Originally Posted by
shamur1
Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek . gerek yapıLan ihaleler gerekse Takımların havuzdan aLdığı paralar . Milli takım olayına hiç girmiyorum ama MaLum Levent Bıçakcı zamanındakı haLimiz çok kötüydü . Milli takımlardaki tek Kusura Fatih Terim . Şimdi HaLuk uLusoy Trabzon'Lu diye demiyorum bunLarı evet Trabzon doğumLu ama Galatasaray'Lı olduğunu herkes biLiyor .
En iyisi fark yiyen takımlar yada başarısız oLan takımlar Federasyona , hakeme, sağa soLa saldırcaklarına önce kendiLerine baksınLar . Biz nasıL takımız ? Nası oynuyoruz ? Kadro kalitemiz ne durumda ? Sen sahada 2-3 pas yapama sonra Federasyon istifa diye bağır .. çok gereksiz birşey bu .
Son olarak ta Kayseri-Fenerbahçe maçında Hakemin yüzüne su fırlatan Roberto Carlos'a hiçbir ceza geLmiyecek. Neden mi ? Çünkü Gözlemciler Bu oLayı rapor etmemişler . Ne güzel vaLla bunlar rapor ediLmez ama Trabzon-Sivas maçında yok efendım sahaya 40 kişi girdi diye rapor ediLebiLiyor . yada O raporda SivasLı oyuncuların tekmelerı yumrukları yer aLmıyabiLiyor . Şimdi bu en küçük ayrıntı işte varın gerisinide siz düşünün . Bu irenç çifte standartLarı !