Beşiktaş
Çaykur Rizespor
Berabere
(/s)
Beşiktaş'ın Rize ile göreceği bir hesabı var.Üstelik ligden de moralliler.Bu hesabı kapatırlar ve bir üst tura Beşiktaş çıkar bence.
Beşiktaş hırslı oynayacaktır.İlk maç Rizespor'a avantaj sağladı.Kapanacaklardır.Ama sonuçta Beşiktaş kazanır ve tur atlar.
Beşiktaş yabancılarıyla farka götürür bu maçı.Bu maçta bence Kalede Haan olmalı Rüştü çok hatalı goller yiyiyor Hakan güvenini toplaması açısından iyi bir maç olabilir
Aklımız biraz GS maçında olacak ama taraftarında desteğiyle kazanırız...
İnşallah kazanırız.Ne diyeyim.
Rize'ye karşı bu sene birtürlü şansımız tutmuyor.Artık kıralım bu şanssızlığı.Turu geçelim.
Yoksa Türkiye Kupasız bir sezonu düşünemiyorum![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Ç.Rize'nin son haftalarda ki kötü performansı ortada. Sivas önünde beraberliklerinide hava koşullarına bağlıyorum. Beşiktaş ise son haftalarda kötü oyunua rağmen kazanıyor. Bu maçta iki takımda mücadele edecek, ilk maçtaki avantajını Ç.Rize'nin iyi kullanacağı ve maçtan beraberlik ile ayrılacağını düşünüyorum. En kötü bu maçı kaybetseler bile turu geçen taraf Rize olacaktır.
Besiktas Rize´yi kendi seyircisi önünde rahat yener,adini bir üst tura yazdirir bence.
Bu maçta ihtiyacımız olan tek şey şans.Gerisini biz hallederiz..
Birde maçın saat 16:00'da olmasını kınıyorum.Böylesine önemli bir karşılaşmada taraftar işini gücünü bırakıp nasıl maça gelecek? Çok mu zor Salı 20:00'a almak şu maçı..
So what?
Saike
Maç saatine çok sevindim.
Akşam 19.00'da işim vardıOkuldan hemen sonra bu maçı izliyoruz güzel oluyor
![]()
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
HoLosko goLü attı ve 1-0 öndeyiz. Çok iyi oynuyoruz, rahat oynuyoruz. İstediğimiz sonucu aLıcaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cisse sakatlanıp oyundan çıktı !
Güzel bir maç oluyor..
Durum şuan 1-1...
Suat Usta ya bak sen.
Besiktasta sakatlanip oyundan cikan Cisse´nin durumu kötüyse,Bjkyi zor günler bekliyor demektir.Cisse su anda takimin en önemli futbolcusu bence.
Ayrica Rize maci kolay kolay birakmaz.
schindenfeld de sakatlandı cissede esne varmış bence bizi maçta oynayamaz
Beşiktaş işi zora soktu bu dakikan sonra maçı çevirmesi zor..Ç.rizespor'un kesinlikle geriye çeki,lmemesi lazım.Eğer çekilirse turu geçemez maç farka gider...
Topal'dada esneme vardı oynadı..Cisse oynar bence..
Rize açık futbol'a devam ederse, maç 3-2 4-2 falan biter![]()
AdamLar biçti. 30 dk iki sakat bir de şans goLü. HeLaL Rize ye.
Gerçekten Ç.Rizeli ouncular çok sert top oynuyorlarmış...Hakemde bunları görmemezlikten geliyormuş...Beşiktaşlılar hakemden memnun değil...
MAÇTAN NOTLAR:
Sakatlanarak oyunu terk eden Cisse'nin sol iç yan bağlarında esneme tespit edilmiş. Kesin teşhisi MR'ı çekildikten sonra belli olacak.
Baki Mercimek oyuna girdi, Edouard Cisse oyundan çıktı.Nedeni sakatlık olup olmadığı belli değil...
rize yarı finale çıkar diye düşünüyorum ayrıca rize gençlerbirliğiyle eşleşip finale kadar ilerler 2. erciyes spor olur
Bu maçı 4-1 alıcaz
Ben Beşiktaş'a sonuna kadar güveniyorum ayrıca Holosko'dan daha goller bekliyorum..
Hırvat futbolcunun yerine Ricardinho dahil edildi. Schildenfeld'in oyundan bulanık gördüğü için çıktığı öğrenildi.
Rize kolay maç vermez, kapanırsa Beşiktaş'a gün doğar belki..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Cisse'yi sakarladılar yaBu adamı ne yapıp ne edip Gs maçına yetiştirmeliler!!!Takımın en önemli oyuncularından biri.Turu geçeceğimize hala inanıyorum ben ama bence Cisse'nin durumu turdan bile önemli...
1-1 skoru çok riskli Beşiktaş için.2.yarı en az 2 gol lazım![]()
Cisse sakatlandı!
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse Ç.Rizespor ile oynanan karşılaşmada sakatlandı. Yan bağlarında esneme tespiti getirilen Fransız futbolcuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam 16.dakikada oyundan aldı. Sağlam Cisse'nin yerine Baki'yi oyuna dahil etti.
Cisse'nin hafta sonu oynanacak olan G.Saray maçında oynayıp oynamayacağı henüz kesinlik kazanmadı.
Öte yandan Beşiktaş'ta Gordon Schildenfeld de sakatlandı. Maçın 31.dakikasında kenar yönetime oyuna devam edemeyeceği işareti gönderen Hırvat futbolcunun yerine Ricardinho dahil edildi. Schildenfeld'in oyundan bulanık gördüğü için çıktığı öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
2-1 oldu Tello yalnız yine bu skorla Rize tur atlıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-2 oldu Riberio artık Beşiktaşın işi çok zor en az 2 gol lazım.Dakika 65
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golde İbrahim Kaş ve Rüştünün büyük hatası var.
Last edited by yunusgs : 27.Şubat.2008 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?