1 ile 10 arası toplam 10 sonuç

Konu: Yurt Dışından 4-5 Teklif Var!

Hybrid View

Nesil
    2006

Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Photograph View Post
    Umarım gider, Fatih Terim dışında benim bildiğim kadar ile yurt dışında görev yapan bir teknik drektörümüz yok(Azerbeycan ligi hariç). Türk Teknik drektörler olarak bari ismimizi dışarıda duyuralım. Umarım başka liglerde görev alma şansına erişir.
    Mustafa Denizli var.İran'da teknik direktörlük yaptı.Sonra Şenol Güneş G.Kore'de çalışıyor.G.Birliği geçen sezondu herhalde Avrupa'da çalışmış bir türk hoca getirmişti.Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.

Ayrıca dikkatimi çekti.Yurtdışı demiş.Avrupa dememiş.Anlaşılan tekliflerin çoğunluğu batıdan değilde doğudan.Rusya'danda teklif gelmiş olabilir.Bakalım göreceğiz ileride..
    So what?
    Saike

Quote Originally Posted by GeNç KaRTaL View Post
    Birde Afrika'nın bir ülkesinde teknik direktörlük yapan bir türk olduğunu okumuştum fakat adını hatırlamıyorum.
    Muhsin Ertuğral. Kaiser Chiefs'i ve eski adıyla Zaire milli takımını çalıştırmıştı. Ayrıca Ömer Kaner Polonya'da Pogon'u çalıştırmıştı bir ara.

Mesaj Yetkileri