1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Yurt Dışından 4-5 Teklif Var!

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Default Yurt Dışından 4-5 Teklif Var!

Sağlam: Yurt dışından 4-5 teklif var

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kendisine şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif olduğunu ve en uygun, kendisine en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğini söyledi.

Eski Beşiktaş Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, yurt dışından 4-5 ayrı kulüpten teklif aldığını belirtti.

Sağlam, bazı arkadaşlarını ziyaret etmek için geldiği Kayseri'de, Boydak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Hacı Boydak tarafından Erciyes Dağı'nın eteklerindeki Kızıltepe'de düzenlenen kahvaltı programına katıldı.

Sağlam, Kayseri'de çok güzel günler geçirdiğini, fırsattan istifade ihmal ettiği dostlarını ziyaret etmek için Kayseri'ye geldiğini söyledi.

Devre arasına kadar çalışmayı düşünmediğini belirten Sağlam, kendisine yurt dışından da bazı teklifler geldiğini belirterek, ''Şu ana kadar yurt dışından 4-5 teklif var. En uygun teklifi, kendimize en fazla fayda sağlayacak teklifi değerlendireceğiz. Devre arasına kadar çalışmayı düşünmüyorum'' diye konuştu.

KAYSERİSPOR ÇOK BAŞARILI
    Kayserispor'u çok başarılı bulduğunu da belirten Sağlam, ''Kayserispor'da şu anda çok güzel bir ortam var. Geçen sezon da çok başarılı bir sezon geçirdiler. Bu sezon da çok başarılılar. Tolunay Kafkas çok sevdiğim arkadaşım ve çok başarılı. Çok başarılı bir şekilde yoluna devam ediyor. Herkesin Tolunay hocaya destek vermesini istiyorum'' dedi.
    NTVSpor

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul - Tokat

Hiç düşünmesin.. Biraz dinlendikten sonra gitsin.. Türkiye de "adam gibi adam" olanlar yaranılmıyo kimseye..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Bu tip fırsatları değerlendirmesi gerekir Türk hocalara pek şans verilmiyor dışarıda

Nesil
    2006
    Yer
    Bandırma-10.5

Bence de devre arasına kadar beklemesine gerek yok. Eğer yurtdışından iyi bir teklif aldıysa hemen gitmesi taraftarıyım. Türkiyede ikinci sınıf anadolu takımlarında dolaşacağına...
    Kula bela gelmez Hak yazmadıkça,
    Hak bela yazmaz kul azmadıkça.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Merak ettim doğrusu kimlerin teklif yaptığını.Ertuğrul Sağlam'ı bir takımın başında başarılı olarak görmek isterim.Hele birde yurt dışında..
    So what?
    Saike

Nesil
    2006

Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.
    Mustafa Denizli var.İran'da teknik direktörlük yaptı.Sonra Şenol Güneş G.Kore'de çalışıyor.G.Birliği geçen sezondu herhalde Avrupa'da çalışmış bir türk hoca getirmişti.Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.

Ayrıca dikkatimi çekti.Yurtdışı demiş.Avrupa dememiş.Anlaşılan tekliflerin çoğunluğu batıdan değilde doğudan.Rusya'danda teklif gelmiş olabilir.Bakalım göreceğiz ileride..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.
    Muhsin Ertuğral. Kaiser Chiefs'i ve eski adıyla Zaire milli takımını çalıştırmıştı. Ayrıca Ömer Kaner Polonya'da Pogon'u çalıştırmıştı bir ara.

Nesil
    2008
    Yer
    Frankfurt am Main

cok önemli takimlari calistirmislar canim.. gercekten insanin gurur duymasi gerek.. ya millet bunlari yazarken ciddimisiniz ? pogon kim ya kaiser chiefs kim , iranla güney kore de teknik direktörlük yapmak cokmu zor.. arkadas o sözü söylerken avrupanin büyük liglerini kast etmis.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Jay CutLer View Post
    cok önemli takimlari calistirmislar canim.. gercekten insanin gurur duymasi gerek.. ya millet bunlari yazarken ciddimisiniz ? pogon kim ya kaiser chiefs kim , iranla güney kore de teknik direktörlük yapmak cokmu zor.. arkadas o sözü söylerken avrupanin büyük liglerini kast etmis.
    Yurtdışı ne demek?
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri