Bursasporlu taraftarlar, 4 Mayıs Pazar akşamı yapılacak Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk etmeyi planlıyor.
Bursaspor taraftarlarınca oluşturulan bursasporum.com adlı internet sitesinden yapılan açıklamada, yeşil-beyazlı taraftarların son yılların en fazla ses getirecek eylemine hazırlık yaptıkları belirtildi.
Taraftarların, kulübün sportif başarısızlığının ardından yönetim kurulunun ve tüm Bursa'nın dikkatini çekmek üzere yeşil-beyazlı kulübün kuruluş yılı olan 1963'den esinlenerek Kayserispor maçının 63. dakikasında toplu olarak stadı terk edecekleri bildirildi.
Bursasporlu taraftarların eylemin ismini de "Parola Dakika 63" olarak verdikleri kaydedildi.

Alıntılı Yanıtla
Verdiğin alıntıda yanıtı yazmıyor. Bu arada nedenini öğrendim. Bursaspor taraftarı haklı FB, GS ve BJK dışında hiç ligden düşmeyen tak takım ünvanına sahip iken pisi pisine düştüler. O günden sonra toparlanamadılar. TSL'de şampiyonluk yaşamasını istediğim ilk takım olarak gelir.


