23 Aralık 2007
GB OFTAS - Galatasaray 19:00
Oftaş yenerde üst sıralara çıkacak![]()
23 Aralık 2007
GB OFTAS - Galatasaray 19:00
Oftaş yenerde üst sıralara çıkacak![]()
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
Oftaş bu maçtan puan almalı!
Maci aliriz,ilk yariyi lider kapatiriz.
Oftaş çok koşan ve genç bir takım ama onun dışında pek özellikleri yok..Galatasray kazanır en süpriz skor braberlik olur
Eksiklerimiz bizi çok etkiliyor son maçlarda. Oftaş'ı yenip lider bir şekilde ilk yarıyı tamamlamalıyız. Galatasaray için çok kolay bir maç olmayacağını düşünüyorum. Ama sonuçta yeneriz gibime geliyor. Başarılar Galatasaray'ımıza.
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
Kalli götürülmedi..Ankaraya
Kallinin gitmemesi kötü oldu..Ahmet Akçanı takan yok.
Kalli'nin durumu bayağı ciddi herhalde.Kalli yaşlı birisi.Allah korusun..
So what?
Saike
Doktoru Açıklama yaptı önemli bir hastalıgı yok dedi..Kalli yaşlı ya bünyesi zayıf demekki..
Doktor zaten önemli hastalığı olsada söylemezki.Yaşlıların bünyesi zaten zayıf olur genelde.Ondan dolayı yaşlıyken geçirilen hastalıklar tehlikelidir..
So what?
Saike
Rahat alırız..Maratondan beleş bilet buldum..Maç boyu susmak yok
..
hehe her maçtan önce dağıtıyolar bilet zatenAnkarada kale arkası satılıyor zaten maratonları hep beleş dağıtıyolar.
Bir Fenerli olarak Oftaş'ın puan almasını istiyorum ki bunu yapabilecek bir takım. Ofans oyuncuları son derece hızlı Servet formda olmaz ise Galatasaray'ı sıkıntıya sokabilir. Sonuç olarak Galatasaray Ankara'dan puan almadan dönmez.
Galatasaray yönetiminin Kalli'yi getirirken bu olacaklarıda düşünmesi gerekirdi bence.
Adam grib olmuş yönetim yapsın..Allah Korusun Eski bir hastalıgı meydana gelse ozaman yönetime kızarız..Kalli yaslı oldugu için iyileşmesi geç olabilir..Bünyesi zayıf çünkü..
Belki kalli bu hastalık mana edilir gönderilir..
Kalli baskarsın Telefonla Ahmeti arar akıl verir
Sana kötü haberim var Ofans oyuncularının ikisi cezalı..Sterjovski,Sandro
Bizdede Kalli sakat![]()
Last edited by Emurafu : 22.Aralık.2007 at 22:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Oftaş'a cani gönülden başarılar diliyorum..![]()
arkadaşlar 19 mayıs stadının zaminin ne kadar kötü olduğunu göz ardı etmeyelim bakınız:geçen hafta oynanan gençlerbirliği-FENERBAHÇE maçı
teknik olarak zaten oftaş galatasaraya rakip olamaz ama helsinborg-avusturia wien de rakip olamazdı futbol üç ihtimalli bir oyundur maç sahada kazanılır centilmence bir maç olsun yeter(gerçi hassan olmayınca ister istemez öyle oluyo)
Rahat olmasa bile Gs kazanır..
İlerde Serkan-Nonda olursa hemen Kalliyi topa tutmayın..
Ümit kadroda yeralmadı. Hakan var, büyük olasılıkla oynayacak
Büyük ihtimal son sivas macının ilkonbiri olacak..
Ahmet Akcan yerine Adnan Sezgin baksa daha iyidir belki de.Bu sene teknik ekip berbat. 92’den kalmalar..
Last edited by Emurafu : 23.Aralık.2007 at 00:03
Zemin kötü bu G.Saray'ı etkileyebilir. Avrupa yorgunu olmasıda maça başlaamdan önce dezavantaj ben OFTAŞ'ın puan alabileceğini düşünüyorum.
Oftaş'ın seyircisi olmadığından Galatasaray büyük ihtimalle kendi evinde gibi oynar. Oftaş genç,disiplinli bir takım. Galatasaray'ı zorlarlar.
Fenerbahçe Cumhuriyeti
Bu maçta tribünde olacak olmak benim için gurur verici. Eğer oynarsa Hakan Şükür'ü canlı canlı izlemiş olacağım. Çok heyecanlıyım.
3 günlük arayla maça çıkmak bizi etkilemez, eskilerden alışığız. Başka takımlar kadar etkilenmiyoruz. Bu faktör, bahane olmamalı..
Kazanırız.
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
bundan 5 sene önce bu dediğin doğru olurdu. şimdi takımın yarısından fazlası değişmiş. eskiden alışık nasıl olunabilir ki. takımın adı aynı sadece. oyuncuları değil. hadi oyuncular da aynı oldu diyelim. şaş var şükür var. biri 32 diğeri 36 yaşında.
yani eskilerden alışık olmak bir işe yaramaz.
Karan sakat
Hakan sükür hafif sakatlıgı var yinede götürüldü...
sabri oynarsa bu maç yine 8-9 tane sağdan isabetsiz orta bizi bekliyor.Ayrıca Ön direge kornerler bekliyor...Bu arada Hakan balta insallah takımdan kesilmez..Ntv hakan balta oynamayabilir dedi..Öyle bir hata olmaz sanırım..
*---------------orkun--------------*
uğur-----servet--------song----hakan
----barış---------topal---volkan----
------------arda--------------------
--------nonda---------serkan--------
İçimden bir ses GS nin puan bırakıcağını söylüyor.. Oftaş bu haftayı puansız bırakmaz...