1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Haluk Ulusoy: Fenerbahçe Beni Kıskanıyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    TRaBZoN

Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek . gerek yapıLan ihaleler gerekse Takımların havuzdan aLdığı paralar . Milli takım olayına hiç girmiyorum ama MaLum Levent Bıçakcı zamanındakı haLimiz çok kötüydü . Milli takımlardaki tek Kusura Fatih Terim . Şimdi HaLuk uLusoy Trabzon'Lu diye demiyorum bunLarı evet Trabzon doğumLu ama Galatasaray'Lı olduğunu herkes biLiyor .

En iyisi fark yiyen takımlar yada başarısız oLan takımlar Federasyona , hakeme, sağa soLa saldırcaklarına önce kendiLerine baksınLar . Biz nasıL takımız ? Nası oynuyoruz ? Kadro kalitemiz ne durumda ? Sen sahada 2-3 pas yapama sonra Federasyon istifa diye bağır .. çok gereksiz birşey bu .

Son olarak ta Kayseri-Fenerbahçe maçında Hakemin yüzüne su fırlatan Roberto Carlos'a hiçbir ceza geLmiyecek. Neden mi ? Çünkü Gözlemciler Bu oLayı rapor etmemişler . Ne güzel vaLla bunlar rapor ediLmez ama Trabzon-Sivas maçında yok efendım sahaya 40 kişi girdi diye rapor ediLebiLiyor . yada O raporda SivasLı oyuncuların tekmelerı yumrukları yer aLmıyabiLiyor . Şimdi bu en küçük ayrıntı işte varın gerisinide siz düşünün . Bu irenç çifte standartLarı !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by shamur1 View Post
    Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek . gerek yapıLan ihaleler gerekse Takımların havuzdan aLdığı paralar . Milli takım olayına hiç girmiyorum ama MaLum Levent Bıçakcı zamanındakı haLimiz çok kötüydü . Milli takımlardaki tek Kusura Fatih Terim . Şimdi HaLuk uLusoy Trabzon'Lu diye demiyorum bunLarı evet Trabzon doğumLu ama Galatasaray'Lı olduğunu herkes biLiyor .

En iyisi fark yiyen takımlar yada başarısız oLan takımlar Federasyona , hakeme, sağa soLa saldırcaklarına önce kendiLerine baksınLar . Biz nasıL takımız ? Nası oynuyoruz ? Kadro kalitemiz ne durumda ? Sen sahada 2-3 pas yapama sonra Federasyon istifa diye bağır .. çok gereksiz birşey bu .

Son olarak ta Kayseri-Fenerbahçe maçında Hakemin yüzüne su fırlatan Roberto Carlos'a hiçbir ceza geLmiyecek. Neden mi ? Çünkü Gözlemciler Bu oLayı rapor etmemişler . Ne güzel vaLla bunlar rapor ediLmez ama Trabzon-Sivas maçında yok efendım sahaya 40 kişi girdi diye rapor ediLebiLiyor . yada O raporda SivasLı oyuncuların tekmelerı yumrukları yer aLmıyabiLiyor . Şimdi bu en küçük ayrıntı işte varın gerisinide siz düşünün . Bu irenç çifte standartLarı !
    ona bakarsan bana görede kimsenin begenmedigi aziz yıldırım sayesinde ülke futbolu gelisti ekonomi denen seyi önemseyen ilk kulup baskanı aziz yıldırımdır gsnin uefa kupasını aldıktan sonra bana göre tabi ekonomik işlerden aziz yıldırım kadar anlayan bi yöneticisi olsaydı şuan hala dünyanın en büyük klupleri arasında yer alırdı.havuz olayına gelince dünyada biseyler gelisince illaki türkiyeyede geliyo ayrıca gsnin uefayı alması yada dunya 3. olmamızın bence federasyonla alakası yok cok iyi bi jenerasyon gelmisti.galatasaraydan onların sayesinde ülkemiz kupa gördu basarı gördu bunu inkar etmiyorum ben tamam fbliyim ama belkide gsnin o jenerasyonu olmasa ülkemizde futbol hala tekniksiz futbol cahili afrikalı yabancıların geldigi gibi devam edecekti.yani o altın jenerasyonu ulusoy bulmadı heralde

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sizin beğenmediğiniz HaLuk uLusoy döneminde Türk futboLunda bişeyler oLdu. Artık Türkiye ye LincoLn R.carlos gbı oyuncular geLiyorsa bunda HaLuk uLusoy'un payı çok yüksek .
    Burası iyi espriydi saol.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Nasıl yani

Mesaj Yetkileri