1 ile 30 arası toplam 32 sonuç

Konu: Ümit Milli Takımımız, Belarus'a Toplamda 2-1 Yenildi

Hybrid View

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    istatistiklere bakılırsa kolay bir rakip olmadığı görülür zaten böyle eşleşmelerde kolay rakip bulmakta zor.inşallah kazanıp tarihimizde ilk defa avrupa gençler şampiyonasına katılırız.(ilk değil diyen varsa ulaşsın bana net emin değilim )
    Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Bende ilk biliyorum. Eskiden dört yılda bir yapılıyordu şimdi iki yılda bire indirmişler. Umarım bu turnuvaya katılır ve devamını sağlarız.
    araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by gorkemyilmazkarasu View Post
    araştırdım da ilk değilmiş.ilk olarak 2000 yılında katılmışız Avrupa Gençler Şampiyonasına.o dönem 77-78-79 jenerasyonu oynamış.hatta o kadroda nihat, yıldıray, erhan albayrak, ali güneş gibi oyuncular da varmış
    Nihat dışında şuan A Milli Takımda oynayan yok. Düşünün artık gençlerimizi oynatıyoruz A Milli Takıma almıyoruz. Bakalım bu gençler katılırsa bundan on yıl sonra kaçı A Milli Takım forması giyecek.

Mesaj Yetkileri