Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Default Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

(/s)

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Antep-Fenerbahçe maçlarını Fener genelde kazanır, 3-0 geriye düşse bileYine kazancaklar bence...

Nesil
    2007
    Yer
    Diyarbakır

fenerbahçe kazanacak gibi duruyor ama... gaziantep te bu sezon iyi transferler yaptı, iddialı yani bu nedenle taraftarlarıın önünde bir sürpriz yapabilirler...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Gaziantep ne kadar iyi kadrosu olsada kaybeder maçı gelenek oldu artık

Nesil
    2006

Aragones'in disiplinli yapısı bizi galibiyete taşıyacaktır. Fenerbahçe yıllardır disipsizlikten ilk maçları kazanamıyordu ama; bu sefer şeytanın bacağını kırar.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Aragones'in disiplinli yapısı bizi galibiyete taşıyacaktır. Fenerbahçe yıllardır disipsizlikten ilk maçları kazanamıyordu ama; bu sefer şeytanın bacağını kırar.
    Bende bu şekilde düşünüyorum,ama ne kadar t.direktör değişsede yine aynısı oluyor umarım bu sefer bi değişiklik olur

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by JunkChorn View Post
    Bende bu şekilde düşünüyorum,ama ne kadar t.direktör değişsede yine aynısı oluyor umarım bu sefer bi değişiklik olur
    Olacak olacak, Aragones, Zico veya Daum gibi daha güler yüzlü ve yumuşak bir teknik adam değil. Zaten bunuda oyuncularına hissetirmiş durumda bu nedenle Aragones'den çekinerek oynayacaklar ve kazanmak için ellerinden geleni yapacaklarına inanıyorum. Daha hırslı bir Fenerbahçe bekliyorum.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Fenerbahçe puan kaybı yaşayacak gibi geliyor.Antep iyi takviyeler yaptı her zaman zor bir deplasman oldu beraberlik süpriz olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Bizim Antepe satıpta geri çağırdığımz oyuncular nedeniyle bir belirisizlik ortamı oluşmuştur diye düşünüyorum.Zaten son yıllarda zor duran Antem maçlarını hep farklı kazanıyoruz.Yine kazanacağız büyük ihtimalle.

Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun

Fenerbahçe için bence zor bir deplasman olacak.Maçın favorisi tabii ki Fenerbahçe fakat ben bu maçtan beraberlik bekliyorum.

Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

Fenerbahce gelenegi sürdürür ve Antepi rahat yener.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

antep bu sene iyi yabancılar aldı ama bu fenerbahçe nin galibiyetine engel olmayacaktır..gelenek sürecek bence..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
    Antep ile ilgili maç öncesinde yaptığım tahminlerde haklı çıktım.Fenerbahçe'yi zorladılar,hatta beklemiyordum ama kazanmayı başardılar.Antep Nurullah sağlam ile bu takımın temelini geçen sezon devre arasında atmıştı.Antep Nurullah Sağlam ile ne olursa olsun yolları ayırmamalı.Çünkü 2 side birbirini çok iyi tanıyor,tamamlıyor.İstikrar sağlanırsa Antep bir kaç sene öncesinde yaşadığı büyük çıkışı tekrardan yakalayabilir.Anadolu takımları bunun farkına yavaş yavaş varmaya başlıyor gibi.Bu güzel bir haber.Antep birazda rakibinin Fenerbahçe olmasından dolayı iyi bir görüntü vermiş olabilir ama bence bu takım iyi yolda.Yeterki istikrar sağlansın.

Fenerbahçe son senelerdeki serisini devam ettirdi.İlk maçta hep kaybediyorlar.Ama birde Antep ile bir serileri vardı.Antep'i hep rahat yeniyorlardı ama bu sefer olmadı.Aragones yönetimindeki Fenerbahçe henüz hazır olduğuna dair bir görüntü sergileyemedi.Bunun olmasıda gayet normal.Çünkü Aragones Fenerbahçe'nin yıllardır alıştığı şablondan farklı bir sistem oturtmaya çalışıyor takıma.Aragones'in elinde İspanya milli takımı olmadığı için elindeki oyuncuların istediklerini yapmaları zaman alacaktır.

Güiza ile eleştiriler olmasıda gayet normal.Evet doğrudur 4-5 maçta bir adamın iyi olup olmadığı yargılanmaz ama kamuoyunda Güiza hakkındaki yorumlar beklentileri artırdı.Haliyle gol atamadığı içinde eleştiri alıyor.Bugün Güiza gol atıp takımının yenilgisini engelleseydi büyük ihtimal göklere çıkartılacaktır.Taraftarın hemen sevgilisi olacaktı ama gol atmadığındada tabii ki eleştiri olacak.Zaman her şeyin ilacı.Güiza'nın neler yapacağını/yapabileceğini zamanla göreceğiz..
    So what?
    Saike

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Fenerbahçe genellikle lige kötü başlıyor Bu gelenegi sürdürebilir.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kazanacağımızı Düşünüyorum..Bu sefer Şeytanın Bacağını Kopartır,İlk maçı kazanırız ve Partizan Maçına Moralli Çıkarız...

Nesil
    2006
    Yer
    #20-#34

Artık ilk maçları kazanmamız lazım.Zor bir maç olucak ama kazanmaya daha yakın olan tarafız.

Nesil
    2006
    Yer
    Karadeniz

Her ne kadar Fenerbahçe'den galibiyet beklense de beraberlik ihtimali yüksek olan bir maç. Ancak Fenerbahçe, Partizan maçı öncesi kazanmak isteyecektir.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Genelde ligin ilk maçlarını kazanamıyoruz ama Antep maçlarını kazanıyoruz.Zor maç umarım kazanırız..

Nesil
    2006
    Yer
    Fikstüre Bak..

Fenerbahçe'nin son yıllarda lige kötü abşaldıgı ortada..Fakat kolay takımlar karşısında genelde kaybediyordular..Hatırladıgım bir Rize'de 2-2 lik başlangıç var..Geçen seneki İBB maçı var..Bence bu maç onlardan farklı..Anadolu'da zorlu bir deplasman Antep..Bu sene flaş transferlere de imza attılar..Özellikle Tabata'yı nasıl Türkiye'ye getirdiler şaşırıyorum..Fakat Fenerbahçeli futbolcular maçın öneminin farkına varıp ciddiyeti elden bırakmazsa kazanacaktır..Geçen sene İBB maçında çok ciddi olduklarını düşünmüyordum..Bu arada yeni Antep'i de oldukça merak ediyorum ..

Nesil
    2007
    Yer
    Adana

Hedef 3 puan ile başlamak hem zaten Partizan maçını fazla düşünmemek gerek. Lige nasıl başlarsak öyle gider diye düşünüyorum ve umarım iyi şekilde başlayıp iyi şekilde sürdürürüz. Yeni sezonda bütün takımlara başarılar.
    (/s)

Nesil
    2006
    Yer
    Hakkari

Fenerbahçe kadro kalitesi olarak çok daha üstün tabiki ama Antep'te bu senenin flaş ekiplerinden olacak bence.Zor maç beraberlik geçiyor içimden, Fener kazanırsa tek farkla kazanır..
    [SIGPIC][/SIGPIC]

sakary Ali Misafir

Fenerbahçe hep ilk haftada puan kaybeder yine öyle olacaktır G.Antep kazanır diyorum ben

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Hakemler belli oldu
    2008-2009 sezonu Turkcell Süper Ligi ilk haftasında görev alacak hakemler belli oldu. TFF'den yapılan açıklamaya göre 23 Ağustos 2008 Cumartesi günü Gaziantepspor ile Fenerbahçemizin deplasmanda yapacağı karşılaşmayı Yunus Yıldırım yönetecek. Yıldırım'ın yardımcılıklarını Alper Ulusoy, Volkan Narinç yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Hakan Özkan.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Selçuk Kadroda Yok ...

Nesil
    2005
    Yer
    Tuzla

tek ihtimalli maç...fener fark yapar bence...
    Antep İnşallah küme düşecek bu sezon...

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Antep İnşallah küme düşecek bu sezon..
    O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İnşallah G.Antepspor'umuz bu maçı alır ve 3 puanla başlar güzel bir maç oynanıcak ama Tabata ve Güiza'yı görmek istiyorum bakalım neler olucak...

Nesil
    2006

Maldonado, ilkonbirde oynayacakmış. Bakalım nasıl performans gösterecek. Maldonado için belkide son şansı. Umarım büyük bir değişiklik olur.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Bu maçtan süpriz bekliyordum Anteple FB arasında olan olaylardan sonra birazdaha süpriz olacağına inanıyorum

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri