HoLosko goLü attı ve 1-0 öndeyiz. Çok iyi oynuyoruz, rahat oynuyoruz. İstediğimiz sonucu aLıcaz.
Beşiktaş
Çaykur Rizespor
Berabere
HoLosko goLü attı ve 1-0 öndeyiz. Çok iyi oynuyoruz, rahat oynuyoruz. İstediğimiz sonucu aLıcaz.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Cisse sakatlanıp oyundan çıktı !
Güzel bir maç oluyor..
Durum şuan 1-1...
Suat Usta ya bak sen.
Besiktasta sakatlanip oyundan cikan Cisse´nin durumu kötüyse,Bjkyi zor günler bekliyor demektir.Cisse su anda takimin en önemli futbolcusu bence.
Ayrica Rize maci kolay kolay birakmaz.
schindenfeld de sakatlandı cissede esne varmış bence bizi maçta oynayamaz
Beşiktaş işi zora soktu bu dakikan sonra maçı çevirmesi zor..Ç.rizespor'un kesinlikle geriye çeki,lmemesi lazım.Eğer çekilirse turu geçemez maç farka gider...
Topal'dada esneme vardı oynadı..Cisse oynar bence..
Rize açık futbol'a devam ederse, maç 3-2 4-2 falan biter![]()
AdamLar biçti. 30 dk iki sakat bir de şans goLü. HeLaL Rize ye.
Gerçekten Ç.Rizeli ouncular çok sert top oynuyorlarmış...Hakemde bunları görmemezlikten geliyormuş...Beşiktaşlılar hakemden memnun değil...
MAÇTAN NOTLAR:
Sakatlanarak oyunu terk eden Cisse'nin sol iç yan bağlarında esneme tespit edilmiş. Kesin teşhisi MR'ı çekildikten sonra belli olacak.
Baki Mercimek oyuna girdi, Edouard Cisse oyundan çıktı.Nedeni sakatlık olup olmadığı belli değil...
rize yarı finale çıkar diye düşünüyorum ayrıca rize gençlerbirliğiyle eşleşip finale kadar ilerler 2. erciyes spor olur
Bu maçı 4-1 alıcaz
Ben Beşiktaş'a sonuna kadar güveniyorum ayrıca Holosko'dan daha goller bekliyorum..
Hırvat futbolcunun yerine Ricardinho dahil edildi. Schildenfeld'in oyundan bulanık gördüğü için çıktığı öğrenildi.
Rize kolay maç vermez, kapanırsa Beşiktaş'a gün doğar belki..
Haddini bilmediği için siteden uzaklaştırılmıştır.
Cisse'yi sakarladılar yaBu adamı ne yapıp ne edip Gs maçına yetiştirmeliler!!!Takımın en önemli oyuncularından biri.Turu geçeceğimize hala inanıyorum ben ama bence Cisse'nin durumu turdan bile önemli...
1-1 skoru çok riskli Beşiktaş için.2.yarı en az 2 gol lazım![]()
Cisse sakatlandı!
Beşiktaş'ın Fransız futbolcusu Cisse Ç.Rizespor ile oynanan karşılaşmada sakatlandı. Yan bağlarında esneme tespiti getirilen Fransız futbolcuyu teknik direktör Ertuğrul Sağlam 16.dakikada oyundan aldı. Sağlam Cisse'nin yerine Baki'yi oyuna dahil etti.
Cisse'nin hafta sonu oynanacak olan G.Saray maçında oynayıp oynamayacağı henüz kesinlik kazanmadı.
Öte yandan Beşiktaş'ta Gordon Schildenfeld de sakatlandı. Maçın 31.dakikasında kenar yönetime oyuna devam edemeyeceği işareti gönderen Hırvat futbolcunun yerine Ricardinho dahil edildi. Schildenfeld'in oyundan bulanık gördüğü için çıktığı öğrenildi.
(Ligtv.com.tr)
2-1 oldu Tello yalnız yine bu skorla Rize tur atlıyor.
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
2-2 oldu Riberio artık Beşiktaşın işi çok zor en az 2 gol lazım.Dakika 65
.
.
.
Birleştirilen Mesaj:
Golde İbrahim Kaş ve Rüştünün büyük hatası var.
Last edited by yunusgs : 27.Şubat.2008 at 18:34 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
2 - 2 Riberio attı . DK 65. Batuhan oyunda. BJK nin işi zor.
Cisse sakatlanması bjk için kötü. Haftasonu derbide oynayıp oynamayacagı belli degilmiş.
Rize golu kontra atakta buldu. Kontra atak futbolunu benimsiyorlar.
Besiktas gercekten darmadagin oynuyor.Defans yok,ortasaha yok.Umarim haftasonu ayni futbolu bize karsi da oynarlar.
Cisse'siz beşiktas düsünemiyorum..Beşiktas yöneticileri şimdi ne düsünüyorlar acaba..Rize çok kolay ortasaha geçiyor..Hafta sonu cisse oynamassa beşiktasın işi zorlasabilir ama sonucta derbi
Durum 2-2 devam ediyor..İki takımda iyice açık oynamaya basladı..Dedigim skor çıkacak gibi
Beşiktas elenirse,Yarı finalde diger takımlar çok sevinir..Rize,Kayseri,Gençlerbirligi en az final oynarsa uefa'ya gidecekler..
Ne biçim maç bu yahu.
Beşiktaş daha da fazla bastırırsa biter bencede ama gerçekten 3 anadolu takımının yarı finalde olması 1inin Uefaya gidecek olması onlar için çok sevindirici olur.
Gelirken ne getirilir ki giderken ne götürülür?
3.gol de top çizgiyi geçtimi,Geçmedimi.Spikere göre çizgiyi geçmiş..
3-2 4-2 bitebilir dedim..Çünkü Açık oynuyorlardı..
Erdogan hoca leandro cıkardı,Serhat'ı soktu..Savunmayı güclendiriyor..Rize iyice yaslandı..
edit : gol olmuş![]()
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
1 gol yeter Cihan...
Bu rize hep bize oynuyor uyuz oldum iyice adamlara![]()
Top çizgiyi gecmişti![]()
Besiktas baskili oynuyor,her an 4.golü bulabilirler.