Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Ümit Milli Takımımız, Belarus'a Toplamda 2-1 Yenildi

Hybrid View

Default Ümit Milli Takımımız, Belarus'a Toplamda 2-1 Yenildi

Ümitler'in dişine göre

Ümit Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası play-off elemesindeki rakibi Belarus oldu.

17. Avrupa Ümitler Futbol Şampiyonası 2. Eleme Grubu'nu 19 puanla lider tamamlayan Türk Milli Takımı'nın play-off'taki rakibi Belarus oldu.

İsveç'in Malmö kentinde gerçekleştirilen kura çekimine, 10 eleme grubu birincisi ile 4 en iyi grup ikincisi katıldı. Törende Türkiye'yi, Futbol Federasyonu Dış İlişkiler Müdürü Metin Tunçer ile Ümit Milli Takım Antrenörü Abdullah Ercan temsil etti.

Play-off elemelerinde ilk maçlar 11-12 Ekim, rövanş karşılaşmaları ise 14-15 Ekim tarihlerinde yapılacak ve finallere katılacak 7 takım belli olacak.

Milli Takım'ın rakibi Belarus 8. Grup'ta yer aldığı elemelerde 8 maçta 5 galibiyet, 2 beraberlik alırken, tek yenilgisini averajla gerisinde kaldığı grup lideri Sırbistan'dan deplasmanda 3-1'lik skorla aldı.

Kurada diğer eşleşmeler Almanya-Fransa, Danimarka-Sırbistan, Avusturya-Finlandiya, Galler-İngiltere, İtalya-İsrail, İsviçre-İspanya olarak gerçekleşti.

Tur atlayan 7 takımın belli olmasının ardından final grubu kuralara 3 Aralık'ta yine turnuvaya ev sahipliği yapacak İsveç'in Göteborg kentinde yapılacak. 2009 Ümitler Avrupa Şampiyonası ise 15-29 Haziran 2009 tarihlerinde oynanacak.

Ntvspor.net

Nesil
    2007
    Yer
    Newcastle

Diğer maçlara bakarak

Almanya-Fransa, Danimarka-Sırbistan, Avusturya-Finlandiya, Galler-İngiltere, İtalya-İsrail, İsviçre-İspanya
    iyi bir kura çektiğimizi söyleyebiliriz. Başarılar diliyorum takımımıza.

rahat yeneriz diyorum

Nesil
    2007
    Yer
    Yeni Açık!

Bu ümitler Belarus'u rahat yener

Nesil
    2006

Almanya, Fransa, İngiltere, İtalya gibi ülkeler varken Beyaz Rusya'yı seçmemiz sevindirici ama; unutmamak gerekir ki bu bir ümit milli maçı ve biz rakibimiz hakkında pek bir bilgiye sahip değiliz. Bu tarz maçlar halı saha maçlarına benzer rakibinizi fazla bilmeden oynarsınız ve bu nedenle sıkıntılı anlar yaşarsınız. Umarım rakibimizi eler ve 2009'da yapılacak finallere kalırız.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Diğer gelmesi muhtemel güçlü rakiplere göre iyi bir kur'a çekmişiz ama rakibin performansıda fena değil.Ben güçlü bir takım olmamız dolayısıyla play-off ları geçeceğimizi düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Belarusu yener ümitler

Bu sene ümitlerden ümitliyim

iyi bir başarı gelecek diye düşünüyorum...

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )
    Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.
    araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış
    Nihat dışında şuan A Milli Takımda oynayan yok. Düşünün artık gençlerimizi oynatıyoruz A Milli Takıma almıyoruz. Bakalım bu gençler katılırsa bundan on yıl sonra kaçı A Milli Takım forması giyecek.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Grubu tek yenilgi ile bitirmişler, isim olarak baktığımızda kolay rakip diyoruz ama hiç birini izlemediğim için maçlar oynanmadan da göremeyeceğiz kolay mı zor mu?

Fakat ben takımımıza güveniyorum, elemeyi geçeceğimize eminim.
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Play-Off'larda ya da finallerde Nuri,Caner,S.Özkan gibi isimlerde Ümit milli takımda görevlendirilebilir...

Hatta M.Topal,Arda,İ.Kaş,Mevlüt'ün bile yaşı tutuyor...

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Belarus'u tanımıyoruz ama elenirsek büyük süpriz olur Çünkü kadromuz gerçekten çok iyi

Sanırım BATE Borisov'dan pekçok oyuncu varmış kadrolarında.

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Sercanın golüyle 1-0 kazandık. Sercan kalitesini konuşturdu yine helal olsun.

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

Dün oyuncularımız iyi oynadı çok pozisyon kaçırdık maçı ordada alırız bence

Nesil
    2006
    Yer
    Türkiye

Alpaslan'ı çok beğendim dün, soldan çok etkili geliyordu. Ümitlerimizi t ebrik ederim ayrıca

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Bu Belarus'u biz içeride dışarıda 5'lerdik tam kadro olsak , ama böyle bile müthiş oynadık çok gol kaçırdık hiç pozisyon dahi vermedik

Nesil
    2006

Belarus ile A Milli Takım olarak hep maç yaparız ama; bir türlü kazanamayız gençlerimiz kazandı tebrikler.

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Dk 51 Belarus 2-o Önde..:/

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Çok kötü ya
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul, Antalya

Maçı 2-0 kaybettik.Yazık oldu..

Nesil
    2007
    Yer
    59-39

Kaybettik...

Nesil
    2006

Buraya kadar geldik teşekkürler. Bir gol atsak turu geçiyorduk. Ama en kötü yanı son dakika korner kullanıyoruz sadece 6 kişi ceza sahasının içinde kaleci dahil herkes olması gerekiyordu. Son dakikalarda bastırdık ama; olmadı. Şu ön elemeyi bir türlü geçemiyoruz.

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Son 15 dakkayi izledimde, topu sisirdik hep yine pozisyonlar bulundu ama kontrolu bi sekilde gelseydik dahada iyi pozisyonlar olurdu

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Yok artık yaa TÜrkiye'de oynayan takım bizi 2-0 mı yendi?

Futbolda kural gibi birşey vardır atamayana atarlar. O kadar çok gol kaçırdıkki ilk maçta. Buraya gelmekte başarıdır teşekkürler Ümitlerimiz.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Açıkcası ilk maçta alınan 1-0 lık galibiyet beni tedirgin ediyordu ve maalesef haklı çıktım.Yazık oldu gerçekten.Bu takımın orada olması gerekiyordu..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006
    Yer
    Ordu

Alpaslan neden oynamadi!!! Bütün mac soldan 1 tane atak yoktu.İlk maç çok iyi oynamışdı..Bu arada Çok tecrübeli bir hoca takımın başında olsa idi..Kesin finallerde idik.Almanyaya'da playoff'larda kaybetmişdik..

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Mesaj Yetkileri