Anket Sonuçlarını Görüntüle: ?

Voters
44. You may not vote on this poll
  • Gaziantepspor

14 31.82%
  • Fenerbahçe

23 52.27%
  • Beraberlik

7 15.91%
1 ile 30 arası toplam 214 sonuç

Konu: Gaziantepspor - Fenerbahçe [ TSL 1. Hafta ]

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    O biraz zor bence.Eğer Nurullah Sağlam ile istikrar sağlarlarsa bu sezon düşmezler diye düşünüyorum.
    Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    G.Antep Nurullah Sağlam yönetiminde kadrosunu güçlendirecek transferler yapsada Fenerbahçe daha güçlü kadrosu sayesinde kazanır diye düşünüyorum.Yinede Fenerbahçe zorlanabilir Antep deplasmanında..
    Antep ile ilgili maç öncesinde yaptığım tahminlerde haklı çıktım.Fenerbahçe'yi zorladılar,hatta beklemiyordum ama kazanmayı başardılar.Antep Nurullah sağlam ile bu takımın temelini geçen sezon devre arasında atmıştı.Antep Nurullah Sağlam ile ne olursa olsun yolları ayırmamalı.Çünkü 2 side birbirini çok iyi tanıyor,tamamlıyor.İstikrar sağlanırsa Antep bir kaç sene öncesinde yaşadığı büyük çıkışı tekrardan yakalayabilir.Anadolu takımları bunun farkına yavaş yavaş varmaya başlıyor gibi.Bu güzel bir haber.Antep birazda rakibinin Fenerbahçe olmasından dolayı iyi bir görüntü vermiş olabilir ama bence bu takım iyi yolda.Yeterki istikrar sağlansın.

Fenerbahçe son senelerdeki serisini devam ettirdi.İlk maçta hep kaybediyorlar.Ama birde Antep ile bir serileri vardı.Antep'i hep rahat yeniyorlardı ama bu sefer olmadı.Aragones yönetimindeki Fenerbahçe henüz hazır olduğuna dair bir görüntü sergileyemedi.Bunun olmasıda gayet normal.Çünkü Aragones Fenerbahçe'nin yıllardır alıştığı şablondan farklı bir sistem oturtmaya çalışıyor takıma.Aragones'in elinde İspanya milli takımı olmadığı için elindeki oyuncuların istediklerini yapmaları zaman alacaktır.

Güiza ile eleştiriler olmasıda gayet normal.Evet doğrudur 4-5 maçta bir adamın iyi olup olmadığı yargılanmaz ama kamuoyunda Güiza hakkındaki yorumlar beklentileri artırdı.Haliyle gol atamadığı içinde eleştiri alıyor.Bugün Güiza gol atıp takımının yenilgisini engelleseydi büyük ihtimal göklere çıkartılacaktır.Taraftarın hemen sevgilisi olacaktı ama gol atmadığındada tabii ki eleştiri olacak.Zaman her şeyin ilacı.Güiza'nın neler yapacağını/yapabileceğini zamanla göreceğiz..
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri