. Haluk Ulusoy'u burada haklı buluyorum.

Ama Fenerbahçe'nin kıskanması hele ki bunu hakem hataları yüzünden başarlı olarak görmesi falan... Yapma Haluk Ulusoy... Yani burada ben bile hak veriyorum FB'lilere yani.. Yazık günah!
    Valla benim yazcaklarımı klavyemden almış. +1923...

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek . gerek yapıLan ihaleler gerekse Takımların havuzdan aLdığı paralar . Milli takım olayına hiç girmiyorum ama MaLum Levent Bıçakcı zamanındakı haLimiz çok kötüydü . Milli takımlardaki tek Kusura Fatih Terim . Şimdi HaLuk uLusoy Trabzon'Lu diye demiyorum bunLarı evet Trabzon doğumLu ama Galatasaray'Lı olduğunu herkes biLiyor .

En iyisi fark yiyen takımlar yada başarısız oLan takımlar Federasyona , hakeme, sağa soLa saldırcaklarına önce kendiLerine baksınLar . Biz nasıL takımız ? Nası oynuyoruz ? Kadro kalitemiz ne durumda ? Sen sahada 2-3 pas yapama sonra Federasyon istifa diye bağır .. çok gereksiz birşey bu .

Son olarak ta Kayseri-Fenerbahçe maçında Hakemin yüzüne su fırlatan Roberto Carlos'a hiçbir ceza geLmiyecek. Neden mi ? Çünkü Gözlemciler Bu oLayı rapor etmemişler . Ne güzel vaLla bunlar rapor ediLmez ama Trabzon-Sivas maçında yok efendım sahaya 40 kişi girdi diye rapor ediLebiLiyor . yada O raporda SivasLı oyuncuların tekmelerı yumrukları yer aLmıyabiLiyor . Şimdi bu en küçük ayrıntı işte varın gerisinide siz düşünün . Bu irenç çifte standartLarı !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek . gerek yapıLan ihaleler gerekse Takımların havuzdan aLdığı paralar . Milli takım olayına hiç girmiyorum ama MaLum Levent Bıçakcı zamanındakı haLimiz çok kötüydü . Milli takımlardaki tek Kusura Fatih Terim . Şimdi HaLuk uLusoy Trabzon'Lu diye demiyorum bunLarı evet Trabzon doğumLu ama Galatasaray'Lı olduğunu herkes biLiyor .

En iyisi fark yiyen takımlar yada başarısız oLan takımlar Federasyona , hakeme, sağa soLa saldırcaklarına önce kendiLerine baksınLar . Biz nasıL takımız ? Nası oynuyoruz ? Kadro kalitemiz ne durumda ? Sen sahada 2-3 pas yapama sonra Federasyon istifa diye bağır .. çok gereksiz birşey bu .

Son olarak ta Kayseri-Fenerbahçe maçında Hakemin yüzüne su fırlatan Roberto Carlos'a hiçbir ceza geLmiyecek. Neden mi ? Çünkü Gözlemciler Bu oLayı rapor etmemişler . Ne güzel vaLla bunlar rapor ediLmez ama Trabzon-Sivas maçında yok efendım sahaya 40 kişi girdi diye rapor ediLebiLiyor . yada O raporda SivasLı oyuncuların tekmelerı yumrukları yer aLmıyabiLiyor . Şimdi bu en küçük ayrıntı işte varın gerisinide siz düşünün . Bu irenç çifte standartLarı !
    ona bakarsan bana görede kimsenin begenmedigi aziz yıldırım sayesinde ülke futbolu gelisti ekonomi denen seyi önemseyen ilk kulup baskanı aziz yıldırımdır gsnin uefa kupasını aldıktan sonra bana göre tabi ekonomik işlerden aziz yıldırım kadar anlayan bi yöneticisi olsaydı şuan hala dünyanın en büyük klupleri arasında yer alırdı.havuz olayına gelince dünyada biseyler gelisince illaki türkiyeyede geliyo ayrıca gsnin uefayı alması yada dunya 3. olmamızın bence federasyonla alakası yok cok iyi bi jenerasyon gelmisti.galatasaraydan onların sayesinde ülkemiz kupa gördu basarı gördu bunu inkar etmiyorum ben tamam fbliyim ama belkide gsnin o jenerasyonu olmasa ülkemizde futbol hala tekniksiz futbol cahili afrikalı yabancıların geldigi gibi devam edecekti.yani o altın jenerasyonu ulusoy bulmadı heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek .
    Burası iyi espriydi saol.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani

F.Bahçe'den Ulusoy'a 'kıskanıyorlar' tepkisi

Fenerbahçe Kulübü, Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un bugünkü gazetelerde yer alan ''Fenerbahçe'ye hangi başkan yaranmış ki ben yaranayım? Fenerbahçe beni kıskanıyor'' şeklindeki sözlerinin, ''Futbol Federasyonu başkanlığının ağırlığına yakışmayacak türden açıklamalar olduğunu'' savundu.

Sarı-lacivertlilerin resmi internet sitesinde yapılan açıklamada, Fenerbahçe Kulübü'nün, diğer tüm kulüpler gibi, Haluk Ulusoy'un kendisine yaranacak değil, Türk futboluna topyekün fayda sağlayacak ve kurumsal yapıyı işletecek işler yapmasını beklediği kaydedildi. Açıklamada şu görüşlere yer verildi: ''Bugün tarihli gazetelerde Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy'un 'Fenerbahçe'ye hangi başkan yaranmış ki ben yaranayım? Fenerbahçe beni kıskanıyor' şeklinde sözleri yer almaktadır. Söz konusu açıklamalar Haluk Ulusoy'un temsil ettiği Futbol Federasyonu başkanlığının ağırlığına yakışmayacak türden açıklamalardır. Sayın Ulusoy'un bir kulüp başkanı edası ile yaptığı bu açıklamalar ile ne kast ettiği de anlaşılamamaktadır. Fenerbahçe Kulübü'nün bir federasyon başkanını kıskanması gibi mantık dışı ve çocukça bir yaklaşım tarafımızca komik ve yakışıksız bulunmuştur. Fenerbahçe Kulübü de diğer tüm kulüpler gibi Haluk Ulusoy'un kendisine yaranacak değil Türk futboluna topyekün fayda sağlayacak ve kurumsal yapıyı işletecek işler yapmasını beklemektedir. Sayın Ulusoy'un Futbol Federasyonu başkanlığının ağırlığına yakışan açıklamalar ve Türk futbolunu içine düştüğü kaostan çıkaracak girişimler yapmasını, radikal adımlar atmasını sadece Fenerbahçe Kulübü değil tüm futbol ailesinin bireyleri kendisinden beklemektedir.''

Nesil
    2007
    Yer
    34

''haluk ulusoy spor''u kıskanıyoruz
    Bi tarafta Fenerbahçe diğer tarafta HU
    Hehe
    Tırtılın : " Dünyanın sonu " dediğine ,
    Usta : " Kelebek " der ..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Espri yapmayı bile beceremiyor

Nesil
    2006

Biz senin neyini kıskana biliriz ki? Sen sadece TFF'nin başkanısın bize bir katkın yok. Tek bize değil Türk futboluna katkın yok. Ama Haluk Ulusoy bizi kıskanabilir.

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Quote Originally Posted by Batuhan Önder View Post
    Biz senin neyini kıskana biliriz ki? Sen sadece TFF'nin başkanısın bize bir katkın yok. Tek bize değil Türk futboluna katkın yok. Ama Haluk Ulusoy bizi kıskanabilir.
    Fenerbahçe'yi kıskandığı için bu açıklamayı yapmış olması gerek.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Ulusoy yalanladı!
    Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy, bazı gazetelerde yer alan, ''Fenerbahçe hizmetlerimi kıskanıyor'' şeklindeki ifadelerin kendisine ait olmadığını belirtti.

Ulusoy, yaptığı yazılı açıklamada, basın mensuplarıyla yaptığı görüşme sırasında bir soru üzerine, Fenerbahçe Kulübü'nün daha önceki dönemlerde de Futbol Federasyonu başkanlarıyla sorun yaşadığını dile getirdiğini kaydederek, ''Sayın Şenes Erzik ve Sayın Abdullah Kiğılı'nın başkanlıkları sırasında da bu tür problemlerin olduğunu söylediğim doğrudur, ancak bana atfen yazılan 'Fenerbahçe beni kıskanıyor' ya da 'Fenerbahçe hizmetlerimi kıskanıyor' ifadeleri, tümüyle hayal mahsulüdür'' ded

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bu adam kendini harbiden ciddi biri olarak görmeye başladı.

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Quote Originally Posted by sekocan View Post
    Bu adam kendini harbiden ciddi biri olarak görmeye başladı.
    TFF başkanı olunca kendini ciddi biri olarak görmesi normal..bu sözden Ulusoy'u savunuruyorum tezi çıkmasın..tam tersine en kısa zamandan o koltuktan inmesi dileğiyle..

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Ulusoy yalanlamış, konu da kapanır.

Mesaj Yetkileri