Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Galatasaray kazanır

7 43.75%
  • Berabere biter

3 18.75%
  • Sivasspor kazanır

6 37.50%
Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 139 sonuç

Konu: Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Default Fortis TK 1. Maç | Galatasaray - Sivasspor

So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yarın , en iyi futbolumuzu oynayıp , Sivas'a ders vermeliyiz diye düşünüyorum , Bilica'nın geçen hafta yaptıgı türlü türlü hareketleri yarın yapmasını istiyorum.
    Nush İle Uslanmayanı Etmeli Tekdir
    Tekdir İle Uslanmayanın Hakkı Kötektir

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

lincoln yarın da yok . yine bir sürü sakat olacak zor bir maç olacak yine . ama bu maçı mutlaka kazanmalıyız . saha da düzgün olacak . mazeret olmamalı .

Nesil
    2006
    Yer
    22 | 34

Maçı almamız gerekiyo.Lincoln'ün olmaması büyük eksiklik.Tek farkla kazanmak işimize gelmeyebilir.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

Lincoln 2 hafta sakatmış.

Maça gidiyorum. Gelenler varsa beraber bir yerde buluşalım.
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

"Büyük bir takım ardarda iki maç aynı takıma yenilmez" Bu lafı çok severim. İlla tutacak bişey yok. Ama Galatasaray'ın büyük bir aksilik olmaması halinde yeneceğini düşünüyorum. Sonuç tur için yeterli olur olmaz bilemem.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Lincoln Olmaması Çok İyi Birde Servet Olmazsa Süper Olur Bizim İçin Maç İçin Eğer Balili-Mehmet Başlarsak Galatasaray Defansını Çok Zorlarız Ve Pozizyonlar Buluruz Bilica Şu Anda Türkiyede Song İle Beraber En İyi Oynayan Yabancı Stoper Barosun Sedat-Bilica İkilisinin İçinde Eriyeceğini Düşünüyorum Şu On Bir İle Çıkarsak Galatasaray Deplasmanında Avantajlı Bir Skor İle Döneriz

Petkovic
    Murat Sözgelmez(Faruk) Sedat Fabio Bilica Abdurrahman

İbrahim Dağaşan Sezer Badur Kanfory Sylla Musa Aydın

Mehmet Yıldız Pini Balili

Nesil
    2006
    Yer
    Yozgat

Umarım Sivas turLar,çünkü Gs Ali Sami Yende Barca gibi oynuyor.Sivas ise büyük takımLara karşı eğer LehLerinde geLişen haksız kararLar oLamadığı zaman kendi evinde baskı hissediyor.O yüzden AntaLyayaı eLemeyi başarırsak rakip oLarak Sivası tercih ederim..

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Geçen maça göre bir tek saha değişiyor.Eksikler felan hemen hemen aynı sanırım.Galatasaray'ın sahasında oynanmasından dolayı şanslar eşit diye düşünüyorum.
    So what?
    Saike

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yarın maça gitmek için herşeyi yapacagım.

Edit ; Arkadaşlar ekti bizi , İstanbul yalan oldu...
    Last edited by Alicanfmfan : 27.Ocak.2009 at 03:47

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Maçın hakemi , Hüseyin Göçek'miş

Sivas'ın kazanma ihtimali %0 olarak görüyorum.Buzlu sahada hakemide arkana alıp ofsayttan bir gol atıp 10 kişiyi yenmek kolay geldi tabi.Kadrolar aynı saha farklı bakalım ne yapabilcekler

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Galatasaray'lı futbolcularda bu maça taraftarları gibi intikam maçı olarak bakıyorlarsa Sivasspor akıllıca bir taktikle maçı kazanabilir.Hakem de baskı altında kalmayıp Galatasaray'a kartlık pozisyonlarda müsama göstermezse Galatasaray maçı yine 11 kişi tamamlayamaz.Bunun nedenleri hem initkam maçı olarak görüp kontrolsüz oynamaları hemde takıma Hasan Şaş'tan bulaşan itiraz hastalığı.

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Yine emin konusmamak lazım futbol bu 90 dakika defans yapar bi şişirir Meira ıskalar , biri vurur pat gol ondan büyük konusmayalım ama , İnşAllah yenecegiz.

Bende maçın 11 kişi tamamlanmasının zor oldugunu söylüyorum , Bilica yada Emre ikilisinden biri atılır.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Bilicaya Takıldınız Ya Sanki Adam Gangster Biraz Maça Bakalım Eğer Bülent Hoca İyi Bir Taiktik Ve Takım Konuşması Yaparsa Bu Maçı Alırız Birde Baliliye Edilecek Küfürleri Şimdiden Hissetmeye Başlıyorum Ama Balili Bunlara En Güzel Yanıtı Galatasaray Defansını Bozarak Yanıt Verecektir Servetin Son Durumuda Bizim İçin Önemli

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Bilicaya Takıldınız Ya Sanki Adam Gangster Biraz Maça Bakalım Eğer Bülent Hoca İyi Bir Taiktik Ve Takım Konuşması Yaparsa Bu Maçı Alırız Birde Baliliye Edilecek Küfürleri Şimdiden Hissetmeye Başlıyorum Ama Balili Bunlara En Güzel Yanıtı Galatasaray Defansını Bozarak Yanıt Verecektir Servetin Son Durumuda Bizim İçin Önemli
    Ee yuh yani , nereden bliyorsun Balili'ye küfür edilecegini , sizinkiler tempo tutuyordu p.. , p.. ,p.. Ayhan diye , Burası Samiyen Burda Küfür Yok

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Ee yuh yani , nereden bliyorsun Balili'ye küfür edilecegini , sizinkiler tempo tutuyordu p.. , p.. ,p.. Ayhan diye , Burası Samiyen Burda Küfür Yok
    Alican Ben Hissediyorum Dedim Hani İsrail Vatandaşı Ya Ayrıca Eminmisin Samiyende Küfür Olmadığından Yapma Alican Her Stadda Küfür Vardır Ben İnkar Etmiyorum Bizimkilerde Küfür Etti

Nesil
    2007
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by bugra 1905 View Post
    Alican Ben Hissediyorum Dedim Hani İsrail Vatandaşı Ya Ayrıca Eminmisin Samiyende Küfür Olmadığından Yapma Alican Her Stadda Küfür Vardır Ben İnkar Etmiyorum Bizimkilerde Küfür Etti
    Balili'ye etceklerini zannetmiyorum , adamın ülkesinden bizene zaten kendiside açıklama yaptı , savaş istemiyorum vs filan , tribünleri tahrik edersen küfür elbette yersin , mesela ; Sivastaki maçta yine tekme atarsa Bilica , o zaman tabiki küfür yer her stadta yer yanına kar kalmaz yani.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Quote Originally Posted by Alicanfmfan View Post
    Balili'ye etceklerini zannetmiyorum , adamın ülkesinden bizene zaten kendiside açıklama yaptı , savaş istemiyorum vs filan , tribünleri tahrik edersen küfür elbette yersin , mesela ; Sivastaki maçta yine tekme atarsa Bilica , o zaman tabiki küfür yer her stadta yer yanına kar kalmaz yani.
    Tamam İşte Bende Diyorum Küfürsüz Stad Olmaz Bizim Seyircileri Tahrik Edendi Ayhandı Zaten Garibim Sivas Her Geldiğinde Küfür Yiyor Yaserde Tekme Atmıştı Alican Sivas-GS Maçında
    Not:Kamanan Bu Maçta Forma Giymeli Çünkü GSnin Tanımadığı Bir Futbolcu

Nesil
    2007
    Yer
    Zonguldak

Sivas yıne sansı sayesınde ıyı bır sonucla doner evıne

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Yeni transfer Kamanan'a forma verir inşallah Bülent Hoca...

Nesil
    2006
    Yer
    ❶❻

Kendi futbolcularınıza yapılmasını istemediğiniz tavırları, hareketleri sizde rakip takım oyuncuların yapmayınız.

Galatasaray bu maça kenetlendi, bana kalırsa Arda tek başına alabilir bu maçı. çok hırs yapmıştı sivas da. Sivas ise galibiyet için oynamayacaktır avantajlı bir skor ile şehirlerine dönmek isteyeceklerdir diye düşünüyorum. sehir zevki yüksek bir maç olsun.

iki takımada başarılar.

Galatasaray bu maç için birlik olmuş durumda.2 takımın da galibiyet için oynayacak,umarım seyir zevki yüksek bir maç olur.

Kamananı bu maçta izleme fırsatı buluruz umarım

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Şampiyon olacağını iddia eden sivası 20 kişi defans yaparken görünce şaşırdım açıkçası . Sivastaki maçın ilk yarısıyla hemen hemen aynı bir oyun oldu . Bu kadar eksiğimize rağmen "lider"i eziyoruz . 2.yarıda gol gelicektir .

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by King_91 View Post
    Şampiyon olacağını iddia eden sivası 20 kişi defans yaparken görünce şaşırdım açıkçası . Sivastaki maçın ilk yarısıyla hemen hemen aynı bir oyun oldu . Bu kadar eksiğimize rağmen "lider"i eziyoruz . 2.yarıda gol gelicektir .
    Katlıyorum büyük takım bütün maç boyu kapanıp beraberliğe dua etmez..Büyüklük sadece 1-2 sene ligde üstte olunca olmuyor..

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Sivas 2 pas yapamıyor. Tıpkı gecen haftasonu oynanan macın ilk yarısı gibi. Hakem oyuncumuzu atmazsa sahada 11 kişi kalırsak kazanmaya yakınız. İlk yarıda Ayhan, Meira ile pozisyonlar bulduk yararlanamadık. Baros iyi oynuyor. Adam geciyor, calım atıyor. Anca faul ile durdurabiliyorlar. 2 sarı gördü bu faullerden sivas. Baros üstlerine oynamaya devam ederse kırmızı görebilirler sert mac oluyor.

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

İlk Yarı Çok Kötü Oynadık Ama İkinci Yarıdaki Performnsımız Ne Olur Bilemiyorum
    Balili Oyunda Daha Etkili Olcağımızı Düşünüyorum
    Maç Dengelendi Sayılır Balili Gerçekten İyi Geldi Sivasa
    Kamanan Girdi Oyuna
    Last edited by bugra 1905 : 27.Ocak.2009 at 23:04

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Hayatımda ilk defa Galatasaraya 1 verdim oda yatacak

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Gollllllllllllllllllll Balili Altın Evlatlarımız Bize 0 Şans Verenlere Gününü Gösterecek 1-0
    .
    .
    .
    Birleştirilen Mesaj:
    Beyler Zemine Hakeme Veriştirmekle Olmuyormuş Kamanan Ne Adamışsın Sen Nasıl Pas Attın Baliliye
    Last edited by bugra 1905 : 27.Ocak.2009 at 23:16 Reason: Mesajınız Otomatik Birleştirilmiştir. (Turksportal Yönetimi)

Nesil
    2008
    Yer
    SİVAS

Ah Be 1-1 Oldu Olsun Beraberlik İyidir
    Maç Sonucu 1-1 Bitti GS İyi Oynadı Ama Gol Atamadıktan Sonra Ne Fayda Güzel Maçtı Evimizde Turu Atlayacak Bir Sonuç Alırız Artık Sivasspor İçin Zemin Hakem Farketmez Çıkarız Futbolumuzu Oynarız İyi Dayandık Ama Bir Yere Kadar GS Buraya Şubatta Gelecekki Geçen Haftaki Sahayı Mumla Arayacaklar Biz O Maçı Kazanır Yarı Finale Çıkarız

Sayfa 1 / 5 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri